.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Аз напуснах България и да ви кажа ми е по-добре ..

Не виждам бъдеще в тая държава колкото и да ми липсва е така , а и ми писна от всички хoра в нея само се подиграват ,обиждат и псуват . Направих 1 тема имах няколко грешки и вече сте умрат от смях копелетата . Живея в Англия там е 100 по-добре и преди да си сложите тъпите коментари , убиди или поредните подиграхки за грешките в тоя текст (сигурен съм че имам) елате да живеете при мен 1 месец и ще видите разликата а тя е ГОЛЯМА ..........

Голям фен Аватара на Leticcia
    Подкрепям те

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Неграмотността не се толерира никъде

Разкажи как е там
    NOH8

Цитирай Първоначално написано от HotLife
    Неграмотността не се толерира никъде

Разкажи как е там
    Ами първо не съм неграмотен хД имам 6 по български не ме караите да ви сннимам белегници и глупости там. Правя грешки защото съм с английски компютър и си превеждам на онлайн кирилизатор дори клавиатурата ми няма български букви

А за Англия живея в Бирмингам какво да ти ръзкажа хД живеят си хората не е като в България . Тук зимат по големи заплати всичко е много евтино има и скъпи неща.Какво друго да ти кажа улиците са чисти . Аз тръгвам да гоня някаква котка тя седи и ме гледа се едно и пея опера. Животните много се пазят ако ритнеш някое и те заснемат и само 1 свидетел да има изгаряш около 5000 паунда ли беше незнам ще те излъжа хД ..
    Има още много за разказване ама сега станах от леглото и отивам да ям ..

Изключително трудно ми е да си обясня как може да напуснеш родината си, с ясното съзнание, че от тук натам вече няма да имаш никакъв принос за тази държава, да живееш някаде другаде, където има ред и дисциплина има повече приходи, по евтино е, преценил си от чисто егоистична гледна точка, че там ти е в пъти по- добре и да кажеш, че ти липсва! Та ти изкара България, държавата с най- лоши условия за живот, какво по- точно ти липсва като не каза една добра дума! Това е първата тема, която чета за България и съм твърдо решена да не чета повече, защото просто ще се дразня от негативизмът на хората и от факта, че не могат да помислят със собствените си глави а знаят само да повтарят това което са чули! Не казвам, че ти си от тях, даже напротив, защото ти говориш от личен опит, но 90% от тийнейджърите в България са така, точно заради такижа теми и коментари като твоите!

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    С каква цел направи тази тема ? Да попиташ нещо, да помгнеш с нещо или просто да се ЗАЯЖДЯШ, заото в хубава Англия няма с кого до общуваш.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    И на мен ми е по добре в Англия, но да - липсва ми България както на всички който са в чужбина (предполагам)
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Подкрепям автора на темата. Държавата, колкото и да е трудно за някои да го признаят, но е факт, не прави нищо за младите хора, които са бъдещето. Даже напротив- тя прави всичко възможно, за да ни прогони. И успява. От това, което би ми липсвало ще бъде единствено семейството ми. В чужбина всичко е по-уредено и облика и отношението е по-добро. Вече не може да става и дума за патриотизъм, защото държавата птдавна не изпълнява функциите си в полза на народа, пишат се закони за определени групи "пресъпници", масово се краде безнаказано, а понякога се орязват и мизерните пари за майчинство при пропуск само на някакъв формуляр. Не искам да гледам повече отблизо какво става тук. Картинката е жалка. Никой не казва, че навън едва ли не парите растат по дърветата, но нашата държава не заслужава даже децата ни да се родят тук. Какво виждам в момента- на родителите ми всяка година им се удължава пенсионната възраст , какво ли би било за нашето поколение... И още редица проблеми, пред които сме поставени .
    eli

Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от ni
    Какво виждам в момента- на родителите ми всяка година им се удължава пенсионната възраст , какво ли би било за нашето поколение... И още редица проблеми, пред които сме поставени .
    Пенсионна възраст: 63г, когато средна възраст на живот при мъжете в България е 69г.

Може да изглежда много странно, но аз смятам че много от социалните неща като пенсиониране, медицина, образование с течение на времето ще се влошат страшно много.

Пенсионирането, мисля че няма смисъл да го коментирам защото бъдещето поколение а напълно наясно, че ще останат без пенсии, пак и с тех и без тех няма как да се справиш само с пенсията си.

Медицина - смятам, че в много опасно положение ще се окаже ако продължава медицинските кадри да ходят да работят по чужбина.

Образование - не виждам да бъде стимулиращ сектор за напред. С други думи, малко ще бъдат тези които ще искат да са учители.

мн тъжно......

Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    И на мен ми е по добре в Англия, но да - липсва ми България както на всички който са в чужбина (предполагам)
    Да, напълно подкрепям.
    Била съм в Birmingham и не е чак толкова евтино. Какво по-точно е евтино- храната, таксите, облеклото, транспорта...?
    MarikBG- за съжаление е така.
    ~Dancing with the feet is one thing, but dancing with the heart is another~ (h)

http://vbox7.com/play:2ea3b7fe&al=2&vid=8828493 Това е напълно достатъчно! няма какво повече да ви кажа!

Голям фен Аватара на Cap
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Palechka
    http://vbox7.com/play:2ea3b7fe&al=2&vid=8828493 Това е напълно достатъчно! няма какво повече да ви кажа!
    Нищо общо с темата...

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Цитирай Първоначално написано от Cap
    Нищо общо с темата...
    И аз това си мислих, ама айде ...

Иначе Палечка, вСАЩ вбокса мноооооого бавно се отваря, затова видях само първите 10 секунди, но предполагам, че ще е за великите българи през вековете? Те ли управляват България сега? Аз лично не ги видях като си бях в България за лятото. Видях само измъчени възрастни хора, много мангали, тук таме някоя простотия. Радвам се, че си горда с историята на България, но да не забравяме, че това е минало. Аз честно си мисля, че ако тези хора, примерно Левски, разбере какво е станало с държавата, за която си е дал живота, ще се обърне в гроба...

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    тъпият вбокс зарежда само в Бг
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Цитирай Първоначално написано от windowlicker
    Цитирай Първоначално написано от Cap
    Нищо общо с темата...
    И аз това си мислих, ама айде ...

Иначе Палечка, вСАЩ вбокса мноооооого бавно се отваря, затова видях само първите 10 секунди, но предполагам, че ще е за великите българи през вековете? Те ли управляват България сега? Аз лично не ги видях като си бях в България за лятото. Видях само измъчени възрастни хора, много мангали, тук таме някоя простотия. Радвам се, че си горда с историята на България, но да не забравяме, че това е минало. Аз честно си мисля, че ако тези хора, примерно Левски, разбере какво е станало с държавата, за която си е дал живота, ще се обърне в гроба...
    Не знам къде си бил, но това хич не е всичко. Ако гледаш обективно на
    нещата и тук и навън ще видиш, че не сме толкова далеч от европейците. Не казвам да слагате розовите очила, а да свалите черните.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Еми браво, бе. Никой не е казал, че трябва да обичаш родината. Аз за себе си мога да кажа, че имам 2 родини. Държавите, от които са родителите ми. Става ми мило и като съм "там", но се чувства носталгията по България. Когато съм в България е обратното. Не мисля, че някоя Англия, Германия или Холандия може да ми замени двете любими страни, в които съм расла, в които са всичките ми най-най-най прекрасни спомени. Пък в Англия не е ли много мрачно и студено? Не бих издържала на такова смотано време.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    Еми браво, бе. Никой не е казал, че трябва да обичаш родината. Аз за себе си мога да кажа, че имам 2 родини. Държавите, от които са родителите ми. Става ми мило и като съм "там", но се чувства носталгията по България. Когато съм в България е обратното. Не мисля, че някоя Англия, Германия или Холандия може да ми замени двете любими страни, в които съм расла, в които са всичките ми най-най-най прекрасни спомени. Пък в Англия не е ли много мрачно и студено? Не бих издържала на такова смотано време.
    О, свиква се и след 1-2 години това не ти прави никакво впечатление
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Аз лично се гордея,че съм българка {живея си в България} , но дори и да замина в чужбина {каквито са ми плановете} , никога няма да спра да се гордея с България и с това,че съм българка ;]

Цитирай Първоначално написано от summerxtime
    Аз лично се гордея,че съм българка {живея си в България} , но дори и да замина в чужбина {каквито са ми плановете} , никога няма да спра да се гордея с България и с това,че съм българка ;]
    Е споко! ти си се гордей с България, ама си земи чукалата и отиди някаде другаде, където ще изкарваш повече пари, за да ти е по - лесно! аз лично имам много приятели навън и моето мнение, базирано на опита на другите е, че дори и да изкарваш повече, никъде другаде не можеш да си направиш купона така както тука! Не ми звучи готино да излезеш в 7 часа и по улиците да няма жива душа! България има милиони недостатъци, но си има и своите предимства. Няма проблем, на вас ви промиват мозъците от както се родите, че там е по - добре и че задължително трябва да заминете. А после сте изключително притеснени, че след 20 години, България ще стане държава на цигани! Няма никакво значение каква велика история имаме, защото ние сме такива, каквито сме сега, но който може да погледне пак клипа и да си помисли, струва ли си една страна с такова прекрасно и славно минало да завърши по този начин, само защото ние всички един по един се изнасяме в чужбина!

,,Да си направиш купона така както тука" това май значи от 13 годишен да си купуваш алкохол безпроблемно.Не знам коя е тази страна,в която в 7 по улиците няма жива душа.Клипа не мога да погледна,защото замира на всеки 2 секунди.Страната не е в това положение,защото ние ,,се изнасяме",а положението е причина да се изнасяме.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Ами какво да кажем ние които живеем в България?!Нямаме много права обаче на мен например ще ми е много мъчно ако я напусна!!Верно,че няма бъдеще ама не се знае
    [url=http://smayli.ru/generatonadpisey/][/url

Повече от фен Аватара на PaffXdd

гордея се с нашата страна ..винаги ще я обичам . но ще се махна от тук ..не искам да гледам как нещо толкова ВЕЛИКО като БГ пропада и пропада благодарение на някакви си крадци , политици им викат .. Ако след време имам възможност ще се върна и ще подпогна някак на тази страна .. Но докато не спрът на ни грабят никога няма да се оправим !! Затова младият народ бягаа навън..
    ‎" I am male so am I lesbian if I like girls!? "

женско съм ..

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Да ви кажа честно бяха ме поканили на дебати отнасящи се за емигрантите,хората които живеят в Испания...и т.п.
    Много ми беше обидно да чуя какво мислят испанците за нас,че сме нешо като напаст,че сме напуснали собствената си родина и сме я оставили да затъне и че ще си оправи само ако ние се върнем...
    АЗ изразих мнението си и всички бяха съгласни с мен,а то беше,че човек когато семейството му е в нужда,трябват му пари и по-добър живот не се се замисля за държавата си...И никой няма право да съди този човек за това че търси по-добър живот за себе си и близките си!
    Аз и моето семейство вече 6 години живеем в Испания,носталгията не липсва,все пак сме българи..Но аз не бих се върнала завинаги там,за мен няма бъдеще..освен една метличка и да мета улиците....Всяко лято си идвам но не си правя планове да живея там,предпочитам да си остана тук,в Испания...Да постигна целите си и да имам по-добър живот от този на родителите ми...
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от summerxtime
    Е споко! ти си се гордей с България, ама си земи чукалата и отиди някаде другаде, където ще изкарваш повече пари, за да ти е по - лесно! аз лично имам много приятели навън и моето мнение, базирано на опита на другите е, че дори и да изкарваш повече, никъде другаде не можеш да си направиш купона така както тука! Не ми звучи готино да излезеш в 7 часа и по улиците да няма жива душа! България има милиони недостатъци, но си има и своите предимства. Няма проблем, на вас ви промиват мозъците от както се родите, че там е по - добре и че задължително трябва да заминете. А после сте изключително притеснени, че след 20 години, България ще стане държава на цигани! Няма никакво значение каква велика история имаме, защото ние сме такива, каквито сме сега, но който може да погледне пак клипа и да си помисли, струва ли си една страна с такова прекрасно и славно минало да завърши по този начин, само защото ние всички един по един се изнасяме в чужбина!
    "Не можеш да си направиш купона както тука" wtf? Ти кво разбираш под "купон" да се надрусаш и напиеш едно здраво? И да ще си взема някои ден "чукалата и ще се омета от тук". Защо ли ? Хаха .. Едни приятели на нашите са завършили доста престижни училища.Учили са медицина.Знеш ли колко лева взимат на месец?Не,повече от 300 ;].
    Предлага ли са им работа в Германия,Франция и къде ли не другате
    където ще взимат страшно високи заплати.Сега разбра ли защо искам да си "събера чукалата" и да замина другате,dear ?
    Женско съм ;]

Май всеки,който се чувства неуверен в себе си,обича да обвинява другите,има някакви комплекси,не иска да живее според правила или го е страх да поработи малко повечко започна да се нарича патриот.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си