.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48
    Повече от фен

За момчетатаа

Момчета, как ще реагирате, ако гаджето ви каже нещо за менструацията си. В смисъл, ако вие я поканите на басейн, а тя каже, че не може, защото е в цикъл, как ще реагирате? Ще се погнусите ли, или ще я подкрепите и вместо на басейн ще отидете на кино или на разходка.

Питах този въпрос, защото дори ми е трудно да произнеса тази дума пред майка си, камо ли пред някой, който няма такъв проблем
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Защо трябва да се погнуся? Та това е нормален проблем и естесвено че бих подкрепил момичето.

Разбирас се че бих я подкрепил. Това е нормално... момиче си все пак. След като ти премине ще идете на басейн и готово.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Нищо страшно. Кажи нещо от рода на "не мога" ако те пита защо казваш "неразположена съм" . Момиче ми е казвало нещо от рода на "нали знаеш каква е причината момиче да не иска да ходи на плаж" когато беше в цикъл. И няма нужда да ползвах думате "мензис", "цикъл" също върши работа.
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Не съм момче ,, но какво е срамното да кажеш на гаджето си ,, че си неразположена ?!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    По-добре си му кажи истината , отколкото да го лъжеш и да се измъкваш с глупави извинения .
    Ще те разбере .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от sexytty
    Не съм момче ,, но какво е срамното да кажеш на гаджето си ,, че си неразположена ?!

да и аз това се чудя
    да не би момчетата да са паднали от марс..и те знаят какво е, така че.....
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ами нито се чувствам неловко, нито някога съм се чувствала.
    Мъжа ми ме разбира, както и всяко мое предишно гадже по този въпрос.
    А и не е нужно да казваш " в мензис съм", просто казваш, че ти е дошло и толкова...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Ами нито се чувствам неловко, нито някога съм се чувствала.
    Мъжа ми ме разбира, както и всяко мое предишно гадже по този въпрос.
    А и не е нужно да казваш " в мензис съм", просто казваш, че ти е дошло и толкова...
    Да ,така е! Няма нищо лошо да м кажеш причината,че не можеш да идеш на плаж например или др. Казваш неразположена съм и толкова ще те разбере ! Все пак сме жени, а не роботи!
    maDamn

Град
    Green Street
    Никак няма да реагирам..
    Ще я попитам отново когато е в състояние.
    Stand Your Ground

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    С нея си казваме абсолютно всичко, случвало се е да ми го каже.. Не виждам защо трябва да реагирам лошо, това си е напълно нормален ежемесечен процес на тялото..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Просто казваш , че си неразположена и това е . Няма нищо срамно. Досега гаджетата ми са ме разбирали и сме ходили на друго място , но не и на басейн. Както и приятели. Та , мисълта ми е,че няма от какво да се притесняваш и срамуваш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Пловдив
    Само малък, недорасъл пикльо ще ти се подиграва и няма да те разбере, когато му кажеш, че си неразположена.
    Иначе, всички разбират и те подкрепят. На мен не ми се е случвало, някой да ме изгледа накриво или нещо подобно, когато спомена за състоянието си.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

anonymous708973
    Guest
    Казвам, че не мога.
    Мразя да говоря за това, защото самата аз се чувствам отвратително.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Защо трябва да се погнуся? Та това е нормален проблем и естесвено че бих подкрепил момичето.
    проблеми ли ?! Какъв проблем е това ..абсолютно нормално е за всяко едно момиче .Когато съм неразположена му казвам просто,че не мога и това е,а и той знае кога да не ме закача
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Той е наясно колкото мен в кой ден съм, кога трябва да ми дойде и кога- да свърши. Нямаме проблеми да говорим на тази тема, но от друга страна, като е толкова наблюдателен, не се и налага.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Защо трябва да се погнуся? Съвсем нормално си е! И разбира се,че ще я подкрепя!

Пича трябва да е супер ограничен и глупав за да се подиграва, избягва, погнуси или нещо от тоя род, но хора има всякакви
    http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx

"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"

Повече от фен
    ММ аз не случайно помолих момчета да отговарят. Момичета-вие ме разбирате, затова исках мъжко мнение... а то море от момичета
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Фен Аватара на Donnie
    Град
    Пловдив
    Щом е море, мен няма да ме забележиш Абе по принцип, трябва да си мега ограничен, за да не разбереш момичето в такъв момент. Има някои мочета, които даже не разбират, че ако е нямало такъв период, и тях е нямало да ги има, но...

Аз на приятелката ми веднъж и бях направил менструална компликация.С песни от рода на keep bleeding и т.н. Някои го намират за тъпо но исках някак да помогна.

Колкото до въпроса,аз сам катигоричен: трябва да ви подкрепяме понеже знам че не е лесно...не е само стомаха-има ефект и на психиката.Поне това бях забелязал аз с Ирена.
    No one can make you feel inferior without your permission.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bladedancerr
    Аз на приятелката ми веднъж и бях направил менструална компликатсия.С песни от рода на keep bleeding и т.н. Някои го намират за тъпо но исках някак да помогна.
    Лъжеш или си изкопирал идеята от един филм с Натали Портман и Бен Афлек.

Първо : не, не лъжа.Просто понеже на теб никой не ти е направил подобен жест не значи не аз не мога да го направя за моята приятелка.

И второ филма е с Аштън Кътчър и именно от там взех идеята.Не се изказвай неподготвена.
    No one can make you feel inferior without your permission.

Кое му е гнусното, не сме на 12 ..
    боже боже..
    I Love YOU baby

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Невъобразимо тъпа си.
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове