- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Broken heart
Кой е най-добрия лек за разбитото сърце според вас?
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
да не се филмираш и да вложиш в нещо полезно енергията си, която иначе ще изразходваш в безмислено самосъжаление.
REGGAE BOOM <3
да си организираш времето си така, че да си сам/а възможно най-малко (поне в началото)и никой да не ти натяква за станалото или да разпитва, ако не жеалеш да говориш. подбираш песните и.. времето оправя всичко (баналничко и все пак вярно)
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Спорт и приятели...
^ телефонът ми е доста своенравен по отношение на песнитевсе държи балади да ми пуска
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
поразчисти ги временно ^^ пък, ако ти помагат (щото и такива има) няма лошо![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
излизане с приятели му е майката ;дд .самоубеждаването , че си най-щасливия човек на света и "Fox Life" също помагат.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904
" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
Megan Fox
Нови хобита.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ох, боже... Откажи се от любовта и ти.
Изкючваш всичко възможно ,свързано с човека.Излизаш повече,разнообразяваш се ,хобита и всичко с времето.Лек няма,докато сам не го намериш (:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Книги, занимаване с неща, които изискват цялата ти концентрация (така няма да го мислиш). След време ще ти е даже смешно.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
http://www.youtube.com/watch?v=f4K6Z...piESlw&index=6 и още други ... по-добре от балади .
Не се сещам какво да добавя , почти всичко ефективно е споменато вече .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Мисли за други неща. Бъдещето е пред теб. Това, че е приключила една връзка не значи, че няма да има следваща, дори още по-хубава и вълнуваща.![]()
Така.Първоначално написано от antifashionshit
Времето...
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Споко и аз малко трудно попринцип преживявам нещата...
през деня гледай да си запълваш времето колкото се може повече за да не оставаш сама.. тъпото е че вечери като си легнеш идват спомените и мъката![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Излизай с приятели , рисувай , прочети някоя книга . Намери си някакво хоби , което ще ти спомогне да не мислиш за него. След време ще свикнеш с липсата му.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Гледай да се разсеяш и да не си мислиш за него.
С времето ще ти мине.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Нова връзка.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ново момче (нова тръпка)! Не говоря да ти е най-голямата любов ами просто някой, който ти обръща внимание...
In a mad world , only the mad are sane...
Да бе, става точно с нова връзка.
Всяка провалена връзка има нужда от т.нар. "траурен период", в който да се справиш със загубата и да продължиш напред.
А с объркани емоции да се мяташ в ново предизвикателство, никога не е добро решение.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Точно. И гледай да не ти остава много свободно време да си мислиш за него/нея.В началото е трудно но..след време минава.Първоначално написано от BloodRunsCold
No one can make you feel inferior without your permission.