- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време след първия път?
Колко време след първия път продължи кръвотечението при вас?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
2 секунди?!!
Хм, а след вторият третия имаше ли или никаква изобщо?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Към 4 дена при мен.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
И при мен нямаше първия път и не е имало и след това![]()
Имаше и след 4тия.Първоначално написано от fama
При мен нямаше на първия, а чак на ... 30 сигурно :Д
Първоначално написано от vikenceto555
Брях,брях
Ами 4 5 дни като последните два беше значителни по-малко. Иначе по време не е имало, следващите пъти също.
In a mad world , only the mad are sane...
Миии 4-5 часа,ама само като идех до тоалетната,след това нямаше нищо!
maDamn
И при мен ок. 3 дена. Втория път също имаше малко, но след това не.![]()
![]()
Ако гледате телевизия, сигурно сте забелязали, че добрите винаги побеждават лошите - с изключение на новините в осем часа.
Въобще не е текло... но пък болката...брррр![]()
2 - 3 дни някъде беше, не помня точно.
Само на следващия ден..и то мъничко.
Believe in yourself.
Първоначално написано от fama
Няколко часа след това имах слабо кръвотечение. Следващите 2-3 пъти, когато правихме секс имаше кръв по презерватива.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Като се прибрах имах малко по бельото си и само това.
При мен не е имало нито първия път , нито след това. Но болката компенсираше кръвта.
Имаше малко по време на самия секс и после през деня пак имаше малко,но на другия ден спря вече![]()
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**
При мен дори не разбрахме кога е имало. Като приключихме видяхме, че е имало кръв![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ами първия път нямаше... а следващите няколко пъти, имаше, ама по много малко. Не знам ама бая време мина докато спре да тече.
Първоначално написано от antifashionshit
Имаше,но след около 1 час,и т`ва беше![]()
Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie
Имаше съвсем малко точно след секса , а 2-3 и т.н. пъти - не . Разбира се зависи и от организма ти![]()