- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко време?
![]()
Аз не спирам да се чудя защо пусна тема, когато очакваш всички да са на твоето мнение? Не виждам някой да ти пише с лоши чувства. Най-малкото-на 14 години любовта няма нищо общо с истинските чувства, които възникват между мъж и жена. Да, има привличане, има някакви чувства, но те са повече плод на хормоните...сигурно сега си мислиш, че аз не те разбирам и че не съм права, но ще пораснеш и ще разбереш, че съм.
Всеки е бил на 14 години и е имал същите вълнения като теб, бил е сигурен, че това, което изпитва е любов. И набирайки норматив в годините си осъзнава, че всичко е било детско (което не го прави неистинско, но не е е същото...). Сега те вълнува повече дали да правиш секс с него, или не. Нормално е, както казах-всичко това е плод на хормоните. Ако се почувстваш готова-действай мацко. Може и да ти хареса, а може и да се почувстваш много зле, да запомниш с лошо първия си път (както много девойки, които са го правили на тази възраст).
Защото секса на 14 е всичко друго, но не и истински задоволяващ. Да, организма ти може и да е готов, но психически...просто няма да го възприемеш както трябва. За това и в закона фигурират разни параграфи за секс с малолетни и непълнолетни...
Все едно де- ако решиш-давай, само да не съжаляваш после.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Благодаря за хубавото и смислено мнение.Първоначално написано от Shturrrche88
![]()
разликата е там,че той е на 18 и ще прави 19..и ще се заглежда по какички на 18-20 години а не по (с извинение) пиклина 14г,които им се е*е с някой баткоПървоначално написано от blacksoul16
Stand Your Ground
++ Евала за коментара.Първоначално написано от Shturrrche88
![]()
![]()
awerw♥
давай ти си хахаххаха мно леки момичета има вече,немога да разбера на к`ва са прайш хахах да не мислиш,че кат спиш с него ще си мно голяма хахах напротив,изчакай,сама ще разбереш кога си готова,но т`ва си е твое решение![]()
Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie
Начи, готова си - добре, няма да споря, въпреки че на 14 да си готова ми се вижда леко странно. Както и да е. Готова си. Искаш го. Защо, за Бога, ще караш момчето да чака? Стига се прави на труднодостъпна и си направи кефа.
Разбира се, тия курви по света все от някъде трябва да се вземат.Първоначално написано от PinkPan7her
Какво имаш предвид?
Хаха, момиче, само се залъгваш, че си готова.И да, малка си, няма кво да не ти го казваме... Нищо, пусни му и си троши главата след някоя друга година.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
на 15 години малолетна?Първоначално написано от Loooooser
btw. напълно съгласна съм с PinkPan7her![]()
awerw♥
На 14Първоначално написано от sapphire5
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
емм... аз мисля, че на първа страница тя беше написала, че скоро прави 15.Първоначално написано от Shturrrche88
![]()
awerw♥
Написала е, че има навършени 14, а гаджето й скоро прави 18...Първоначално написано от sapphire5
все едно де, стига сме спамили с глупости.
Шаблони. Не познаваме лично хората, и това си е индивидуално. Има си решения, които човек трябва да вземе сам. И ако не се радва, поне да съжалява за своето решение, отколкото че се води по чужда свирка. То ако този вид опит беше универсален...
Както казах,в предната тема и акъл да им даваме,те си знаят тяхната!Вместо да си играят пред блока,мислят за секс!Първоначално написано от granger
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
и какво се играе на тези години......тва да не ти е 10 век...Първоначално написано от muhtesemfan
![]()
на тези години тийновете почти няма какво да правиме...пък каму ли игра...
awerw♥