.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Нужда от съвет

Привет, ето, че пак ми се налага да пусна тема, но ми трябва безпристрастно мнение - вашето мнение.
    Преди около месец ( може би малко, по малко не знам точно, а и не ми се смята ) настъпи края на връзка продължила близо две години. Първите 2 седмици, ме болеше адски много и ревях като за световно ... На 3тата започнах да ходя по кафета с приятелки, за да се разведря и да се опитам да продължа напред. Преди няколко дни от едно кафе се запознах с едно много добро и хубаво момче 5 години по голямо от мене ( аз съм на 19, той 24 ). Дадох му номера си, и на следващият ден излязохме на среща. Между нас има много голямо привличане и си личеше още от първата среща през която и му позволих да ме целуне. Така да се каже беше си любов от пръв поглед. Той постоянно ми казва, че ме обича, държи се прекрасно с мен ( даже днес ми подари и един много красив букет рози ), джентълмен е, абе перфектният мъж. До тука всичко е тип топ. Проблема идва в това, че на два - три пъти се чух по телефона с бившият ми и той ми разправя колко добре му било с новата му, колко готино си прекарвали, колко много я харесват техните ( знае, че като не ми пука вече за него, уважението и респекта към техните все още ги има - много са правили за мен хората ), че бил я изч**ал вече ( а са заедно от 2 седмици ... ), била отишла с него и техните на селото му, абе кво ли не ми приказва, само и само да ме дразни и да ми става кофти, че не съм с него вече. Не мога да разбера защо ми става гадно, и защо се дразня от това, което бившият ми казва, при условие, че вече не го обичам, че си имам нов приятел, с който се обичаме.
    Извинявам се за дългият пост и мерси на тези, които ще си направят труда да го прочетат.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Става дума за дълга връзка, а е минал само месец. Нормално е още да имаш някакви остатъчни чувства. Лека полека, ако с новото момче всичко си върви по мед и масло, ще го забравиш напълно.
    Впрочем, аз мисля, че той те провокира нарочно с всички тези обяснения коооолко му е гот. Опитва се да изкопчи реакция от теб.
    Според мен далеч не му е чак толкова хубаво и преувеличава доста. Явно му липсваш и е очаквал, че ще седиш да страдаш за него половин година. Като е видял, че не си толкова залухана, а точно обратното - се е озлобил и сега се чуди с какво да те издразни.
    Гледай да не се чуваш много много с него, поне в началото.
    Ако искаш да останете приятели, пробвай да възобновиш контакт след време, когато сте се установили вече и ви е попреминало.
    Сега само ти пречи да се наслаждаваш на новото момче и да си задълбочиш връзката с него.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    бившият ти е кретен!! няма начин да не ти става гадно, при положение, че сте били заедно цели 2 години. за да ти говори така, значи все още му пука какво мислиш за него...
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Нормално е.. 2 години сте били заедно. Не може, ей така от раз да не ти пука. С времето ще отмине.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

според мен има два варианта. първият е, че ти все още го обичаш. заблуждаваш се колко е добър другия и той наистина е перфектен или по-точно се държи перфектно, защото перфектни хора няма, но подсъзнателно сърцето ти е още при другия. отказваш да го признаеш пред себе си и да го признаеш, защото той се държи зле с теб и нарочно ти говори тези неща, за да те наскърбява умишлено. вторият вариант е да си го намразила пак подсъзнателно. ядосва те фактът, че е щастлив с друга и не му пука за връзката, която сте имали, за миговете ви заедно, за болката, която ти е причинил. иска ти се и него поне малко да го е боляло, да е страдал дори мъничко. моят съвет е да му покажеш безразличие! не му вдигай, ако ти звъни, не му отговаряй, ако ти пише в скайп, фейсбук и т.н. дръж се така сякаш той не съществува и бъди щастлива с новия си приятел.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nymphetamine666
    според мен има два варианта. първият е, че ти все още го обичаш. заблуждаваш се колко е добър другия и той наистина е перфектен или по-точно се държи перфектно, защото перфектни хора няма, но подсъзнателно сърцето ти е още при другия. отказваш да го признаеш пред себе си и да го признаеш, защото той се държи зле с теб и нарочно ти говори тези неща, за да те наскърбява умишлено. вторият вариант е да си го намразила пак подсъзнателно. ядосва те фактът, че е щастлив с друга и не му пука за връзката, която сте имали, за миговете ви заедно, за болката, която ти е причинил. иска ти се и него поне малко да го е боляло, да е страдал дори мъничко. моят съвет е да му покажеш безразличие! не му вдигай, ако ти звъни, не му отговаряй, ако ти пише в скайп, фейсбук и т.н. дръж се така сякаш той не съществува и бъди щастлива с новия си приятел.
    По-скоро е второто ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Самонавиваш се.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    а пък според мен спри контакта с бившия. това с двете години ми е до болка познато, но на мен лично ми е по-добре без контактуване.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Самонавиваш се.
    В смисъл?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Нормално е да ти е гадно. Били сте заедно две години - изживяли сте какво ли не. След всичко изживяно си остава и тръпката. Няма как тя да изчезне от раз. Според мен би било добре да спреш поне за кратко контактите с бившия си и да се наслаждаваш на моментите с новия. Само за кратък момент - докато и на двама ви мине и поутихнат нещата.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Самонавиваш се.
    В смисъл?
    Подписът ти е банален. Надяваш се да си единствена и неповторима, втълпяваш си, че новият е идеален и си мислиш, че бившият ти е потънал в сълзи и сополи по теб, а ти си доказала на себе си, че животът продължава и с господин Съвършенство си хванала бога за шлифера. Дразниш се и от факта, че си заменена толкова бързо и парадираш, че си влюбена до уши.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Варна
    Не парадирам, а така се чувствам
    Просто не мога да си обясня, защо аджеба, се дразня, на мизериите, които ми прави бившият.

утре пусни тема, как да зарежа гаджето, щото обичам бившия. да видиш как от 2 стола се падало на земята.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    утре пусни тема, как да зарежа гаджето, щото обичам бившия. да видиш как от 2 стола се падало на земята.
    И защо ми е да зарязвам човек, който обичам и се държи с мен като със принцеса?

пс дори спря цигарите заради мен ... понеже аз не пуша.

Мега фен Аватара на Chacho
    Май вярно ще излезе самонавиване. При единия - логиката, при другия - чувствата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    В абсолютно същата ситуация съм... И моят нов приятел се държи уникално с мен, виждаме се всеки ден, супер много съм се привързала..влюбена съм... Но не мога да кажа, че съм го обикнала, защото с бившия бяхме дълго време заедно, а скъсахме преди 2 месеца някъде ... Не вярвам и при теб ситуацията да е кой знае колко по-различна. Била си 2 години с един и си го обичала, не можеш да го забравиш за 1 месец, повярвай ... той теб също. За това и ти звъни, защото вижда, че ти се опитваш да продължиш напред с друго момче и се опитва да те подразни... а вероятно той се дразни повече от това, че ти си си намерила нов приятел.

излиза мислене тип - недоразвита пача. ем единия, ем другия, шибай ги и двамата и говото. ти правиш ли разлика между минало, настояще и бъдеще?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Самонавиваш се.
    По-правилно не може да се каже.А и винаги има това "състезаване" между бившите кой ще успее по-бързо да си хване "новия"
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Моя бивш ми звънни само дори,когато са ме видели да говоря с друг,но това е друг въпрос.Според мен иска да се дразниш просто.Ако не му пукаше защо да ти звънни и да ти обяснява колко му е прекрасно,перфектно и т.н.Продължи напред и това е.Когато няма смисъл да поправяш грешки от миналото си.

Град
    Варна
    излиза мислене тип - недоразвита пача. ем единия, ем другия, шибай ги и двамата и говото. ти правиш ли разлика между минало, настояще и бъдеще?
    Я по леко с обидите ... кой ти дава право на тебе да обиждаш? Не може да пише като хората, а тръгнал да обижда ...

кога ти дойде време за матурата по БЕЛ на тебе да казваш кой как пише?
    право си давам аз самия - ти като си проста не ми дръж сметка как пиша, щото един ден не бившия и настоящия ми и бъдещия ще те псуват заедно щото си една голяма шматка дето прецаква живота на хората с миналото си.

Град
    Варна
    кога ти дойде време за матурата по БЕЛ на тебе да казваш кой как пише?
    право си давам аз самия - ти като си проста не ми дръж сметка как пиша, щото един ден не бившия и настоящия ми и бъдещия ще те псуват заедно щото си една голяма шматка дето прецаква живота на хората с миналото си.
    Матурата по БЕЛ си я взех с 5,57 ...
    И като гледам простата в случая не съм аз Като не познаваш даден човек, нямаш право да говориш какъв е, и какъв не е

Мерси за отговорите и съветите Ще продължа с новото момче и се надявам с времето да забравя напълно бившият
    Е, бих се радвала и на още някой отговор

говориш с мистър 5 олимпиади по бел и 5.98

Град
    Варна
    говориш с мистър 5 олимпиади по бел и 5.98
    Ооо да бе, то и с 10 олимпиади и 6,99 оценка можеш да се изкараш ...
    Поне като ще лъжете, лъжете като хората. Преувеличаването е едно нещата, които най-лесно ви издава
    Както и да е, ако обичаш спри да спамиш темата ми!

аз лъжа като за двама, те за това 2 стотни ги няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си