.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Какво да си говоря с момичетата?

Още от малък бях пълен и незабележим за момичетата,но последната година се промених-станах по-висок,отслабнах и явно връстничките ми го забелязаха.Проблемът е в това,че не знам какво да си говоря с тях преди да започна да ги "зарибявам".Не е от притеснение просто нямам идеи.Някой по креативен,ако може да помогне

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Разпитвай ги за самите тях. Колкото повече научаваш, толкова по-лесно ще намираш теми.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Сценарий ли искаш да ти напишеме?

Проблема ти е че гледаш на тях,като обекти за "зарибяване".От самия ти пост личи.Представи си че си говориш със стар приятел,отпусни се и разговора ще тръгне.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Разпитвай ги за самите тях. Колкото повече научаваш, толкова по-лесно ще намираш теми.
    +

Повече от фен Аватара на NC
    Какво да си говоря с момичетата?
    Приказки

Голям фен Аватара на N1ksun
    За финансовата криза .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Цитирай Първоначално написано от Gr0zDan0v
    +
    +2
    Пoнякога хората ти казват, че ги е грижа. Понякога ти казват, че те обичат, че те искат, че ще те хванат, когато паднеш.Понякога хората ти казват, че никога няма да те оставят, че никога няма да те наранят, че биха умрели за теб. Понякога ти казват, че си заслужаваш, че всичко ще е наред, че ти си гледката, от която никога не биха се уморили ... Понякога хората лъжат !

Супер фен Аватара на Me4encety
    Говори им за тях.Нека разговора се върти около момичето,хем и е приятно,хем научаваш това-онова за нея.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

- здрасти, имаш сопол в носа....

... не, сериозно, махни го, ще повърна.

Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    - здрасти, имаш сопол в носа....

... не, сериозно, махни го, ще повърна.

Както казаха преди- най-добре е разговора да се върти около момичето. Да потръсиш общи интереси.. било то книги, филми и т.н. От време на време пускаш някоя шега и по-нататък разговора ще се завърже ако и ти си й също толкова интересен.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    обичайните темички -музика,книги,филми,групи,об щи познати,съученици(нали спомена, че са ти на годините ^^ ), интереси,хобита,детски/скорошни спомени наааййй-разнообразни има, не е кой знае какво,баси
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

ти на колко си , на 12???момичетата не са извънземни , не хапят. и съм 99% сиг. ,че ако се опиташ да заговориш някое момиче,ще се изненадаш за колко мн неща може да си говорите. това ,че сте от различен пол не означава,че не можете да имате общи интереси.
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904

" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
    Megan Fox

Град
    Valley of the Sun
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun
    За финансовата криза .
    ....и как всичко започна с фалита на "Lehman Brothers"
    Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    за края на света.. си говорете и как ти искаш да умреш заедно с нея..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

повечето момичета на твоята възраст са невъобразимо прости същества, чиито интереси се свеждат до захранването на наднорменото им его с клюки, интриги и лъжи за околните. най-успешният начин да ги зарибяваш е да се правиш на шут и да слизаш до заниженото им интелектуално ниво с идеята, че са ти равни.

[quote="Govnyo"]повечето момичета на твоята възраст са невъобразимо прости същества, чиито интереси се свеждат до захранването на наднорменото им его с клюки, интриги и лъжи за околните. най-успешният начин да ги зарибяваш е да се правиш на шут и да слизаш до заниженото им интелектуално ниво с идеята, че са ти равни.
    Много точно казано.Все пак не са всички такива,но повечето наистина са прости.

Цитирай Първоначално написано от Govnyo
    повечето момичета на твоята възраст са невъобразимо прости същества, чиито интереси се свеждат до захранването на наднорменото им его с клюки, интриги и лъжи за околните. най-успешният начин да ги зарибяваш е да се правиш на шут и да слизаш до заниженото им интелектуално ниво с идеята, че са ти равни.

Глупости, мой човек, пълни глупости.

И преди съм казвала и сега ще повторя - не знам с каква интелектуална паплач общувате, но при мен няма такива неща.
    Даже съм забелязала, че момичетата са доста ерудирани и интелигенти.

А това за "момичетата на неговата възраст" не знам откъде го извади, защото той дори не е казал на колко е, хаха.

Пич, дръж се с тях, като с приятелки. Не мисли за тях, като за "сексуален обект", а като за приятели. Така ще си максимално отпуснат и "себе си" и ако те забележат ще е заради самият теб, не заради "новото" ти тяло или "шутските изпълнения", както каза пича, който цитирах.
    А има милиони теми, ако толкова те е шубе да говориш остави нея да говори т.е. задавай й въпроси за нея (не прекалено лични, ако тя не ти покаже, че го иска) и я слушай внимателно и измисляй нови въпроси съобразно за това, което виждаш, че я вълнува. В даден момент ще почнете да говорите и за теб, но до тогава ще си достатъчно отпусат и ще си я опознал.
    "Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от AmanitaMuscaria

Глупости, мой човек, пълни глупости.

И преди съм казвала и сега ще повторя - не знам с каква интелектуална паплач общувате, но при мен няма такива неща.
    ъхъ! много добре казано!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на badsector
    Повиши си общата култура и няма да имаш проблеми.

батко кога кажеш на момиче в очите - сърби ли те шундата, тогава ще можеш да общуваш пълноценно с нея. ако не те мързи разбери смисъла на това, което ти казвам.

Супер фен Аватара на fenasf
    За мен!
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Емм, да речем, за мен е важно да се интересуват от мен, как съм и така
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    Как си?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

+++

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    Как си?
    lovesick ;]]]]
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми