- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Относно диетите
Били ли сте някога на диета? Ако сте били, на каква? За колко време? Как ви се отрази? Имаше ли ефект? Постигнахте ли желаните резултати? Имаше ли странични ефекти?
![]()
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Бях веднъж като по-малък, но то не беше точно диета. Започнах да тренирам джудо, защото исках да сваля килограми и ядох повече пилешко, банани и други плодове. Общо взето това беше![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Да, бил съм преди, за сваляне, 15 кг за 2 месеца,, не е здравословно но...
Не съм сигурен дали е точно диета, по-скоро режим на хранене - Зоната, в комбинация с палеолитната диета. Общо взето идеално ми се отразява - нагъвам сериозни количества, не стоя гладен, а топя мазнини, без да свалям килограми![]()
И аз така, тва се опитвам да правя и сега.Ще кажа дали е имало ефект по-нататък, освен ако не се предам и не спра с ограниченията. (дано не)Първоначално написано от sunflower132
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Не може да се каже , че съм била на диета. Но сега смятам да започна лунната диета. Принципно съм против диетите , но....Спорт + здравословно хранене , най - вече трябва..
А , cazzo - какво толкова си се комплексирал/а относно килограмите си ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Кажи яяПървоначално написано от Uncontrollable
![]()
Да, на 90 дневната диета. Ефект имаше и то голям, но само в комбинация със спорт.
Много е важно как се приемат храните, да не се мешат основните групи и да не се прекалява с нищо.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
А какво разбираш под "здравословно хранене"?Първоначално написано от SmilezZz
На всяякакви диети...90 дневната,с мляко,с мюсли,плодова диета,лунна диета...Нищо не върши работа така както здравословното хранене![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ами идеята на 90 дневната диета е именно здравословно хранене и ограничаване максимално от вредните храни, но не и спирането им напълно.Първоначално написано от brutaLxxbunny
Ако лишиш организма си от захар е възможно да си докараш диабет...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Е да..лишаваш организма си от захар-диабет.Първоначално написано от Shturrrche88
Не си лишаваш организма от захар-пак диабет.
Ядеш нормално мляко-много мазнини
Ядеш свръх обезмаслено мляко- няма вкус
Ядеш бял хляб-трябва да е черен!
Ядеш черен хляб-не е истински черен!
Пиеш кафе-много калории.
Не пиеш кафе-припадаш по улиците.
Е за тфа се отказах от яденето много отдавна
![]()
Ами първо аз спортувам. Това малко или много подържа тялото ми във форма. Спортът е важен, но не може да се разчита само на него.
Не спазвам диета, просто спазвам по-правилен хранителен режим от преди и се надявам да свикна с него за цял живот.
Сутрин ям задължително. Може да е само един плод, но ям. Някой път ям и сандвичи със шунка и кашкавал, зависи какво ми се яде. Но никога сладко сутринта!
На обяд ям каквото ми се яде и колкото ми се яде. Но вече гледам да ям по-малко, защото преди винаги се тъпчех до пръсване.
Вечер ям по-малко, и никога след 8-8.30.
Много важно - не пия газирано, ям по-малко сладко и най-важното: Не ям между храненията! Освен към 4 някой плод.
И така 5тте ми излишни килограма си заминаха, коремчето ми стана плоско и съм страшно доволна от тялото си. Но някой път и аз се отпускам и си хапвам разни боклучки хихи
Бях на 90-дневната. Имаше ефект. Сега просто се старая да се ограничавам и да спортувам повече.
Бях на 90 дневната.
Имаше резултати - голями!
Нямаше странични ефекти..
това лято сички резултати си заминаха и сега бъхтам на ново,,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ла-ла-ла
Била съм два пъти на диета и то защото лекари ми казаха да бъда по здравословни причини.
Иначе сега просто се ограничавам от някои неща.![]()
и аз така си мислех. Но замисли се какво точно имаш предвид под здравословно хранене. Ако си нямаш градинка с домати и краставици в задния двор няма как да се храниш пълноценно и здравословно едновременно.Първоначално написано от SunnyWinter