- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой с какво ще ходи на 15 септември :) ?
Тъмни дънки и черна тениска - траурно настроение.
Тъмно сиви скини дънки и бяла тениска с американското знаме, а за обувки ще мисля утре сутринта. Ако е по-хладно ще си взема едно късо червено яке.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Дънки,Риза,Бели Обувки :D
Пеша, защото няма кой да ме закара.
За дрехи не съм мислила, все пак не отивам кой знае къде. Каквото първо ми попадне пред очите, това ще е.
И спря да се върти за миг земята..
униформа...
пеша съм...(; иначе за дрехите..винаги съм се чудила на кифлите дето отиват още на 15 септ със супер официалните рокли и високи обувки,нагримьосани и с направени прически...15 септ си е траурен ден...и без това имат цяла година да се фръцкат по коридорите,...тъпа работа (;
Аз също съм в траурно настоение :$
Черен потник, черно горнище, черни кецове, черен лак, черни дънки.. :$ Малко прекалих тая година с черното ама нищо..
<3 d(ˆˆ)b
Сини дънки с два задни джоба и две женски ръце в тях.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
С моята приятелка, пешачкатаИначе ...
Дрехи предполагам
![]()
I'll seek you out
Flay you alive.
One more word
and you wont survive.
And I'm not scared
of your stolen power.
I see right through
you any hour.![]()
МОМИЧЕ СЪМ![]()
черен клин с пола..и розова блузка
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Светли панталони, бяла риза и бели сандалки. Задължават ни да сме си с униформа, въпреки, че нашата е само частична.
Пфф, човек ще си рече че ще минавате по червения килим, цели теми да отваряте за това с какво ще сте облечени...Не се и учудвам, като гледам някакви за седми клас дето са се качили на кокили (буквално, не преувеличавам) ...
Ами с униформа или по-точно само с полата от униформата ,но в торбичка си носех вратовръзката и ризата за всеки случай , че с моята откачена класна..![]()
![]()
крака![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...