- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Готови ли сте?
Не, раница няма да си купувам, тетрадки и глупости - като каже всеки даскал кви иска.
Купила съм си дрехи , чанти и аксесоари (към дрехите). Утре смятам да ходя пак за някакви дрешки и трябва да си купя тетрадки. И бележник. Учебници съм си купила вече.Почти съм готова с пазаруването за училище.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Бе физически съм готова,ама не и душевно...
Тетрадки - имам останали от минали години към 3-4, не ми трябват повече.
Раница си имам. Нищо не съм си купувал. Утре ще си поръчам един колан и портмоне, че панталона от униформата ми е супер голям...
НЕ
Дрехи и раница - имам, тетрадки - след като всеки учител си каже каква си иска за неговия час, учебници - когато излезе списъка с тях.
И аз така .. Имам дрешки , учебници , тетрадки , раница , която вече е готова , пълна , несесера също е приготвен , вече си надписах бележника и сега само чакамПървоначално написано от Colouring
Иначе цитата ми отива в подписа
![]()
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Colouring
Първоначално написано от dubi95
![]()
![]()
Не...
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Взела съм си раничка и дрехи, но купуването на тетратки, учебници ще бъде отложено до последно както и оправянето на бюрото![]()
Не!Както всяка година нещата ще се купуват в последната секунда.![]()
раница не нося от 6-ти клас, тетрадки ще си взема на 15 щото незнам кви ще тряят :Д
Не знам.Взех си някои неща, но не искам да се замислям дали ми трябват още. Ако нещо изникне, ще си купя допълнително.
![]()
Както и по-голямата част от тези, които са писали тук - психически не съм готова.![]()
НЕ!![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Да, имам чанта, учебници, приложение 5/6, остана ми само да си взема бележник, химикали, тетрадки и т.н. ии .. от фелшерката в старото даскало картона. Това ее![]()
![]()
дебе кво се толко филмирате с тва училище...като, че ли кой знае кво идва...... дали сме готови..с какво? :X
awerw♥
Не че темата ме грабна особенно,ама да си кажа и аз ,че никога не може да си готов-Едно го мислиш,друго става..
No one can make you feel inferior without your permission.