Аз не спирам да се чудя защо пусна тема, когато очакваш всички да са на твоето мнение? Не виждам някой да ти пише с лоши чувства. Най-малкото-на 14 години любовта няма нищо общо с истинските чувства, които възникват между мъж и жена. Да, има привличане, има някакви чувства, но те са повече плод на хормоните...сигурно сега си мислиш, че аз не те разбирам и че не съм права, но ще пораснеш и ще разбереш, че съм.
Всеки е бил на 14 години и е имал същите вълнения като теб, бил е сигурен, че това, което изпитва е любов. И набирайки норматив в годините си осъзнава, че всичко е било детско (което не го прави неистинско, но не е е същото...). Сега те вълнува повече дали да правиш секс с него, или не. Нормално е, както казах-всичко това е плод на хормоните. Ако се почувстваш готова-действай мацко. Може и да ти хареса, а може и да се почувстваш много зле, да запомниш с лошо първия си път (както много девойки, които са го правили на тази възраст).
Защото секса на 14 е всичко друго, но не и истински задоволяващ. Да, организма ти може и да е готов, но психически...просто няма да го възприемеш както трябва. За това и в закона фигурират разни параграфи за секс с малолетни и непълнолетни...
Все едно де- ако решиш-давай, само да не съжаляваш после.