- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съблазняване и възбуждане на момичето Помощ
Здравейте трябва ми помощ със следния проблем!Момичето ми просто не се възбужда достатъчно явно и когато правим секс я боли.Искам начини по които да я накарам на гори от възбуда,че веднъж и аз да не накефя ако ме разбирате![]()
![]()
Мерси предварително
![]()
![]()
![]()
Който се цепи от колектива му го нацепват колективно![]()
И сега се почва: "по дълга любовна играа", "лижи яя", "барай я където ти паааднеее".. Има много теми и отделно статии в гугъл, потърси си. 100% ще ти дадат повече отговори, отколкото тука.
Дай ми я на мене за няколко дена наиш ли как ше я тренирам!![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Бръкни и в носа.
Това е страшно възбуждащо наистина, пробвай гоПървоначално написано от SuperGman
![]()
![]()
Много ласки. Ако обича да я галят, разбери къде и не спирай![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ако не се възбуди достатъчно пробвай и в ушите![]()
Ние нямаме представа твоето момиче какво го възбужда, какво обича и т.н.
Попитай я, нека тя сама ти разясни какво трябва да правиш и как да го правиш.
И спря да се върти за миг земята..
Не й говориш глупости в леглото (примерно, не е тогава най-подходящото време да дискутирате каква глупост е направил най-добрият ти приятел).
Не бързаш да й сваляш дрехите.
Целуваш я по вратлето, ушите (ВЪНШНАТА част), устните, гърдите, корема и НЕ се забиваш директно между краката й, а продължаваш с бедрата.
После й правиш френска.
Първоначално написано от dream1707
![]()
![]()
![]()
Повече любовна игра?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ох, изключително важна е предиграта. Аз винаги искам още и още. Предполагам и при твоето момиче е така. Много мъже мислят, че след като те са готови, значи и жената е готова. Да, ама не.
Първоначално написано от dream1707
![]()
![]()
Както казаха по-горе...
Повече любовна игра, лижи я и т.н.![]()
Питай я от какво се възбужда ние от къде ще знаем?!Може пък да не се възбужда от баране и лизане![]()
so sad ...