- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете ми , държанието му ме обърква .
здравеите , искам да ви разкажа историята си , да излея мъката си и надявам се да получа вашето мнение . имам приятел от половин година и повече , от началото всичко беше наред както при повечето връзки , след това започнаха караниците ревноста разделите , от началото не взимах на сериозно връзката си но в последствие нещата се задълбочиха и започнах да изпитвам по специални чувства , проблема ми е че аз започнах да го обичам много а като че ли тои не изпитва нищо , когато сме заедно и не сме скарани страшно много ме ревнува и от това идват всичките ни проблеми заради които се разделяме , когато сме скарани тои се държи много лошо с мен пред хората но когато разговаряме само двамата отнушението му се променя , постоянно късаме карамесе и на края пак сме заедно , последния път когато се скарахме си казах че е за последно спрях да го търся по всякакъв начин и точно когато си мислех че ще го преудолея тои ме потарси , писа ми смс и всичко се повтори както винаги , не мога да разбера изпитва ли поне нещо кам мен след като всеки път когато се скараме за нещо се връща пак при мен .
много яко нали пред хората те правят на магаре, ма инъче не. ти самочувствие нямаш ли? заеби любовта.
ами очевидно те обича или те харесва и иска да е с теб щом те търси... но вземете да поговорите за това негово държание... айде момчетата пред приятели им е малко странно да се държат супер мило и т.н. с гаджето си.. все пак са момчета, но това не означава да не се държат нормално !...нека да си е мил, когато сте двамата, но навънка да не се държи ужасно, а просто нормално... да не е в двете крайности.. айде успех
![]()
ей за тва си говорим , майка му мръсна ейййййййй немате акъл бе хора пряват ви на 5 стотинки пред хората , излагат ви, ма инъче ви обичат. ми обичайте се, после пък питате тука "ми той се държи грубо с мене" - ми как да не се държи като се правите на маймуни заради едната "любов". то любов ли бе, да го опишеш с думи.
ма споко бе мило, аз те обичам, щото сме сами в нас, ама пред другите майка ти ше...
От една страна щом те ревнува може да те обича, но ако те обича защо да те прави така пред приятелите си ? Струва ми се тъпо. Поговорете сериозно и решете дали ще сте заедно или не.![]()
![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Всъщност те мислят, че увлечението е любов, но се лъжат тоооолкова жестоко.Първоначално написано от AnotherDay
Явно са на по 13-14 и не разбират още кое какво е...
За мен това с късаници и събираници, не е стабилна връзка. И от де накъде ще му позволяваш да те излага пред хората? Седнете си на дупетата и поговорте малко за тази ревност и караници.
любов е да режеш 5 часа малки сърчица и да ги оцветяваш с червен фулмастер и да ги пръснеш из целия апартамент и те да водят до един прост... шоколад своге.
цуни-гуни на пейката не е любов.
Подкрепям с ръце и крака!!!Първоначално написано от AnotherDay
На това връзка ли му викаш?Някой,някога те е излъгал грубо...
Може и да те харесва,може и дори да те обича,ама е ЯВНО,че между вас нещата просто не стават.Откажете се един от друг.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Малки сте още.Пораснете,осъзнайте се какво искате и с кого го искате.След това всичко се нарежда.![]()
много пъти съм се опитвала да говоря с него за държанието му , питала съм го обича ли ме , но тои не е директен като мен и не може точно да разговаря на тези теми . винаги пова да мрънка да овърта и никога няма ясен отговор
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Спри да си рушиш здравето с т'ва момче. Позволява си да се държи идиотски и да те къса, щото знае, че в момента, в който те потърси, ще дотичаш. Получава се омагьосан кръг...
К'ъв е смисъла да поддържаш емоционалноизтощителна връзка, вместо да си потърсиш щастието другаде?
Първоначално написано от Luidgie
доста точно![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
ти смяташ ли, че си щастлива с него? сериозно?
ако отговорът е: ''да'', продължавай да се оставяш да те правят на глупачка, и се радвай на безусловната му, окриляваща любов.
ако е: ''не'', мисля, че ти е ясно какво трябва да направиш.
ако е: ''емииии нз, той нали ме обича, пък аз таковаа, емиии, сигурно съм щастлива, нали все пак понякога се държи добре с меен, какво като ме прави на 5 стотинки в повечето време...'', положението е много зле.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Човек, който те обича няма да те прави на гъз пред когото и да било. Не се давай! Никой не заслужава такова отношение.
И това не е връзка. Камо ли сериозна, ако само се карате, късате и т.н. Трябва да има компромиси, разговори и разбиране от 2-те страни.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
вобще недей да се занимаваш с неуравновесени хора. ти страдаш от цялата работа, а няма смисъл, заеби го и си продължавай напред![]()
От половин година сте заедно, а не можеш директно да го питаш защо се държи така?Не би ли трябвало да сте се опознали достатъчно добре и да можете да си говорите за всичко, толкова ли е трудно да проведеш един разговор с него?! Аз не виждам друг изход. После ако тва продължи търсиш си нов и тва е... Иначе - той може и да има чувства към теб... но може и да са поизстинали - и да те търси и да ти се извинява само по навик, защото е свикнал с теб, и му е трудно да търси друга... Казах ти, говориш с него, а ако поведението му не се промени - късаш...