- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сънища
Сънувах Христос..![]()
Съня беше много странен..Понеже аз от малка мечтая да имам някакво екзотично животно у нас..и сънувам как имам коралова змия(това е любимия ми вид) и че е болна почти умираше
и аз я гледах отстрани и плачех,че така се мъчи,но се сетих че мога да се помоля на Господ..клекнах на колене пред прозореца и започнах да се моля..ии тогава Исус ми се явии
беше толкова красив,облечен с бели дрехи,излъчваше доброта,любов..абе направо почуствах нещо,което никога не бях чувствала..и тогава той ме попита
-Какво искаш??![]()
и аз му отговорих:
-Господи, моля те искам змията ми да оздравее,баба също,да съм завинаги с моя приятел и всички да са здрави![]()
и той ми каза :
-Много неща искаш!!! - усмихна ми се и изчезна..аз веднага погледнах в аквариума и змията ми беше здрава!Толкова бях благодарна на Господ!! Събудих се много развълнувана и плачейки !
Този сън исках просто да го споделя..сънувах го преди 1 година и той така и не избледнява!Помня го все едно тази нощ съм го сънувала..
Виждам че си много вярваща. Продължавай все така да вярваш в Бог. А относно съня ти - очаквате мир и любов.Първоначално написано от BuBzzz
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Сънувам често, но забравям по голямата част от сънищата си. Вие как ги помните? Като бях малка ги помних, но преминах ли в тийн възрастта - слабо. За да запомня някой сън трябва като стана да си го припомням.![]()
Искам да ти кажа, че през първите 5 минути от събуждането, половината от съня ти е забравен. На десетата минута вече 90% са си отишли.Първоначално написано от Honest
Ето го и моят сън ама той е кратък. Сънувам, че се разкарвам с приятел и виждаме някакви и един от тях ме удря падам и почваме да се бием при което падам и падам и накрая паднах в една вода и се събудих.
Писах в друга тема, но щом има специална за сънища...Първоначално написано от Mirage3
![]()
Значисънувах го преди 2 или 3 нощи .
Навсякъде бяха плъзнали зомбита , при което аз взех квото можах и изведнъж се озовах във вила в планината , където всичко беше много спокойно. Седях там няколко месеца ( , които минаха за някви секундиможе би и по бързо , няма значение , знаех че съм седял там много време) и реших да се връщам към града , мислейки си че всичко е преминало. Другото нещо , което помня от съня е , че се сбих с някакво зомби и се опитвах да му пробия главата с един нож , но беше твърда като камък . Разбрах , че тея гадове не са стандартния модел и с времето вместо да омекват стават все по твърди
.
и се събудих
едит: ааа , някъде по трасето(не помня къде и как , просто помня , че беше в съня ми) срещнах бившата приятелка,която не съм виждал от 9 месеца
Сънувах преди 2-3 месеца някаде един сън,но помня само една част в която седя най-отзаде в автобус и се возя.Наближава моята спирка и ставам да се приготвям да слизам и докато вървя към предната част виждам едно много красиво момиче със зелен татус на врата.Погледнаме,стана и ме целуна.
Нямам представа защо,но още го помня този сън
Напоследък редовко си сънувам много ..например тазу нощ сънувах за пореден пък как карам велосипед и има и други колоездачи със мен , обаче по едно време мене ме подгонва някво такова рижаво куче голямо и после карАм и пак като напрая обиколка видях обърнати половината колелета, след което почнах пак да карам, ноо почнах да падам през един много висок мост .. мисля, ч отдолу имаше вода ..и се събудих ,,
Затрудняваш ме... Искам да ми кажеш как те бият, с плесници ли? И в каква вода падаш, голяма, море, река... .Първоначално написано от NarutoShippuuden
Повечето пъти е така, но не винаги. Някои то сънищата, които сънувах като малък (тогава сънувах повече) още ги помня. А са минали доста годинки оттогава. То вярно, че отчасти, ама горе-долу това, което се повтаряше най-често (сещам се за 2 съня, които често сънувах) си го спомням ясно. Може след някой-друг ден да напиша и тук това, което си спомням от точно тези 2 съня, защото ми стана интересно какво означават, ама сега ме мързи.Първоначално написано от cazzo
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Видиш ли голям и красив град в съня си, ще увеличиш имотите и богатствата си. Малък ли е градът, ще изпаднеш във финансова криза. Гледаш ли го на карта, ще имаш неосъществени мечти. Сънуваш ли, че живееш, влизаш, излизаш или прекосяваш град, ще трябва да промениш нещо в живота си. Сънуваш ли, че си в познат град, очакват те радости, ако е непознат- тъга и самота. Това пише в съновника. А когато сънуваш един сън много често, се повишава вероятноста да се сбъдне.Първоначално написано от Mirage3
Ако сънуваш зомбита е сериозен знак, че се нуждаеш от внимателна преценка и преразглеждане на плановете ти за бъдещето, както и на подхода и отношението ти към хората, с които общуваш. Ако се подслониш в уютна хижа, ще преосмислиш работата и постигнатото до този момент. Сънувате ли бивша любовница, значи ще ви се случи нещо, което не сте очаквали. Това пише в съновника. Под вила в планината разбирам хижа, ако не е хижа се извинявам много.Първоначално написано от endzeit
Сънуваш ли, че се возиш, означава че ти предстои успех и прогрес в образованието и на работното място. Тебе ако те целува непознат, ще получиш неочаквана помощ. Това пише в съновника.Първоначално написано от skate
Ако сънуваш колодрум, колоездач или колоездене, значи не трябва да се отказваш по средата на работата си, трябва да си по – търпелив и упорит. Гони ли те или успее да те ухапе куче, враговете ще те надвият, конкуренцията ще се окаже по-силна от тебе. Падаш ли насън от мост, не се впускай в несигурни преживявания, трябва да се откажеш от намеренията си. Това пише в съновника. Помисли добре, преди да предприемеш нещо!Първоначално написано от flower757
Ще се радвам да прочета какво си сънувал. А между другото, тези сънища които ги помниш, може да са били от тези 10%, които не си забравил.Първоначално написано от ccdesigns
![]()
Сънувах че едно красиво непознато момче ме прегръща
Прегръщат ли те насън, значи трябва да си внимателен, не трябва да бързаш да се доверяваш, трябва да се съмняваш в това, което ти казват или предлагат.Първоначално написано от SexyBarbie7777
Преди малко се събудих и бързам да пиша за да се разтълкува.Сънувах, че майка говори на баща ми колко малко сам яла, дали въобще съм се хранила..дръпнаха ме пред тях и почна разпит защо колко какво ям .
С юмруци и тогава станах и отвърнах и на един път падам падам падам и цопнах в море.Първоначално написано от cazzo
Сънуш ли, че падаш в море насън, означава разпореждане. ЮМРУК - че свиваш или удряш някого с юмрук, сънуваш ли, наяве ти предстои скарване, кавга. Ако насън те ударят с юмрук, неоснователно ще се разсърдиш на приятел. Това пише в съновника.Първоначално написано от NarutoShippuuden
Видиш ли в съня си черна кожа, предстои ти труден прогрес.Първоначално написано от Anja
сънувах 1 момиче...тя беше на техния двор, а аз я гледах...
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !