- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос!
Здравеите...искам да попитам дали трябва да използвам лубрикант докато се задоволявам ,за6тото досега не су ползвал а и докато го правя без лубрикант койата на пениса ми се раздразва и не е приятно.Моля помогнете!
facepalm
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Абе братчеееее, намажи си пениса със йод и ще ти мине сигурен съм![]()
Първоначално написано от NarutoShippuuden
добро попадение
Отговор!
Ползвай най-добре презерватив, случайно да не лепнеш някой вирус от въздуха![]()
ползва ти се лубрикант? Намажи си задника,ама чак и отвътре,и си вкарай някои пръст,когато свикнеш пробвай с нещо по-така..например някой буркан.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Брат на колко си години че не си ги усвоил тия тънкости ощеНищо не ти трябва ръцай си там и тва е...ти сигурно блъскаш кат душманин и за тва се прецакваш. Да не лъскаш по 5 пъти на ден?
![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Кво ше се хабиш за лубрикант,земи си веро,после само отмиваш и си готов , даже си и чистОМГ да ти имам проблемите,от много чекии те боли куро ,еми поспри се малко ,малко чекиен глад ще ти дойде добре
ПП изпростявам таа вечер
maDamn
гледай филма Troll Hunter !
Както каза колегата , пробвай с йод ... при мен помогна![]()
- Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart and you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'em -
EMINEM
научи се да пишеш .
Hostis Honori Invidia