- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сънища
Искам да ви попитам сънувахте ли нещо на скоро. Ще се радвам да разкажете някой ваш сън и ще се опитам да ви го разтълкувам.
![]()
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Вчера си изгубих обувките на бала, а бяха много хубави.![]()
Не знам какво означава. Но все още са си в кутията.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз знам какво означава, надявам се да ти помогна и мерси за отговора. Сънят ти означава че те чакат материално и духовно обедняване.
оо, благодаря!Много ведра новина в тази безсънна нощ
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Всъщност, Казо има право. Ето това е от съновник.бг:
Aко си купуваш обувки, делата ти ще потръгнат. друг ако си купува обувки, ще научиш за брак или годеж. Aко купуваш обувки на някого, ще сводничиш, ще си посредник на интимни отношения. Aко носиш стари или скъсани обувки, ще претърпиш загуби, предстои ти застой в работата. Aко обувките ти са тесни и неудобни, ще имаш трудности в службата, ще се чувстваш потиснат и угнетен. Женски обувки в съня са знак за хитрост и любовно лукавство, а мъжки - за добри печалби и успехи чрез труд.
Ако насън загубиш обувките си, чакат те материално и духовно обедняване. Ако намериш обувки, ще получиш вест от любимия чрез писмо, телефонно обаждане и т. н.
Кацо, моля! И за да не бъде безполезен отговорът ми, ще те посъветвам да не поемаш големи рискове.Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
Иначе к'во?
Мисля че съня ти показва страха ти от промените в живота ти, или от загубата на твоят дом и семейство. А може да означава, че някой иска да ти наруши личното пространство, или личния ти живот. Така го разбирам, но ако искаш може да погледнеш в онлайн съновнициПървоначално написано от annonimnna
![]()
Сънувах, че излизам на двора пред нас, но там вместо градинката с цветя беше пълно с гробове покрити с много пръст отгоре. На един от тях имаше някаква хартишка с дата. Взех я и тръгнах по една светла пътека която луната огряваше.
Сънувах, че с приятелят ми се разхождаме из някакъв пазар, през който бяха опънати много ниски въжете и аз непрекъснато си заплитах косата и ми се налагаше да се навеждам, докато вървим, а той си ходеше нормално и изправен. Това беше странно, защото той е по-висок от мен.
По пътя му мрънках, че ми се яде диня и той каза, че ще ми купи, ако аз си я нося.
След това сънувах, че пия от някаква чаша, в която има студена вода и парченца диня.
Остатъка от съня не е за казване.![]()
И спря да се върти за миг земята..
абсолютно всяка вечер от както почина - 5 месеца, сънувам баба ми... ама ми е приятно де![]()
аз от 2-3 месеца насам, всяка вечер сънувам ужаси.... главно убиеца е сестра ми и всяка вечер се опитва да ме убие по различен начиндоста е изобретателна, когато я сънувам
или пък сънувам някакви хипер странни, несвързани неща ии като се събудя, чак аз се изумявам от себе си
![]()
а напоследък сънувам и баща ми(той почина преди 3 месеца) и ми е много странно.... абе гадно си е![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
един конкретен човек сънувам напоследък..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Сънувах, че приятелките ми ме зарязват и отиват при майка ми.(с нея искат да са приятелки)![]()
Сънуваш ли гробове покрити с пръст, значи че колкото повече е пръстта, толкова по - големи богатства ще получиш или ще намериш изгубени вещи. Това казват в съновника. Но с тази бележка с дата, това може да е игра на думи. Запомни датата, ако я знаеш и кой по ред е гроба.Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Купуваш ли диня, значи ще направиш добро за приятел, който не заслужава това или ще си създаваш проблемите сам. Сънуваш ли пазар, значи ще бъдеш замесен в конфликт. Това пише в съновника.Първоначално написано от xoxi
Сънуваш ли баба си, предстоят ти щастливи вести. Това пише в съновника. Искам да ти кажа да си спомниш за всички неща, които те е посъветвала баба ти и да ги имаш предвид.Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
Видиш ли насън сестра си, значи ще се срещнеш с човек, който обичаш. Ако видите баща си в съня си, е знак за власт и закрила. Означава че трябва да разчитате на себе си повече. Това пише в съновника. Аз искам да кажа че сънищата със сестра ти, символизират съперничеството между вас. А за съня с баща си, замисли се кои черти от неговия характер си ги наследил.Първоначално написано от thegreenzombie
Сънуваш ли познат човек в съня ти, значи ти предстои да срещнеш някой, който не си виждал от доста време или ще получиш новини, които ще те изненадат. Видиш ли непознат в съня си, значи те застрашава нещо. Това пише в съновника. Друго не знам какво мога да ти кажа.Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
Сбогуваш ли се в съня си с приятелки, значи че мъката ти ще отмине. Това пише в съновника. И тъй като отиват при майка ти, значи може същата мъка да обземе и нея.Първоначално написано от EffinSick
Сънуваш ли момче, което познаваш, значи ще разбереш за важна вест. Целуваш ли в съня си момче, значи ще осъществиш важна победа. Сънуваш ли, че момче което не познаваш влиза в къщата ти, значи семейството ти ще се увеличи. Това пише в съновника. А според мен може да означава, че момчето си мисли за теб.Първоначално написано от tItEufFf
Напоследък сънувам извънземни, които ми говорят на някакъв странен език.. И после се появиха едни познати, на които казах, че са много мазни и приличат на чипс.![]()