- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сънища
Ако сънуваш червен кон, предстои ти слава и чест.Първоначално написано от NarutoShippuuden
Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!
Сънуваш ли смърт на дете, значи ти предстои радост.Първоначално написано от xoxi
Добре де, какъв е смисъла на темата?Ти тези неща ги гледаш в съновник явно.Това и баба го може.Екстрасенс ли си, или?
Сънуваш ли, че си на луната, ще осъществиш своя мечта или ще спечелиш сърцето на възлюбен човек.Първоначално написано от BuBzzz
Сънуваш ли, че тичаш или тичане, значи в реалността ще си радостен, някое твое желание ще стане реалност. Сънуваш ли, че ти тичаш към нещо или някой, значи ще постигнеш собствено място и ще се докажеш.Първоначално написано от n3ri7ka
сънувах,че скачам с парашут,но така и не се преземих на земята...носех се сиг половин час и разглеждах разнични градове от парашута
Че една кола блъска момче... И вчера на мен ми се случи същото...![]()
Теб те блъсна кола или някой друг го блъснаха?Първоначално написано от hayely
сънувах часовник с един час назад..трябваше в реално време да е 12 часа, а на часовника показваше 11 (часовника не беше мой, а на приятеля ми)
Мда, чела съм, че сънищата нямат тълкуване. Единствено сам, човек може да си определи съня му какво значи. Има неща, които крие и не споделя. Които само той знае, а в тях се състои сънят му. Според мен не може един съновник да каже какво значи един червен кон. Въпреки това, аз още имам някои неопределени сънища. По принцип мозъка ни образува сънищата ни и по този начин се опитва да ни предпази или да ни каже нещо. Сега прочетох за нещастния случай на hayely, съжалявам.Първоначално написано от SunT
Може би това е знак, че щом го сънуваш, трябва да предприемеш нещо. Но донякъде човек не може да промени нещата... Те така или иначе се случват.
Сънувах възможно най-най-най-странното нещо ...
Клоун се опитваше да ме убие с...ПРАХОСМУКАЧКА....![]()
А предната вечер си сънувах погребението ;x шашава работа...
сънувах, че момичето, което обичам плува в 1 басейн...после и аз отидох до нея да плувам
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !
Аз сънувах,че няк'ви зомбита са окупирали целия град и всяко семейство си е направило някакви убежища...Само аз нямах и влизах в на другите...
kakvo oznacava ako sanuvash nqkoi koitro iskash da zabravish
погледни в очите ми,те казват всичко.
Пф, от цял месец не съм сънувала нищичко.. а чакай, преди малко си спомних, че сънувах нещо тази сутрин, но алармата го прекъсна, но абсолютно не мога да си спомня какво точно беше.
Сънувах някакъв златен пръстен с рубинен камък.Ама ей така просто, само пръстена, без нищо друго.
![]()
I'm inlove with a criminal...
DAFUQ? Аз сънувах,че целувам приятелка о.О
Иначе като малка сънувах доста кошмари и даже някой с еповтаряхакво може да значи , когато даден сън се повтаря
I hate cold-blooded people !!!
Преди 4 години майка ми се премести в София и много пъти сме обмисляли да се преместя с нея. Вече няколко пъти сънувам,че живея там. Не зная как да го разтълкувам този сън.
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Явно майка ти ти липсва до такава степен, че подсъзнанието ти се опитва да реши този проблем като те представя живееща в София.Първоначално написано от kittyKat
![]()
сънувах, че излизам от едноседмична кома и се събуждам в някъв супермаркет и искам да си купя кола и семки и ме пращат на даскало ;д
Сънувах последно, че зъбът ми се клати и кърви и ще ми се наложи да си слагам керамичен на тея години....Ужасих се
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Ммм аз сам голям фен на страшните филми,обичкам да ги гледам..По темата,преди 2 дена сънувах как във входа на блока идват зомбита () и аз се заключих във вкъщи и гледам през шпионаката на вратата,и едно зомби идваше към врата ,спря се и погледна към шпионката,и се събудих
![]()