- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сънища
Чакай малко.Първоначално написано от cazzo
Ами ако сънувам лилави дракони и извeстни травестити, на които съм фенка какво значи това?
Или пък ако се запознавам с любимата си група и така нататък...
??
А ако сънувам, че летя?
обясни ми, че искам да знам.![]()
и аз така много рядко се случва да помня някойПървоначално написано от CupcakeKitty
![]()
Ако видиш извънземни в съня си, значи ще преживееш вълнуващи неща. Това пише в съновника. Но според мен съня ти не значи нищо. Просто интересен сън.Първоначално написано от SunnyWinter
![]()
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Ти го сънувайПървоначално написано от EffinSick
. А и да ти кажа подробностите също са от голямо значение.
Сънувах, че вървя по нещо като много тънка земя и под нас са облаците. Ходехме към някаква забележителност, и, хъмм, бяхх само по бельо нагоре![]()
След това ме преследваха някакви хора, после се озовах в някаква версия на новото ми училище, където разбрах, че всъщност е нещо като пансион..
Абе, не е като да нямам въображение.![]()
Ходиш ли по нестабилна земя, очакват те тревожни промени. Ако сънуваш пансион за деца, значи ще имаш за кратко финансови трудности. Така пише в съновника. От училището, което се оказва пансион, разбираме че пансиона е за деца. И за това не написах какво означава училището. Но ще ти кажа - неприятности. Всичко води до нещо лошо.Първоначално написано от Djenka
Отговорих за това. Но ако искате повече подробности, ми кажете пол на човека и какъв ви е той.Първоначално написано от l0verch0y
Ama az weche go sunywax.Първоначално написано от cazzo
![]()
P.S: izwinqwam se za latinicata no komputara mi blokira i ne moga da smenqm ezici.
Ами аз сънувах, че виждам момчето което мнооооооооого харесвам пред апартамента ми в София (а той живее в Брюксел, както и аз) и ми звънна и държеше огромен букет от рози, и тръгнах да го прегърна и после да го целуна, и точно преди да го целуна се събудих. Та така де, беше адски истинско и супер странно...![]()
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Летиш ли насън, ще се издигнеш в службата, ще постигнеш желанията и целите си, ще напреднеш бързо. Лети ли друг, ще ревнуваш или завиждаш. Сънуваш ли, че си на летище, очаква те път. Летиш ли с крила, някой ще помага на напредъка ти. Това пише в съновника. Искам да добавя нещо относно първото изречение. В твоя случай, вместо да се издигнеш в службата, ще подобриш успеха си в училище.Първоначално написано от EffinSick
Целуваш ли в съня си момче, значи ще осъществиш важна победа. Това пише в съновника. Не мисля че има какво да добавя.Първоначално написано от Biiiitch
![]()
Амии xdd моя сън е малко смешен xdd сънувах, че се целувам с Джъстин Бийбър ;ddd (rofll))
Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3
Ако видите известна личност в съня си, то представлява начина, по който възприемате тази личност. Това пише в съновника. А щом си сънувала че целуваш JB, значи си му много голяма фенка.Първоначално написано от shamLess
.....разменях си пари с някой..но не знам кой беше точноТой ми даде и аз му дадох...нещо такова
![]()
awerw♥
вървях с 1 приятел...и видях момичето, което обичам на 1 пейка...![]()
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !
Разменяш ли дрехи или вещи в съня си, очаква те скарване или пререкания. Ако сънувате, че обменяте пари, значи ще загубите близък приятел. Това пише в съновника. Според мен може да имаш проблеми с този, с който си разменяла пари.Първоначално написано от sapphire5
Според мен щом сънуваш приятелката си, значи много я обичаш. А щом тя седи на пейка, значи връзката ви е подсигурена.Първоначално написано от KniGhT
![]()
Е, диня така и не ми купи.Първоначално написано от cazzo
Иначе ще внимавам за конфликта...![]()
И спря да се върти за миг земята..
Скоро сънувах червена роза, за миг се обърнах на другата страна после пак погледнах розата и беше увяхнала.. а снощи сънувах че ми излиза херпес.. А сега де ;D
100% съм сигурен какво означава сънят с розите. Очаквате много страстна любов, но за съжаление много ще се карате с любимия ти и това може да повлияе на връзката ви. А за херпеса това пише в съновника: Херпес ако имаш насън, някакво старо твое провинение ще излезе наяве, ще отговаряш за стари грехове.Първоначално написано от TheWorstFuck
Попринцип много вярвам в сънищата, а дали ще се сбъдне..
Ако е писано, ще се сбъднат.Първоначално написано от TheWorstFuck
Така де.. аз май не се изказах много правилно, но мерси за отговора. Всъщност училището се оказа място, където ядем, спим, не че е пансион. По-скоро като Хогуортс на Хари ПотърПървоначално написано от cazzo
Надявам се да не ми се случи нещо лошо.. Иначе аз почти всяка вечер сънувам, и то от две седмици насам може би сънувам постоянно различни видове на бъдещото си училище
Ще видим какво ще се случи.. Никой не може да каже със сигурност
![]()
Искам да разкажа и моят сън, за разнообразие. Сънувах че съм облечен в пижама, качвам се в автобус и по пътя гледам много спирки. После когато спря автобуса, слязох и влезнах в една библиотека, за да не ме видят че съм по пижама. Да но там видях трима мой съученици и се заговорихме. Така свърши сънят ми. Погледнах в съновника какво означава съня ми и там пишеше: Ако си облечен в пижама, предстоят ти интимни изживявания. Сънуваш ли спирки на автобус, значи че това са периодите на нужда от поемане по нов път и почивка. Ако сънувате че сте в библиотека - посъветвайте се с някого за проблемите си. Ако сънувате или разговаряте със съученици, значи сте щастливи. Така относно пижамата, не коментирам.Относно спирките, това което пише в съновника е вярно. Относно библиотеката, искам да кажа че ме е някак си срам да споделям за разни неща с родителите си и приятелите си, а изпитвам нужда. За това се регистрирах тук. Още от първата ми тема ми дадохте напътствия. Много ви благодаря! А относно съучениците, да вярно е, щастлив съм и то много.