- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ръст-килограми ?
ЗдравейтеНякой може ли да ми каже нормалните килограми за съответни ръст (границите) Благодаря предварително
![]()
местя
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Passion is Fashion ;]
това е за нормални хора, не за физкултурници![]()
![]()
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Ами ако това е вярно...
Колкото си висока трябва да извадиш 110.. и ще видиш колко трябва да тежиш, но не съм сигурна дали е вярно
Примерче давам както съм аз...
160-110=50
, но пък аз съм 43-44-45 (зависи)
Ти колко си висока ?
![]()
Не разбрахте ли,че на всеки килогрматите му седят различно!Да не говорим пък,че някои имат по-тежки кости и ако видят някоя от тия таблици,които продят из интернет,ще се стреснат,че са ужасно дебели...
Ако се харесвасваш,като се погледнеш в огледалото,значи си ДОБРЕ!
не те разбрах...?Първоначално написано от buzzzz
какво не му е "идеалното" ?![]()
![]()
моите са от най идеалните. 167- 54-5кг :P
И АЗ КАЗАХ АКО ТОВА Е ВЯРНОПървоначално написано от buzzzz
Ами аз съм 167 висока и 47-48 килограма
не килограмите имат значение , а чуството за удолетвореност . Ако се харесваш ти , ще те харесват и останалите .![]()
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
Аня ,бе, душицоо много си слабичка! Аз съм 170 доскоро бях 50,сега съм 48,но си искам старите 50 кг!
maDamn
Мм не знам, според мен съм си добре.Първоначално написано от granger
По-високото: http://prikachi.com/images/6/3814006k.jpg
Абе то принципно зависи как са ти разпределени килцата, щом мислиш ,че си добре и се чувстваш така значи всичко е ок![]()
maDamn
На мен ми се виждаш добре. Е, още 3-4 кг не са ти излишни, че ръцете ти ми се струват малко слабички, но ето пример, в който 43 кг на тази височина не са анорексично малко.Първоначално написано от Anja
Всъщност аз съм 160-50 кг. и тялото ми е доло горе колкото твоето ( видях снимка на новия ти бански). Да на някои може да стоят покъртително тези 50 кг. , но няма как да се определи кое е идеалното тегло само по едни килограми- най-добре може да се прецени по това как изглежда дадения човек.Първоначално написано от Anja