.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 126

Тема: Сънища

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Сънувах Христос.. Съня беше много странен..Понеже аз от малка мечтая да имам някакво екзотично животно у нас..и сънувам как имам коралова змия(това е любимия ми вид) и че е болна почти умираше и аз я гледах отстрани и плачех,че така се мъчи,но се сетих че мога да се помоля на Господ..клекнах на колене пред прозореца и започнах да се моля..ии тогава Исус ми се явии беше толкова красив,облечен с бели дрехи,излъчваше доброта,любов..абе направо почуствах нещо,което никога не бях чувствала..и тогава той ме попита
    -Какво искаш??
    и аз му отговорих:
    -Господи, моля те искам змията ми да оздравее,баба също,да съм завинаги с моя приятел и всички да са здрави
    и той ми каза :
    -Много неща искаш!!! - усмихна ми се и изчезна..аз веднага погледнах в аквариума и змията ми беше здрава!Толкова бях благодарна на Господ!! Събудих се много развълнувана и плачейки !

Този сън исках просто да го споделя..сънувах го преди 1 година и той така и не избледнява!Помня го все едно тази нощ съм го сънувала..

BuBy

Цитирай Първоначално написано от BuBzzz
    Сънувах Христос.. Съня беше много странен..Понеже аз от малка мечтая да имам някакво екзотично животно у нас..и сънувам как имам коралова змия(това е любимия ми вид) и че е болна почти умираше и аз я гледах отстрани и плачех,че така се мъчи,но се сетих че мога да се помоля на Господ..клекнах на колене пред прозореца и започнах да се моля..ии тогава Исус ми се явии беше толкова красив,облечен с бели дрехи,излъчваше доброта,любов..абе направо почуствах нещо,което никога не бях чувствала..и тогава той ме попита
    -Какво искаш??
    и аз му отговорих:
    -Господи, моля те искам змията ми да оздравее,баба също,да съм завинаги с моя приятел и всички да са здрави
    и той ми каза :
    -Много неща искаш!!! - усмихна ми се и изчезна..аз веднага погледнах в аквариума и змията ми беше здрава!Толкова бях благодарна на Господ!! Събудих се много развълнувана и плачейки !

Този сън исках просто да го споделя..сънувах го преди 1 година и той така и не избледнява!Помня го все едно тази нощ съм го сънувала..
    Виждам че си много вярваща. Продължавай все така да вярваш в Бог. А относно съня ти - очаквате мир и любов.
    Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
    Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!

Сънувам често, но забравям по голямата част от сънищата си. Вие как ги помните? Като бях малка ги помних, но преминах ли в тийн възрастта - слабо. За да запомня някой сън трябва като стана да си го припомням.

Цитирай Първоначално написано от Honest
    Сънувам често, но забравям по голямата част от сънищата си. Вие как ги помните? Като бях малка ги помних, но преминах ли в тийн възрастта - слабо. За да запомня някой сън трябва като стана да си го припомням.
    Искам да ти кажа, че през първите 5 минути от събуждането, половината от съня ти е забравен. На десетата минута вече 90% са си отишли.

Ето го и моят сън ама той е кратък. Сънувам, че се разкарвам с приятел и виждаме някакви и един от тях ме удря падам и почваме да се бием при което падам и падам и накрая паднах в една вода и се събудих.

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от Mirage3
    Малко не е по темата, ама пак е за сънища... Не знам къде да питам.
    В съня си винаги имам готово построен град... В смисъл във всеки сън откривам ново място от него, понякога съвсем малко по-различно от реалното.
    -
    Преди години 2-3 пъти сънувах един сън с нещо като площадка, ама не може да се каже точно така. Без люлки и такива глупости. Беше на едно място, където по онова време седях много. И някак си съм останала с представата, че и в реалния живот изглежда по този начин. И всеки път като мина от там си го представям, макар че не е.
    Имали ли сте подобни случаи, иска ми се да разбера повече?
    Писах в друга тема, но щом има специална за сънища...

Значи сънувах го преди 2 или 3 нощи .
    Навсякъде бяха плъзнали зомбита , при което аз взех квото можах и изведнъж се озовах във вила в планината , където всичко беше много спокойно. Седях там няколко месеца ( , които минаха за някви секунди може би и по бързо , няма значение , знаех че съм седял там много време) и реших да се връщам към града , мислейки си че всичко е преминало. Другото нещо , което помня от съня е , че се сбих с някакво зомби и се опитвах да му пробия главата с един нож , но беше твърда като камък . Разбрах , че тея гадове не са стандартния модел и с времето вместо да омекват стават все по твърди .
    и се събудих
    едит: ааа , някъде по трасето(не помня къде и как , просто помня , че беше в съня ми) срещнах бившата приятелка,която не съм виждал от 9 месеца

Супер фен Аватара на skate
    Сънувах преди 2-3 месеца някаде един сън,но помня само една част в която седя най-отзаде в автобус и се возя.Наближава моята спирка и ставам да се приготвям да слизам и докато вървя към предната част виждам едно много красиво момиче със зелен татус на врата.Погледнаме,стана и ме целуна.

Нямам представа защо,но още го помня този сън

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Напоследък редовко си сънувам много ..например тазу нощ сънувах за пореден пък как карам велосипед и има и други колоездачи със мен , обаче по едно време мене ме подгонва някво такова рижаво куче голямо и после карАм и пак като напрая обиколка видях обърнати половината колелета, след което почнах пак да карам, ноо почнах да падам през един много висок мост .. мисля, ч отдолу имаше вода ..и се събудих ,,

Цитирай Първоначално написано от NarutoShippuuden
    Ето го и моят сън ама той е кратък. Сънувам, че се разкарвам с приятел и виждаме някакви и един от тях ме удря падам и почваме да се бием при което падам и падам и накрая паднах в една вода и се събудих.
    Затрудняваш ме... Искам да ми кажеш как те бият, с плесници ли? И в каква вода падаш, голяма, море, река... .

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от cazzo
    Искам да ти кажа, че през първите 5 минути от събуждането, половината от съня ти е забравен. На десетата минута вече 90% са си отишли.
    Повечето пъти е така, но не винаги. Някои то сънищата, които сънувах като малък (тогава сънувах повече) още ги помня. А са минали доста годинки оттогава. То вярно, че отчасти, ама горе-долу това, което се повтаряше най-често (сещам се за 2 съня, които често сънувах) си го спомням ясно. Може след някой-друг ден да напиша и тук това, което си спомням от точно тези 2 съня, защото ми стана интересно какво означават, ама сега ме мързи.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Малко не е по темата, ама пак е за сънища... Не знам къде да питам.
    В съня си винаги имам готово построен град... В смисъл във всеки сън откривам ново място от него, понякога съвсем малко по-различно от реалното.
    -
    Преди години 2-3 пъти сънувах един сън с нещо като площадка, ама не може да се каже точно така. Без люлки и такива глупости. Беше на едно място, където по онова време седях много. И някак си съм останала с представата, че и в реалния живот изглежда по този начин. И всеки път като мина от там си го представям, макар че не е.
    Имали ли сте подобни случаи, иска ми се да разбера повече?
    Писах в друга тема, но щом има специална за сънища...
    Видиш ли голям и красив град в съня си, ще увеличиш имотите и богатствата си. Малък ли е градът, ще изпаднеш във финансова криза. Гледаш ли го на карта, ще имаш неосъществени мечти. Сънуваш ли, че живееш, влизаш, излизаш или прекосяваш град, ще трябва да промениш нещо в живота си. Сънуваш ли, че си в познат град, очакват те радости, ако е непознат- тъга и самота. Това пише в съновника. А когато сънуваш един сън много често, се повишава вероятноста да се сбъдне.

Цитирай Първоначално написано от endzeit
    Значи сънувах го преди 2 или 3 нощи .
    Навсякъде бяха плъзнали зомбита , при което аз взех квото можах и изведнъж се озовах във вила в планината , където всичко беше много спокойно. Седях там няколко месеца ( , които минаха за някви секунди може би и по бързо , няма значение , знаех че съм седял там много време) и реших да се връщам към града , мислейки си че всичко е преминало. Другото нещо , което помня от съня е , че се сбих с някакво зомби и се опитвах да му пробия главата с един нож , но беше твърда като камък . Разбрах , че тея гадове не са стандартния модел и с времето вместо да омекват стават все по твърди .
    и се събудих
    едит: ааа , някъде по трасето(не помня къде и как , просто помня , че беше в съня ми) срещнах бившата приятелка,която не съм виждал от 9 месеца
    Ако сънуваш зомбита е сериозен знак, че се нуждаеш от внимателна преценка и преразглеждане на плановете ти за бъдещето, както и на подхода и отношението ти към хората, с които общуваш. Ако се подслониш в уютна хижа, ще преосмислиш работата и постигнатото до този момент. Сънувате ли бивша любовница, значи ще ви се случи нещо, което не сте очаквали. Това пише в съновника. Под вила в планината разбирам хижа, ако не е хижа се извинявам много.

Цитирай Първоначално написано от skate
    Сънувах преди 2-3 месеца някаде един сън,но помня само една част в която седя най-отзаде в автобус и се возя.Наближава моята спирка и ставам да се приготвям да слизам и докато вървя към предната част виждам едно много красиво момиче със зелен татус на врата.Погледнаме,стана и ме целуна.

Нямам представа защо,но още го помня този сън
    Сънуваш ли, че се возиш, означава че ти предстои успех и прогрес в образованието и на работното място. Тебе ако те целува непознат, ще получиш неочаквана помощ. Това пише в съновника.

Цитирай Първоначално написано от flower757
    Напоследък редовко си сънувам много ..например тазу нощ сънувах за пореден пък как карам велосипед и има и други колоездачи със мен , обаче по едно време мене ме подгонва някво такова рижаво куче голямо и после карАм и пак като напрая обиколка видях обърнати половината колелета, след което почнах пак да карам, ноо почнах да падам през един много висок мост .. мисля, ч отдолу имаше вода ..и се събудих ,,
    Ако сънуваш колодрум, колоездач или колоездене, значи не трябва да се отказваш по средата на работата си, трябва да си по – търпелив и упорит. Гони ли те или успее да те ухапе куче, враговете ще те надвият, конкуренцията ще се окаже по-силна от тебе. Падаш ли насън от мост, не се впускай в несигурни преживявания, трябва да се откажеш от намеренията си. Това пише в съновника. Помисли добре, преди да предприемеш нещо!

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns
    Повечето пъти е така, но не винаги. Някои то сънищата, които сънувах като малък (тогава сънувах повече) още ги помня. А са минали доста годинки оттогава. То вярно, че отчасти, ама горе-долу това, което се повтаряше най-често (сещам се за 2 съня, които често сънувах) си го спомням ясно. Може след някой-друг ден да напиша и тук това, което си спомням от точно тези 2 съня, защото ми стана интересно какво означават, ама сега ме мързи.
    Ще се радвам да прочета какво си сънувал. А между другото, тези сънища които ги помниш, може да са били от тези 10%, които не си забравил.

Сънувах че едно красиво непознато момче ме прегръща

Цитирай Първоначално написано от SexyBarbie7777
    Сънувах че едно красиво непознато момче ме прегръща
    Прегръщат ли те насън, значи трябва да си внимателен, не трябва да бързаш да се доверяваш, трябва да се съмняваш в това, което ти казват или предлагат.

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Сънувах, че ми пада кожата на лявата ръка. Първо почерня, все едно изсъхна и после просто се свлече. Но за мое учудване, на нейно място не останаха костите на пръстите, а цялата ми китка я нямаше.

Ducky wenii Maimunchoo

Преди малко се събудих и бързам да пиша за да се разтълкува.Сънувах, че майка говори на баща ми колко малко сам яла, дали въобще съм се хранила..дръпнаха ме пред тях и почна разпит защо колко какво ям .

Затрудняваш ме... Искам да ми кажеш как те бият, с плесници ли? И в каква вода падаш, голяма, море, река... .
    С юмруци и тогава станах и отвърнах и на един път падам падам падам и цопнах в море.

С юмруци и тогава станах и отвърнах и на един път падам падам падам и цопнах в море.
    Сънуш ли, че падаш в море насън, означава разпореждане. ЮМРУК - че свиваш или удряш някого с юмрук, сънуваш ли, наяве ти предстои скарване, кавга. Ако насън те ударят с юмрук, неоснователно ще се разсърдиш на приятел. Това пише в съновника.

Цитирай Първоначално написано от Anja
    Сънувах, че ми пада кожата на лявата ръка. Първо почерня, все едно изсъхна и после просто се свлече. Но за мое учудване, на нейно място не останаха костите на пръстите, а цялата ми китка я нямаше.
    Видиш ли в съня си черна кожа, предстои ти труден прогрес.

Повече от фен Аватара на sian4eto
    че ми пада зъб ....
    `only God can judge me!

сънувах 1 момиче...тя беше на техния двор, а аз я гледах...
    Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си