- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко време?
Здравейте.
Нова съм в сайта, но реших да пиша...![]()
ще кажа на кратко. Имам си приятел от 2 месеца и половина. <3 Аз съм на 14 навършени, а той....той вчера навърши 18И друг път сме обсъждали темата 'секс', но никога не се е стигало до по-сериозен разговор...и ето вчера се стигна. Много говорихме по тази тема и той ме попита дали ще искам той да ми е първият /девствена съм/ , ТОЙ НЕ Е ,аз му отвърнах, че искам време и ще му кажа когато съм готова и той се съгласи с мен.... Та, въпроса ми е. Дали да не го поизмъча още някои месец...
![]()
И не искам мнения от сорта разликата ни в годините или, че съм била твърде малка да водя полов живот..., защото аз съм на мнението, че човек прави секс когато е готов и няма значение дали ще си на 14, 15 или 16 ,защото може и да си на 20 и пак да не си готов за това....
Благодаря предварително! (:
Ами какво значи това "дали да не го поизмъча още месец"? Ти садист ли си? Ако решиш, че искаш да е той-действай, ако не си сигурна-недей. Но не си играй с човека.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Не искаш такива мнения ,ама повечето са такива + моето. Какво всички сте се разбързали да правите секс, вместо да си гледате училището и приятелите?!И не искам мнения от сорта разликата ни в годините или, че съм била твърде малка да водя полов живот..., защото аз съм на мнението, че човек прави секс когато е готов и няма значение дали ще си на 14, 15 или 16 ,защото може и да си на 20 и пак да не си готов за това....
Благодаря предварително! (:Самия факт,че питаш във форума говори сам по себе си ,че явно още не си готова! Ако беше, нямаше да питаш нас! Има още 2000 такива теми! Поне,ако ще правиш секс с него се пообразовай малко , за да няма после теми от сорта: Свърши ми на дупето , бременна ли съм
Пак казвам, за мен си е рано на 14,премисли пак нещата и не се води по акъла на никого. Щом е казал,че ще те чака ще го направи!
maDamn
Shturrrche88 не съм се изразила правилно, съжалявам.Първоначално написано от granger
Готова съм, просто реших да пусна тема тук да видя какво мислите вие.![]()
и да каза, че ще ме чака, за което се радвам.То аз така или иначе скоро ще направя 15 ....
![]()
Еми имаш си глава на раменете! Щом мислиш,че си готова прави квото искаш , а и щом си готова за секс , тогава трябва да си готова и за последиците,ако недай Боже има такива!
maDamn
Ами аз ще ти отговоря така.
Аз на твое място бих изчакала още малко.
Но реално мен не ме интересува ти кога ще спиш с него, просто не си играй с човека.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
какво имаш предвит под " играя "? Никога не бих си играла с него... просто искам да видя как ще се развият нещата по-натам и тогава да реша.Първоначално написано от Shturrrche88
![]()
"Готова съм, просто реших да пусна тема тук да видя какво мислите вие. "
....ти какво очакваш да мислим?? ебати.. (не ми дреме особено какви мнения искаш или не) на 14 си и вече си си вирнала краката
ии после к'во? като го направите, ще му станеш безинтересна и ще те зареже при 1вия възможен случай
........... ам ти си знеш де... очакваме следващите теми "И сега какво да правя...?"
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
еми ти какво предлагаш.... дълга и сериозна връзка без секс ли?.............и така не става...Първоначално написано от thegreenzombie
какви педофили кви 5 лева?Първоначално написано от kilers
3-4 години ралика според мен е супер.
Първоначално написано от blacksoul16
Ето това имах предвид под "играя".Първоначално написано от blacksoul16
Едно е да се двоумиш още дали си готова, дали не си, дали с него или не. И съвсем друго е да си готова той да ти е първия, обаче да не му пускаш, за да го поизмъчиш, сеш се?
А много обичам репликата "като му пуснеш и той ще те зареже".
Абе вие от къде сте толкова сигурни, че той ще я зареже, когато тя му пусне? За вас всички момчета/мъже ли са еднакви, егати?![]()
Отвори се сама така,че на него да му е по-лесно прониквнето в 14 годишната ти....катеричка
Stand Your Ground
изразих се неправилно, както казах и по-горе.Имах предвит да изчакам още време за това...Първоначално написано от Shturrrche88
е не можа ли да намериш някой на твоята възраст... 15-16 годишен, или ти си падаш само по батковциили може би вие тооооолкова много се обичате, че просто няма как ниикога да се разделите и ще си гукате цял живот заедно
![]()
пича или ще те зареже, или ще ти омръзне, или темата е фейкк !!
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
според мен няма смисал сама да се отварямПървоначално написано от DespicableMe
Всичко е въпрос на това дали ти си готова или не .... Аз лично бих те посъветвала да изчакаш, не заради годините си, а заради времето от което ходите.... Изчакай, за да си сигурна, че това е човека, а не, че ще му станеш безинтересна после или, че ходи с теб само заради това .... Направих подобна грешка и сега съжалявам до някъде, така че ти го казвам от личен опит![]()
първо Любовта не пита в кой да се влюбиш...!!.Първоначално написано от thegreenzombie
и ако мислиш, че няма любов на тази възраст -грешиш.
Ето такова мнение чаках.Първоначално написано от dream1707
Благодаря много.
![]()
Тогава за кво си пуснала тая тема.Въри се е*и и тва е .![]()
![]()
ейй тва еПървоначално написано от kilers
!!
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
няма и смисъл да правиш секс на 14 години с някой на 18 и като пораснеш да съжаляваш за това или да да се заблуждаваш,че е било с правилния човек,ама ..Първоначално написано от blacksoul16
Stand Your Ground
какво като е на 18.......каква е огромната ралика дали ше бъда с някой на 18 или 16?Първоначално написано от DespicableMe
Не, но може и да стане по-дълго от това.Първоначално написано от zoreto
![]()