.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...

Аз не спирам да се чудя защо пусна тема, когато очакваш всички да са на твоето мнение? Не виждам някой да ти пише с лоши чувства. Най-малкото-на 14 години любовта няма нищо общо с истинските чувства, които възникват между мъж и жена. Да, има привличане, има някакви чувства, но те са повече плод на хормоните...сигурно сега си мислиш, че аз не те разбирам и че не съм права, но ще пораснеш и ще разбереш, че съм.
    Всеки е бил на 14 години и е имал същите вълнения като теб, бил е сигурен, че това, което изпитва е любов. И набирайки норматив в годините си осъзнава, че всичко е било детско (което не го прави неистинско, но не е е същото...). Сега те вълнува повече дали да правиш секс с него, или не. Нормално е, както казах-всичко това е плод на хормоните. Ако се почувстваш готова-действай мацко. Може и да ти хареса, а може и да се почувстваш много зле, да запомниш с лошо първия си път (както много девойки, които са го правили на тази възраст).
    Защото секса на 14 е всичко друго, но не и истински задоволяващ. Да, организма ти може и да е готов, но психически...просто няма да го възприемеш както трябва. За това и в закона фигурират разни параграфи за секс с малолетни и непълнолетни...
    Все едно де- ако решиш-давай, само да не съжаляваш после.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88

Аз не спирам да се чудя защо пусна тема, когато очакваш всички да са на твоето мнение? Не виждам някой да ти пише с лоши чувства. Най-малкото-на 14 години любовта няма нищо общо с истинските чувства, които възникват между мъж и жена. Да, има привличане, има някакви чувства, но те са повече плод на хормоните...сигурно сега си мислиш, че аз не те разбирам и че не съм права, но ще пораснеш и ще разбереш, че съм.
    Всеки е бил на 14 години и е имал същите вълнения като теб, бил е сигурен, че това, което изпитва е любов. И набирайки норматив в годините си осъзнава, че всичко е било детско (което не го прави неистинско, но не е е същото...). Сега те вълнува повече дали да правиш секс с него, или не. Нормално е, както казах-всичко това е плод на хормоните. Ако се почувстваш готова-действай мацко. Може и да ти хареса, а може и да се почувстваш много зле, да запомниш с лошо първия си път (както много девойки, които са го правили на тази възраст).
    Защото секса на 14 е всичко друго, но не и истински задоволяващ. Да, организма ти може и да е готов, но психически...просто няма да го възприемеш както трябва. За това и в закона фигурират разни параграфи за секс с малолетни и непълнолетни...
    Благодаря за хубавото и смислено мнение.

Град
    Green Street
    Цитирай Първоначално написано от blacksoul16
    Цитирай Първоначално написано от DespicableMe
    Цитирай Първоначално написано от blacksoul16
    Цитирай Първоначално написано от DespicableMe
    Отвори се сама така,че на него да му е по-лесно прониквнето в 14 годишната ти....катеричка
    според мен няма смисал сама да се отварям
    няма и смисъл да правиш секс на 14 години с някой на 18 и като пораснеш да съжаляваш за това или да да се заблуждаваш,че е било с правилния човек,ама ..
    какво като е на 18.......каква е огромната ралика дали ше бъда с някой на 18 или 16?
    разликата е там,че той е на 18 и ще прави 19..и ще се заглежда по какички на 18-20 години а не по (с извинение) пиклина 14г,които им се е*е с някой батко
    Stand Your Ground

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...

++ Евала за коментара.
    awerw

давай ти си хахаххаха мно леки момичета има вече,немога да разбера на к`ва са прайш хахах да не мислиш,че кат спиш с него ще си мно голяма хахах напротив,изчакай,сама ще разбереш кога си готова,но т`ва си е твое решение
    Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie

anonymous708973
    Guest
    Начи, готова си - добре, няма да споря, въпреки че на 14 да си готова ми се вижда леко странно. Както и да е. Готова си. Искаш го. Защо, за Бога, ще караш момчето да чака? Стига се прави на труднодостъпна и си направи кефа.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    ...Стига се прави на труднодостъпна и си направи кефа...
    Разбира се, тия курви по света все от някъде трябва да се вземат.

anonymous708973
    Guest
    Какво имаш предвид?

Долна малолетна курва!
    I Love YOU baby

Хаха, момиче, само се залъгваш, че си готова.И да, малка си, няма кво да не ти го казваме... Нищо, пусни му и си троши главата след някоя друга година.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Loooooser
    Долна малолетна к***а!
    на 15 години малолетна?

btw. напълно съгласна съм с PinkPan7her
    awerw

Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Долна малолетна к***а!
    на 15 години малолетна?

На 14

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Град
    някъде там...
    Долна малолетна к***а!
    на 15 години малолетна?

На 14
    емм... аз мисля, че на първа страница тя беше написала, че скоро прави 15.
    awerw

Град
    Долна малолетна к***а!
    на 15 години малолетна?

На 14
    емм... аз мисля, че на първа страница тя беше написала, че скоро прави 15.
    Написала е, че има навършени 14, а гаджето й скоро прави 18...
    все едно де, стига сме спамили с глупости.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Шаблони. Не познаваме лично хората, и това си е индивидуално. Има си решения, които човек трябва да вземе сам. И ако не се радва, поне да съжалява за своето решение, отколкото че се води по чужда свирка. То ако този вид опит беше универсален...

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от granger
    И не искам мнения от сорта разликата ни в годините или, че съм била твърде малка да водя полов живот..., защото аз съм на мнението, че човек прави секс когато е готов и няма значение дали ще си на 14, 15 или 16 ,защото може и да си на 20 и пак да не си готов за това....
    Благодаря предварително! (:
    Не искаш такива мнения ,ама повечето са такива + моето. Какво всички сте се разбързали да правите секс, вместо да си гледате училището и приятелите?! Самия факт,че питаш във форума говори сам по себе си ,че явно още не си готова! Ако беше, нямаше да питаш нас! Има още 2000 такива теми! Поне,ако ще правиш секс с него се пообразовай малко , за да няма после теми от сорта: Свърши ми на дупето , бременна ли съм
    Пак казвам, за мен си е рано на 14,премисли пак нещата и не се води по акъла на никого. Щом е казал,че ще те чака ще го направи!
    Както казах,в предната тема и акъл да им даваме,те си знаят тяхната!Вместо да си играят пред блока,мислят за секс!
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan
    Цитирай Първоначално написано от granger
    И не искам мнения от сорта разликата ни в годините или, че съм била твърде малка да водя полов живот..., защото аз съм на мнението, че човек прави секс когато е готов и няма значение дали ще си на 14, 15 или 16 ,защото може и да си на 20 и пак да не си готов за това....
    Благодаря предварително! (:
    Не искаш такива мнения ,ама повечето са такива + моето. Какво всички сте се разбързали да правите секс, вместо да си гледате училището и приятелите?! Самия факт,че питаш във форума говори сам по себе си ,че явно още не си готова! Ако беше, нямаше да питаш нас! Има още 2000 такива теми! Поне,ако ще правиш секс с него се пообразовай малко , за да няма после теми от сорта: Свърши ми на дупето , бременна ли съм
    Пак казвам, за мен си е рано на 14,премисли пак нещата и не се води по акъла на никого. Щом е казал,че ще те чака ще го направи!

Както казах,в предната тема и акъл да им даваме,те си знаят тяхната!Вместо да си играят пред блока,мислят за секс!
    и какво се играе на тези години......тва да не ти е 10 век...

на тези години тийновете почти няма какво да правиме...пък каму ли игра...
    awerw

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си