- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е за вас фразата "да си останем приятели"?
Питам, защото аз не бих приела офертата.
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
= Не те искам в живота си, но не искам да се чувствам виновен и да усетя внезапната ти липса.
Обичам малко, предимно себе си.
Винаги ми е звучало като "утешителна награда" за разбитото сърце на някой.
Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!
Ако е след връзка = Вече ми поомръзна и нямам любовни чувства към теб, но не искам да се загубим съвсем, защото си чудесен човек.
Ако е вид отрязване = Въобще не си мой тип.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
= искам да се разкараш, но ми е неудобно да ти го кажа в прав текст.
Абсолютно съгласна съм.Първоначално написано от t1nk3rb3ll
Сещам се как, като бях малка ( мисля, че на 14-15) едно момче скъса с мен и накрая каза "искам да си останем приятели" . Още помня безразличието, с което ме гледаше.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
според мен това е възможно най-глупавото нещо. след любов не може да име приятелство! този, който къса, иска да смекчи раната, която нанася или просто не желае да се чувства гузен, затова предлага такъв вариант, а пък зарязаният се надява, че пак ще станат гаджета и затова се съгласява. аз не бих се съгласила на такъв вариант и с никой от бившите ми не сме си ,, останали приятели '' поради простата причина, че това ми се вижда невъзможно.
Ако след връзката си останете само приятели или никога не сте имали чуства или още иматев противен случай за мен си е просто невъзножно ...
^^ За мен пък си е напълно възможно. И ми се е случвало. Е, в един момент спряхме да сме най-добри приятели чак, но приятели - определено. И нито преди не сме имали чувства, нито сега имаме някакви. Гарантирано.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Заучена фраза. Не е така. За мен този израз е = на писна ми вече, но нека не се загубим, в случай, че имам нужда от теб. Както казаха по горе - вид утешителна награда.Първоначално написано от martito2
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Ами, фалос в общия случай. Отсвирват те.
Иначе е имало и такива казваници, които са се сбъдналиНо е по-рядко.
Просто приятели..нищо повече..
Но в повечето случаи и приятели не остават.![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Вратичка значи този човек който ти го казва не е добронамерен към теб и е имал полза и иска да я запази стига да може.
Както казаха преди мен - "утешителна награда"за разбито сърце.
Аз бих се зарадвала, ако гаджето ми ме остави и ми предложи да останем приятели ( дано да не става) Не искам да губя такъв човек от живота си.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Хората, който я използват тази фраза си мислят, че това е по-лек начин да кажат,че не искат да имат връзка с вас било то заради физиката ви (липсата на сексуално привличане/ непривлекателен вънжен вид) или психиката (различни интереси, кофти характер)
Естествено, тези критерии са субективни. Красивото за един е грозно за друг и обратно : )
--------------------------------------------------------
Когато момиче го казва, има предвид "ще продължа да те използвам колкото мога, но секс няма да получиш". Когато момче го казва, има предвид "не искам повече да те виждам и ми е през оная работа за теб. Все пак някой ден мога да те тресна, ако толкова настояваш".
Да ти кажа хич не е приятно ,особено в момента ,когато ти казва ,че не иска да бъдете заедно. Случвало ми се е . Не искам даже да се сещам за онзи празния му поглед. Толкова гадно ми беше станало.. Но ...Първоначално написано от kyon
Какво означава ? Може би ,както казаха и по - горе , утешително. Всеки го казва с мисълта ,че си мислят, че ще направят раздялата по - безболезнена.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абсолютна тъпотия е. Ако наистина ще си оставаш приятел с някого, ще минеш и без тая изтъркана реплика.
=нямам да декларирам ни най малкото намерение да бъда с Вас.
В житейски контекст и също толкова успешно и в един по-интимен контекст, а именно- самозадовояването, държа да отбележа: Силата не решава нищо! Уважението, докосването е всичко.
Никой не би се радвал на раздялата. Имали сме хубави моменти, ама вече е изчезнала магията от едната страна.. предпочитам да си останем с добри отношенияПървоначално написано от SmilezZz
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Първоначално написано от TheNewReligion
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
Странно , но факт!Първоначално написано от badsector
![]()
Абеее ... на мене едно момче ми го каза .. уж щото не искаше после ако скъсаме бла бла .. да не се скараме бла бла ... амма ... като се появи друго момче , което ме искаше ... и ссее осъзна .. и даже ся сме заедно от скоро![]()
![]()
What hurts the most .. was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been .And not seeing that LOVING you Is what I was tryin’ to do ........... ♥
Момиче съм !