здравеите , искам да ви разкажа историята си , да излея мъката си и надявам се да получа вашето мнение . имам приятел от половин година и повече , от началото всичко беше наред както при повечето връзки , след това започнаха караниците ревноста разделите , от началото не взимах на сериозно връзката си но в последствие нещата се задълбочиха и започнах да изпитвам по специални чувства , проблема ми е че аз започнах да го обичам много а като че ли тои не изпитва нищо , когато сме заедно и не сме скарани страшно много ме ревнува и от това идват всичките ни проблеми заради които се разделяме , когато сме скарани тои се държи много лошо с мен пред хората но когато разговаряме само двамата отнушението му се променя , постоянно късаме карамесе и на края пак сме заедно , последния път когато се скарахме си казах че е за последно спрях да го търся по всякакъв начин и точно когато си мислех че ще го преудолея тои ме потарси , писа ми смс и всичко се повтори както винаги , не мога да разбера изпитва ли поне нещо кам мен след като всеки път когато се скараме за нещо се връща пак при мен .