.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 126

Тема: Сънища

Цитирай Първоначално написано от NarutoShippuuden
    Коня беше червен.
    Ако сънуваш червен кон, предстои ти слава и чест.
    Amor nuovo va e viene, amor vecchio si mantiene.
    Не обичам да виждам хубави теми без, или с малко отговори!!!!

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Това го сънувах преди месец сигурно. Я ми кажи какво означава.. Сънувах, че малкият брат на една бивша съученичка е умрял.
    Сънят беше толкова реалистичен, че на следващия ден като го видях чак се стреснах.
    Сънуваш ли смърт на дете, значи ти предстои радост.

Добре де, какъв е смисъла на темата?Ти тези неща ги гледаш в съновник явно.Това и баба го може.Екстрасенс ли си, или?

Цитирай Първоначално написано от BuBzzz
    Сънувах много странен сън.Бях на някакъв дървен мост с важета и водата отдолу беше зелена и вътре плуваха змий и мене ме беше много страх(незнам защо,аз попринцип ги обичам) и после се озовах в космически кораб с някакво момиче и отидохме на Луната.Решихме да вземем лунен пясък за доказателство и докато ровехме в пясъка аз намерих някъкви обици и си ги взех.После се върнахме и натам ми се губи ама помня,че после я гледахме от Земята с възхищение
    Сънуваш ли, че си на луната, ще осъществиш своя мечта или ще спечелиш сърцето на възлюбен човек.

Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka
    съувах, че тичахме с мама да не закъснея за изпит по химия, както тичахме в някакъв паркинг, тя ми връчи 2 самолетни билета и изчезна. Веднага се появи братовчед ми и продължихме да тичаме, този път за да не изпуснем, както той каза ВЛАКА, а имахме САМОЛЕТНИ билети. Както тичахме видях, че на билетите пише "Китай" Тъкмо стигнахме и се сетих, че нямам багаж, братовчед ми ми подаде една чанта, но в нея имаше само дебели дрехи, а аз твърдях, че в Китай е супер топло. Уж нямаше време, а се върнахме вкъщи и аз започнах да събирам дрехи. В същият момент ми стана мъчно, че другият ми братовчед няма да дойде и започнах да плача. Събудих се и наистина плачех на сън
    Сънуваш ли, че тичаш или тичане, значи в реалността ще си радостен, някое твое желание ще стане реалност. Сънуваш ли, че ти тичаш към нещо или някой, значи ще постигнеш собствено място и ще се докажеш.

Супер фен Аватара на skate
    сънувах,че скачам с парашут,но така и не се преземих на земята...носех се сиг половин час и разглеждах разнични градове от парашута

Че една кола блъска момче... И вчера на мен ми се случи същото...

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от hayely
    Теб те блъсна кола или някой друг го блъснаха?

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Цитирай Първоначално написано от hayely
    Теб те блъсна кола или някой друг го блъснаха?
    Мен..

сънувах часовник с един час назад..трябваше в реално време да е 12 часа, а на часовника показваше 11 (часовника не беше мой, а на приятеля ми)

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от SunT
    Добре де, какъв е смисъла на темата?Ти тези неща ги гледаш в съновник явно.Това и баба го може.Екстрасенс ли си, или?
    Мда, чела съм, че сънищата нямат тълкуване. Единствено сам, човек може да си определи съня му какво значи. Има неща, които крие и не споделя. Които само той знае, а в тях се състои сънят му. Според мен не може един съновник да каже какво значи един червен кон. Въпреки това, аз още имам някои неопределени сънища. По принцип мозъка ни образува сънищата ни и по този начин се опитва да ни предпази или да ни каже нещо. Сега прочетох за нещастния случай на hayely, съжалявам. Може би това е знак, че щом го сънуваш, трябва да предприемеш нещо. Но донякъде човек не може да промени нещата... Те така или иначе се случват.

Град
    Пловдив
    Сънувах възможно най-най-най-странното нещо ...
    Клоун се опитваше да ме убие с...ПРАХОСМУКАЧКА....
    А предната вечер си сънувах погребението ;x шашава работа...

сънувах, че момичето, което обичам плува в 1 басейн...после и аз отидох до нея да плувам
    Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !

Аз сънувах,че няк'ви зомбита са окупирали целия град и всяко семейство си е направило някакви убежища...Само аз нямах и влизах в на другите...

Град
    сливен
    kakvo oznacava ako sanuvash nqkoi koitro iskash da zabravish
    погледни в очите ми,те казват всичко.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Прекалено.... лично

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Пф, от цял месец не съм сънувала нищичко.. а чакай, преди малко си спомних, че сънувах нещо тази сутрин, но алармата го прекъсна, но абсолютно не мога да си спомня какво точно беше.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Сънувах някакъв златен пръстен с рубинен камък. Ама ей така просто, само пръстена, без нищо друго.

I'm inlove with a criminal...

Един много приятен сън но се събудих и го прекъснах!Ама искам таз вечер пак!
    [url=http://smayli.ru/generatonadpisey/][/url

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    DAFUQ? Аз сънувах,че целувам приятелка о.О
    Иначе като малка сънувах доста кошмари и даже някой с еповтаряха кво може да значи , когато даден сън се повтаря
    I hate cold-blooded people !!!

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Преди 4 години майка ми се премести в София и много пъти сме обмисляли да се преместя с нея. Вече няколко пъти сънувам,че живея там. Не зная как да го разтълкувам този сън.
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от kittyKat
    Преди 4 години майка ми се премести в София и много пъти сме обмисляли да се преместя с нея. Вече няколко пъти сънувам,че живея там. Не зная как да го разтълкувам този сън.
    Явно майка ти ти липсва до такава степен, че подсъзнанието ти се опитва да реши този проблем като те представя живееща в София.

Повече от фен
    сънувах, че излизам от едноседмична кома и се събуждам в някъв супермаркет и искам да си купя кола и семки и ме пращат на даскало ;д

Супер фен Аватара на lubovvv
    Сънувах последно, че зъбът ми се клати и кърви и ще ми се наложи да си слагам керамичен на тея години....Ужасих се
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на SurfSky
    Ммм аз сам голям фен на страшните филми,обичкам да ги гледам..По темата,преди 2 дена сънувах как във входа на блока идват зомбита ( ) и аз се заключих във вкъщи и гледам през шпионаката на вратата,и едно зомби идваше към врата ,спря се и погледна към шпионката,и се събудих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си