- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчетатаа
Момчета, как ще реагирате, ако гаджето ви каже нещо за менструацията си. В смисъл, ако вие я поканите на басейн, а тя каже, че не може, защото е в цикъл, как ще реагирате? Ще се погнусите ли, или ще я подкрепите и вместо на басейн ще отидете на кино или на разходка.
Питах този въпрос, защото дори ми е трудно да произнеса тази дума пред майка си, камо ли пред някой, който няма такъв проблем![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Разбирас се че бих я подкрепил. Това е нормално... момиче си все пак. След като ти премине ще идете на басейн и готово.
Нищо страшно. Кажи нещо от рода на "не мога" ако те пита защо казваш "неразположена съм" . Момиче ми е казвало нещо от рода на "нали знаеш каква е причината момиче да не иска да ходи на плаж" когато беше в цикъл. И няма нужда да ползвах думате "мензис", "цикъл" също върши работа.
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Не съм момче ,, но какво е срамното да кажеш на гаджето си ,, че си неразположена ?!![]()
По-добре си му кажи истината , отколкото да го лъжеш и да се измъкваш с глупави извинения .
Ще те разбере .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Ами нито се чувствам неловко, нито някога съм се чувствала.
Мъжа ми ме разбира, както и всяко мое предишно гадже по този въпрос.
А и не е нужно да казваш " в мензис съм", просто казваш, че ти е дошло и толкова...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Да ,така е! Няма нищо лошо да м кажеш причината,че не можеш да идеш на плаж например или др. Казваш неразположена съм и толкова ще те разбере ! Все пак сме жени, а не роботи!Първоначално написано от Shturrrche88
maDamn
Никак няма да реагирам..
Ще я попитам отново когато е в състояние.
Stand Your Ground
Просто казваш , че си неразположена и това е . Няма нищо срамно. Досега гаджетата ми са ме разбирали и сме ходили на друго място , но не и на басейн. Както и приятели. Та , мисълта ми е,че няма от какво да се притесняваш и срамуваш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Само малък, недорасъл пикльо ще ти се подиграва и няма да те разбере, когато му кажеш, че си неразположена.
Иначе, всички разбират и те подкрепят. На мен не ми се е случвало, някой да ме изгледа накриво или нещо подобно, когато спомена за състоянието си.![]()
Казвам, че не мога.
Мразя да говоря за това, защото самата аз се чувствам отвратително.
проблеми ли ?! Какъв проблем е това ..абсолютно нормално е за всяко едно момиче .Когато съм неразположена му казвам просто,че не мога и това е,а и той знае кога да не ме закачаПървоначално написано от SonataArctica
![]()
Hostis Honori Invidia
Той е наясно колкото мен в кой ден съм, кога трябва да ми дойде и кога- да свърши. Нямаме проблеми да говорим на тази тема, но от друга страна, като е толкова наблюдателен, не се и налага.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Защо трябва да се погнуся? Съвсем нормално си е! И разбира се,че ще я подкрепя!
Пича трябва да е супер ограничен и глупав за да се подиграва, избягва, погнуси или нещо от тоя род, но хора има всякакви![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
ММ аз не случайно помолих момчета да отговарят. Момичета-вие ме разбирате, затова исках мъжко мнение... а то море от момичета![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Щом е море, мен няма да ме забележишАбе по принцип, трябва да си мега ограничен, за да не разбереш момичето в такъв момент. Има някои мочета, които даже не разбират, че ако е нямало такъв период, и тях е нямало да ги има, но...
![]()
Аз на приятелката ми веднъж и бях направил менструална компликация.С песни от рода на keep bleeding и т.н. Някои го намират за тъпо но исках някак да помогна.
Колкото до въпроса,аз сам катигоричен: трябва да ви подкрепяме понеже знам че не е лесно...не е само стомаха-има ефект и на психиката.Поне това бях забелязал аз с Ирена.
No one can make you feel inferior without your permission.
Лъжеш или си изкопирал идеята от един филм с Натали Портман и Бен Афлек.Първоначално написано от Bladedancerr
Първо : не, не лъжа.Просто понеже на теб никой не ти е направил подобен жест не значи не аз не мога да го направя за моята приятелка.
И второ филма е с Аштън Кътчър и именно от там взех идеята.Не се изказвай неподготвена.
No one can make you feel inferior without your permission.
Кое му е гнусното, не сме на 12..
боже боже..
I Love YOU baby![]()
![]()