.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Град
    Лондон baby
    Uckam Не знам какво не харесваш на храната в Англия, тя е просто страхотна, качеството е на ниво, а аз да та питам ти какво всъщност харесваш на българската? Черния хляб който е боядисан, гроздето коет ща задави от семки или пък месата коит са всъщност жили и кожа пълни с мазнина. Има и още ма няма да изреждам.. Мончето ти па, за к'во да се връщам(е) в българия да гледаме боклуците в природата ни Госпожата ми по Английски ме помоли да представя презентация на България и като им казах всичките статистики за държавата един от мойте приятели в класа на следващия ден ми каза "Нищо лично, ма ваща държава е супер прецакана и бедна." Казах му "така е,прав си"

Ето поздрав за българите коит живеят в Англия или искат да живеят там.. http://www.youtube.com/watch?v=L_JiiCSGHGE
    Да живее Ф1 и Фернандо Алонсо!!

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Всъщност България има доста богата природа. Явно не си бил на правилните места.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от james95 Виж мнението
    Госпожата ми по Английски ме помоли да представя презентация на България и като им казах всичките статистики за държавата един от мойте приятели в класа на следващия ден ми каза "Нищо лично, ма ваща държава е супер прецакана и бедна." Казах му "така е,прав си"
    Може ли така учтиво да вмъкна факта че си идиот?

И аз съм правил презентация за България, но нито 1 лоша дума не казах за страната. Винаги когато говоря за България няма значение с кой винаги се концентрирам на положителното и обеснявам колко е хубаво! Никой около мене не може да каже и 1 лоша дума за България!

Искрено ти пожелавам тир да те прегази!
    Последно редактирано от Nakadah : 12-09-2011 на 21:25

Град
    Лондон baby
    Няма как да ме прегази тир, щото не живея в България, тука няма как да стане, изяж са Не съм казал лоши неща за държавата а истини, защото се предполага да говоря истини, а не на мен както ми са иска И не можеш да ме наречеш идиот, нямаш това право Много се забавлям с коментарите ви
    Да живее Ф1 и Фернандо Алонсо!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от james95 Виж мнението
    Няма как да ме прегази тир, щото не живея в България
    Мдаа... Това не го съобразих. В Англия няма тирове???(Къде са ми емотинките) хахахаха

Ами, хайде и аз да изкажа скромно мнение. С нетърпение чакам да замина за Англия след няколко години.Знам ,че няма да е лесно там или ,че всичко ще е наготово ,но просто тук не се търпи вече. Писна ми от хора които търсят вината винаги в другите и никога в себе си ( това са голяма част от съучениците- ми по-голямата част) ,от хора които искат само да ти правят мръсно и да си навират носа навсякъде.Не се срамувам ,че съм от България ,но просто мисленето на хората е много различно и мисля ,че то е определящо при решението ми за замина.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Може ли така учтиво да вмъкна факта че си идиот?

И аз съм правил презентация за България, но нито 1 лоша дума не казах за страната. Винаги когато говоря за България няма значение с кой винаги се концентрирам на положителното и обеснявам колко е хубаво! Никой около мене не може да каже и 1 лоша дума за България!

Искрено ти пожелавам тир да те прегази!
    Така викат и от "Евростат", да знаеш...
    Само за справка: 21 последни места за България (C) webcafe

Колкото и да си родолюбец, колкото и да ти се иска да говориш хубавото, само хубавото и нищо останало, освен хубавото, просто някой работи са прекалено очевадни. А чужденците не са толкова глупави. Вярно, има и хубави неща в България, има и недотолкова хубави, има и откровенно лоши. Последните две преобладават обаче.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Така викат и от "Евростат", да знаеш...
    Само за справка: 21 последни места за България (C) webcafe

Колкото и да си родолюбец, колкото и да ти се иска да говориш хубавото, само хубавото и нищо останало, освен хубавото, просто някой работи са прекалено очевадни. А чужденците не са толкова глупави. Вярно, има и хубави неща в България, има и недотолкова хубави, има и откровенно лоши. Последните две преобладават обаче.
    Не ми се четът статии...

Във всяка държава има и хубави неща и лоши. Когато говориш за дадена държава ти сам избираш за кое да говориш. За хубавото или за лошото. Хора който говорят против роднината си на чужди хора нямат никакво уважение за нея както и за себе си. Дори не искам и да общувам с такива хора...

Аз когато говоря се концентрирам винаги на хубавото. Например на природата която имаме, на богата кухня която имаме, на това че имаме собствена азбука и тн, не на селянията която очаква всичко на готово и кучетата по улиците. На компютъра сюжета на екрана е снимка от София и всеки път като я види някой ахка и почва да ме разпитва защото много му харесва.

Аз лично живея на другия край на света и доста от чужденците тука не знаят какво е България, къде се намира и тн. Само човек който няма уважение към себе си може да почне да им разказва колко е лошо в България. Аз лично им казвам че трябва да дойдат и да видят България...

Е, изтъкжам че имаме огромен проблем с циганите и колко много ги мразя, но това е друг въпрос...

Но пък от друга страна си мисля че ние Българите искаме България винаги да е зле... Имам чувството че голяма част от живущите в България очакват всичко на готово и не искат да си мръднът пръста и за най-малкото нещо... Държавата няма да се оправи с вълшебна пръчица!!!
    Последно редактирано от Nakadah : 12-10-2011 на 22:09

TheEm0,в чужбина животните ги боготворят... в моята държава ,ако имаш домашен лбимец ти плащат по 600лв на месец....

webmast3rche, вярно е да,ама е само това,друго няма...и с всичките други мизерии итя остава на заден план... Нпараво ме е яд за природата...

Цитирай Първоначално написано от herassmant Виж мнението
    ...
    Айде бе! 600 лева на месец?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си