- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Миризма отдолу
Оф ,като се започне пак с коментарите за риба , ей по-тъпи не можете да сте! Вече мисля,че отговорихме какво мислим ...
maDamn
Ако меча ми замирише на ръжда и то не е от лоша хигиена, ще отида на железар да види кво ми е ! А пък ако пусна тема в форума ти позволявам да се ебаваш с мене, че даже и аз ще се присъединя(представи си) ! Поздрави.Първоначално написано от granger
ahahahahhaПървоначално написано от man4ini
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Rookie
добави пържени картофки и бира и проблема е решен...мани тея лекари
Мисля, че съм влюбена в аватара и подписа тиПървоначално написано от Mi6inka
![]()
Първоначално написано от theeye770
![]()
за съжаление не мога да кажа същотоама пак те целувам
Няма срам-лекар,момиче.Може да е инфекция.
Believe in yourself.
of prestanete be hora towa nqma nishto obshto sus higienata..nai weroqtno e gubichki..ginekolog nqma nishto strashnoo lekywat se ..
Как може да се ебавате така с момичето? Миличка отивай на лекар щото тая миризма не е случайна,ако не отидеш,рискуваш много
Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie
Не знам защо повечето тук са олигофрени и само се подиграват.Това не е смешно!Точно преди 2 седмици четох за тая миризма на риба.Това е сериозно.Момиче,отиди на лекар!
Честито на всички циркаджии.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!