- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сънища
Taя вечер сънувах, че си карам колелото на задна и няква кола кара бавно и я минавам на заднаТова го приемам за нормално, понеже като съм с колелото много често карам на задна. След това в съня си спомням как ходихме в нещо като пустиня все едно с много готини тунинговани коли и една се въртя пред нещо като заведение. Което също го смятам за нормално, понеже някои приятели имат мотори и въртят гуми яко, a и вчера ходихме на брега на реката, където беше доста прашно и сухо и имаше доста пепел (подобие на пустиня).
А за един от предишните сънища. Супер странен беше.
Значи това, което си спомням е, че се качвам в апартамента на леля (живеят един етаж над нас) и влизам в стаята на батко ми и кака ми. Там беше компютъра. Общо взето беше това, че леля ми седеше на компютъра, а зад него всеки път като сънувах съня излизаше нещо средно между клоун и мим облечен в затворнически дрехи (такива черно-бели /райе/) и с някаква шапка на главата, на която и забравих името. Черна пак. Казваха ми как да се пазя от него и да легна на земята, да не го ядосвам. Общо взето е това. Въображение на малко дете![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
"Ако сънуваш, че зъбите ти се клатят или падат, това е предвещава лоши новини, неуспех, болест или дори смърт на близък роднина." - Това е според Съновника на Ванга.Първоначално написано от sian4eto
Аз сънувах, че един крадец влезе в двора на село и започна да стреля по мен, но му избягах. Крадеца беше като сянка. Докато го сънувах се почувствах доста уплашена. Разбрах, че са го хванали, но това не беше истина. Накрая сама го хванах и го предадох на полицията и се почувствах удовлетворена и спокойна.
Много сериали гледам.![]()
женско
Днес видях същия човек и щеше да има един бой и отидохме там и за малко да се збият предполагам това е бил конфликта а за скарването с приятел просто се разсърдих малко на едно фр ..Първоначално написано от cazzo
![]()
Сънуваш ли, че ти пада зъб, ще научиш за нечия смърт. Ако ти пада кътник или мъдрец в съня ти, ще почине далечен познат, а ако ти падне преден зъб, значи твой близък роднина ще почине.Първоначално написано от sian4eto
![]()
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Ако наблюдаваш нещо насън, значи ще имаш промени в близко бъдеще, които няма да те касаят пряко. Видиш ли непознато момиче, ще намериш щастието си далеч от дома. Видиш ли в съня си момиче, което познаваш, чакат те семейни радости.Първоначално написано от KniGhT
Наскоро сънувах ,че има силен дъжд и аз съм с дъждобран и отивам към някаква баичарница но се отваря някаква пропаст и аз оставам на едно място без да мърдам , а отсреща стои моята любов .. Много беше тъжно и после плаках много...
Или всичко или нищо .
Мерси.Първоначално написано от cazzo
Градът е същия, но има места, които са променени или пък нови в съня.
сънувах,че както разхождах кучето(то е мъничко) се появиха 2 големи немски овчарки и го подгониха,аз се опитах да му помогна,но те нападнаха мен и ме хапаха доста брутално направо си ме разкъсаха липсаха ми меса,кожано накрая все пак оцелях
НЯкой може ли да ми отговори![]()
Или всичко или нищо .
Паднеш ли насън в пропаст, значи живота ти ще бъде в опасност или ще имаш финансов неуспех.Първоначално написано от vakanciqta
Гони ли те или успее да те ухапе немска овчарка в съня, враговете ще те надвият, конкуренцията ще се окаже по - силна от тебе.Първоначално написано от WhereIsMyMind
Сладурче, като за извинение, специално за теб ще ти дам една много полезна статия http://sanovnik.bg/n2-22549-Сънища_з...однениеПървоначално написано от vakanciqta
Ахааам , мерси а нещо за дъжда и тези другите неща ?![]()
Или всичко или нищо .
Това е всичко, за което трябва да знаеш.Първоначално написано от vakanciqta
Окей , мерси < 33![]()
Или всичко или нищо .
Еми сънувах как с едно момиче което е с 1 год по голяма от мен. Не се познаваме на живо тоест е непозната. Разхождахме се и отидохме на едно светло езеро. Тя ми разказваше какъв съм бил като малък защото ме е познавала и тогава. Прегръщахме се и се целувахме, тя си тръгна после научих, че е станала катастрофа и от тогава не я видях. После сънувах един див кон който аз го гонех и се събудих.
Сънувах много странен сън.Бях на някакъв дървен мост с важета и водата отдолу беше зелена и вътре плуваха змий и мене ме беше много страх(незнам защо,аз попринцип ги обичам) и после се озовах в космически кораб с някакво момиче и отидохме на Луната.Решихме да вземем лунен пясък за доказателство и докато ровехме в пясъка аз намерих някъкви обици и си ги взех.После се върнахме и натам ми се губи ама помня,че после я гледахме от Земята с възхищение![]()
![]()
При мен е доста интересно: всеки път,когато се съберем с гаджето ми да спим заедно,аз сънувам едно момче от класа ми.Мога да гарантирам,че нямам абсолютно никакви чувства към момчето,дори с него се заяждаме от време на време.Въпросът е,че винаги,когато спя на едно легло с гаджето ми го сънувам това момче.Във всички се случва почти същото,което и в действителност: бъзици,спорове,малко псуване на шега.И естествено всички сънища завършват от моя страна да казвам "Майната ти"
като отговор на поредния бъзик. Притеснително ми е,че го сънувам вече сигурно за 6-ти път,и то всичките докато спя с гаджето ми,което мисля,че не е удачно.Мога да гарантирам,че гаджето ми и момчето нямат АБСОЛЮТНО нищо общо,въпреки това той до вчера за пореден път се ебаваше с мен в съня ми
![]()
|
![]()
съувах, че тичахме с мама да не закъснея за изпит по химия, както тичахме в някакъв паркинг, тя ми връчи 2 самолетни билета и изчезна. Веднага се появи братовчед ми и продължихме да тичаме, този път за да не изпуснем, както той каза ВЛАКА, а имахме САМОЛЕТНИ билети.Както тичахме видях, че на билетите пише "Китай"
Тъкмо стигнахме и се сетих, че нямам багаж, братовчед ми ми подаде една чанта, но в нея имаше само дебели дрехи, а аз твърдях, че в Китай е супер топло. Уж нямаше време, а се върнахме вкъщи и аз започнах да събирам дрехи. В същият момент ми стана мъчно, че другият ми братовчед няма да дойде и започнах да плача. Събудих се и наистина плачех на сън
![]()
![]()
Целуваш ли момиче, което не познаваш, значи че щастието ще ти се усмихне. Видиш ли езеро в съня си, ще се радваш на спокоен и уравновесен живот. А цвета на коня какъв е?Първоначално написано от NarutoShippuuden
Това го сънувах преди месец сигурно. Я ми кажи какво означава.. Сънувах, че малкият брат на една бивша съученичка е умрял.![]()
Сънят беше толкова реалистичен, че на следващия ден като го видях чак се стреснах.
И спря да се върти за миг земята..
Сънувам всяка нощ... Даже по няколко съня. Чак се плаша, толкова много сънувам. Най-бруталния ми сън, който си спомням беше как всичко около мене е черно, сякаш съм във вакуум, аз бях от стъкло и като ходех напред, за да избягам от черното... се чупех в нищото... Оставах без крак, ръка... Болеше. Беше... Брутално.