- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Стиска ми...
Взех си презервативи Durex Love но ми стискат и малко след като го сложа ми спада... Какви да взема за да не ми стискат и имаше едни които забавят свършването? на тези пише width:56 Какви по-големи има ?
Ми виж им размера примерно,има си милиметри на опаковката!
maDamn
Тези, които забавят свършването при моите партньори са водели до невъзможност да свършат и спадане. Просто са прекалено дебели.
Както каза dimitar_ak, стискат ти, заради неправилно поставяне. Не си вдигай излишно самочувствието, че размерът ти е над средно-статистическия. Малко вероятно е.
И за да съм по-подробен, виж дали не го прищипваш при развиването. Презерватива трябва да се развие докрай по теб без прищипване и набръчкване. Тогава си е направо удобен.
1 сурово яйце (гледай да е прясно); Черен пипер: 3 супени лъжици лимонов сок (може и половин лимон). Това нещо 1 4ас до 30 минути преди секс и няма да ти спадне по време на целия акт, че и след това![]()
Не е важно колко е голям, важно е колко силно свети!
Е ти сериозно ли?Първоначално написано от Jack0fDiamonds
![]()
![]()
Не си вдигай толкова самочувствието. Нещо не си сръчен със слаганетоОсвен ако не си негър
![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
Първоначално написано от annonimnna
awerw♥
ако намериш някои, които са ти ок, пиши, че и други имат същия проблем.
Стискало му, спадал му... Лигльо.
нЪли ?Първоначално написано от theeye770
![]()
asd
Сега ще разочаровам всички дето са с "огромна пишка" и презервативите им стискат. Всичко е в главите ви, момчета, а не във физиологията. Ето размерите на презервативите на пазара и те се ползват от всички мъже. Без значение размера на органа.
![]()