.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 126

Тема: Сънища

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Цитирай Първоначално написано от EffinSick
    Сънувах, че приятелките ми ме зарязват и отиват при майка ми.(с нея искат да са приятелки)
    Сбогуваш ли се в съня си с приятелки, значи че мъката ти ще отмине. Това пише в съновника. И тъй като отиват при майка ти, значи може същата мъка да обземе и нея.
    Чакай малко.
    Ами ако сънувам лилави дракони и извeстни травестити, на които съм фенка какво значи това?
    Или пък ако се запознавам с любимата си група и така нататък...
    ??
    А ако сънувам, че летя?
    обясни ми, че искам да знам.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeKitty
    Аз пък не си помня сънищата ;/
    и аз така много рядко се случва да помня някой

Цитирай Първоначално написано от SunnyWinter
    Напоследък сънувам извънземни, които ми говорят на някакъв странен език.. И после се появиха едни познати, на които казах, че са много мазни и приличат на чипс.
    Ако видиш извънземни в съня си, значи ще преживееш вълнуващи неща. Това пише в съновника. Но според мен съня ти не значи нищо. Просто интересен сън.
    Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
    Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!

Сънувах, че приятелките ми ме зарязват и отиват при майка ми.(с нея искат да са приятелки)
    Сбогуваш ли се в съня си с приятелки, значи че мъката ти ще отмине. Това пише в съновника. И тъй като отиват при майка ти, значи може същата мъка да обземе и нея.
    Чакай малко.
    Ами ако сънувам лилави дракони и извeстни травестити, на които съм фенка какво значи това?
    ??
    А ако сънувам, че летя?
    Ти го сънувай . А и да ти кажа подробностите също са от голямо значение.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Сънувах, че вървя по нещо като много тънка земя и под нас са облаците. Ходехме към някаква забележителност, и, хъмм, бяхх само по бельо нагоре След това ме преследваха някакви хора, после се озовах в някаква версия на новото ми училище, където разбрах, че всъщност е нещо като пансион..

Абе, не е като да нямам въображение.

<-----

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    един конкретен човек сънувам напоследък..
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Толкова съм бясен... толкова, че чак ръцете ми треперят!

"По-Добре да живея 10 години като лъв ,от колкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев !!

Цитирай Първоначално написано от Djenka
    Сънувах, че вървя по нещо като много тънка земя и под нас са облаците. Ходехме към някаква забележителност, и, хъмм, бяхх само по бельо нагоре След това ме преследваха някакви хора, после се озовах в някаква версия на новото ми училище, където разбрах, че всъщност е нещо като пансион..

Ходиш ли по нестабилна земя, очакват те тревожни промени. Ако сънуваш пансион за деца, значи ще имаш за кратко финансови трудности. Така пише в съновника. От училището, което се оказва пансион, разбираме че пансиона е за деца. И за това не написах какво означава училището. Но ще ти кажа - неприятности. Всичко води до нещо лошо.

Цитирай Първоначално написано от l0verch0y
    <-----

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    един конкретен човек сънувам напоследък..
    Отговорих за това. Но ако искате повече подробности, ми кажете пол на човека и какъв ви е той.

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Чакай малко.
    ??
    А ако сънувам, че летя?
    Ama az weche go sunywax.

P.S: izwinqwam se za latinicata no komputara mi blokira i ne moga da smenqm ezici.

Ами аз сънувах, че виждам момчето което мнооооооооого харесвам пред апартамента ми в София (а той живее в Брюксел, както и аз) и ми звънна и държеше огромен букет от рози, и тръгнах да го прегърна и после да го целуна, и точно преди да го целуна се събудих. Та така де, беше адски истинско и супер странно...
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Чакай малко.
    ??
    А ако сънувам, че летя?
    Ama az weche go sunywax.

P.S: izwinqwam se za latinicata no komputara mi blokira i ne moga da smenqm ezici.
    Летиш ли насън, ще се издигнеш в службата, ще постигнеш желанията и целите си, ще напреднеш бързо. Лети ли друг, ще ревнуваш или завиждаш. Сънуваш ли, че си на летище, очаква те път. Летиш ли с крила, някой ще помага на напредъка ти. Това пише в съновника. Искам да добавя нещо относно първото изречение. В твоя случай, вместо да се издигнеш в службата, ще подобриш успеха си в училище.

Цитирай Първоначално написано от Biiiitch
    Ами аз сънувах, че виждам момчето което мнооооооооого харесвам пред апартамента ми в София (а той живее в Брюксел, както и аз) и ми звънна и държеше огромен букет от рози, и тръгнах да го прегърна и после да го целуна, и точно преди да го целуна се събудих. Та така де, беше адски истинско и супер странно...
    Целуваш ли в съня си момче, значи ще осъществиш важна победа. Това пише в съновника. Не мисля че има какво да добавя.

Амии xdd моя сън е малко смешен xdd сънувах, че се целувам с Джъстин Бийбър ;ddd (rofll))
    Л О К О П Л О В Д И В <3 Д Ж Ъ С Т И Н Б И Й Б Ъ Р <3

Цитирай Първоначално написано от shamLess
    Амии xdd моя сън е малко смешен xdd сънувах, че се целувам с Джъстин Бийбър ;ddd (rofll))
    Ако видите известна личност в съня си, то представлява начина, по който възприемате тази личност. Това пише в съновника. А щом си сънувала че целуваш JB, значи си му много голяма фенка.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    .....разменях си пари с някой..но не знам кой беше точно Той ми даде и аз му дадох...нещо такова
    awerw

вървях с 1 приятел...и видях момичето, което обичам на 1 пейка...
    Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    .....разменях си пари с някой..но не знам кой беше точно Той ми даде и аз му дадох...нещо такова
    Разменяш ли дрехи или вещи в съня си, очаква те скарване или пререкания. Ако сънувате, че обменяте пари, значи ще загубите близък приятел. Това пише в съновника. Според мен може да имаш проблеми с този, с който си разменяла пари.

Цитирай Първоначално написано от KniGhT
    вървях с 1 приятел...и видях момичето, което обичам на 1 пейка...
    Според мен щом сънуваш приятелката си, значи много я обичаш. А щом тя седи на пейка, значи връзката ви е подсигурена.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    -
    Купуваш ли диня, значи ще направиш добро за приятел, който не заслужава това или ще си създаваш проблемите сам. Сънуваш ли пазар, значи ще бъдеш замесен в конфликт. Това пише в съновника.
    Е, диня така и не ми купи.
    Иначе ще внимавам за конфликта...
    И спря да се върти за миг земята..

Скоро сънувах червена роза, за миг се обърнах на другата страна после пак погледнах розата и беше увяхнала.. а снощи сънувах че ми излиза херпес.. А сега де ;D

Цитирай Първоначално написано от TheWorstFuck
    Скоро сънувах червена роза, за миг се обърнах на другата страна после пак погледнах розата и беше увяхнала.. а снощи сънувах че ми излиза херпес.. А сега де ;D
    100% съм сигурен какво означава сънят с розите. Очаквате много страстна любов, но за съжаление много ще се карате с любимия ти и това може да повлияе на връзката ви. А за херпеса това пише в съновника: Херпес ако имаш насън, някакво старо твое провинение ще излезе наяве, ще отговаряш за стари грехове.

Попринцип много вярвам в сънищата, а дали ще се сбъдне..

Цитирай Първоначално написано от TheWorstFuck
    Попринцип много вярвам в сънищата, а дали ще се сбъдне..
    Ако е писано, ще се сбъднат.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Цитирай Първоначално написано от Djenka

Ходиш ли по нестабилна земя, очакват те тревожни промени. Ако сънуваш пансион за деца, значи ще имаш за кратко финансови трудности. Така пише в съновника. От училището, което се оказва пансион, разбираме че пансиона е за деца. И за това не написах какво означава училището. Но ще ти кажа - неприятности. Всичко води до нещо лошо.
    Така де.. аз май не се изказах много правилно, но мерси за отговора. Всъщност училището се оказа място, където ядем, спим, не че е пансион. По-скоро като Хогуортс на Хари Потър Надявам се да не ми се случи нещо лошо.. Иначе аз почти всяка вечер сънувам, и то от две седмици насам може би сънувам постоянно различни видове на бъдещото си училище Ще видим какво ще се случи.. Никой не може да каже със сигурност

Искам да разкажа и моят сън, за разнообразие. Сънувах че съм облечен в пижама, качвам се в автобус и по пътя гледам много спирки. После когато спря автобуса, слязох и влезнах в една библиотека, за да не ме видят че съм по пижама. Да но там видях трима мой съученици и се заговорихме. Така свърши сънят ми. Погледнах в съновника какво означава съня ми и там пишеше: Ако си облечен в пижама, предстоят ти интимни изживявания. Сънуваш ли спирки на автобус, значи че това са периодите на нужда от поемане по нов път и почивка. Ако сънувате че сте в библиотека - посъветвайте се с някого за проблемите си. Ако сънувате или разговаряте със съученици, значи сте щастливи. Така относно пижамата, не коментирам. Относно спирките, това което пише в съновника е вярно. Относно библиотеката, искам да кажа че ме е някак си срам да споделям за разни неща с родителите си и приятелите си, а изпитвам нужда. За това се регистрирах тук. Още от първата ми тема ми дадохте напътствия. Много ви благодаря! А относно съучениците, да вярно е, щастлив съм и то много.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си