- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Broken heart
Напротив. Миналото си е минало, да не си вдовица, че да изпадаш в траур?! Периодът трябва да продължи точно толкова, колкото им стига на мъжете да разберат, че си свободна и да те налазят. Жените не са създадени да стоят без партньор. Тези, които са сами са или грозни/неподдържани/дебели/антисоциални или живеят с илюзии.Първоначално написано от LadyDi
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Да излезеш от филма и да си намериш други занимания...Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Точно определен лек няма.Можеш да опиташ с някое занимание,което те поглъща изцяло и не те кара да мислиш за нищо друго,освен за това,което правиш.Социалните контакти също не биха навредили,и то с приятни и положителни хора.
Минава,всичко минава рано или късно.Докато не дойде някой,който ще накара сърцето да затупка.![]()
ВРЕМЕТОПървоначално написано от BrainlessROCKBABY
Както виждаш "траурен" беше в кавички, ама явно не ти е ясно какво значат. Тва беше метафора (пояснявам).Първоначално написано от fenasf
Това, което искам да кажа е, че връзката не се превъзмогва с едно щракване на пръсти, особено ако ти си бил зарязаният. И не е честно спрямо другия да влизаш в нова връзка обременен с тези емоции. Има нужда от време, за да се изчистиш от това. Имаш нужда сам за себе си да разбереш, че няма да го бъде и че си готов да бъдеш с друг.
Ей такива, дето скачате от връзка на връзка... просто не го наричайте любов. Любовта не се прежалва толкова бързо.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Времето.
ако си емоционално тъп и сто години няма да ти стигнатвремето
тъпо клише.
REGGAE BOOM <3
Ахахаха това ми хареса. А и другото, което е. Ако имаш желание, веднага ще ти мине. Ако нямаш, ще си седиш с месеци в това положение.Първоначално написано от antifashionshit
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Зависи си от човека, но при повечето ' нормални индивиди ' с времето идва и нова любов, старата се забравя и тн
Като нямаш контрол над чувствата си и не можеш да се самоанализираш. Като знаеш какъв ти е проблема и си искрен пред себе си, всичко ще е ок за кратко време. Ама като си заблуден и тъп. И приемаш въпросният човек, който е разбил сърцето ти, за света и как не можеш да живееш без него...
Пръски мозък се сивеят
С тоя пост ми се издигна в очитеПървоначално написано от Luidgie
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ахаха. Рядко имам желание, да давам реални съвети и да казвам тово, ковто наистина мисля.Първоначално написано от kyon
Пръски мозък се сивеят
любов, с любов се забравя , ако не , с пари.![]()
между другото, в крайна сметка се научаваш да живееш без него/нея.. отначало светът иглежда рухнал, но не е така
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
времето..
да си поплачеш, да си изкараш емоциите навън от себе си, да останеш сама със себе си за известно време, после почваш с приятели навън, спорт, ВЕСЕЛИ филми и ВЕСЕЛИ песнички... ще изпитваш нужда да си пуснеш Титаник НО не го прави!!!
и по едно време усещаш как си се научила да се справяш добре и без присъствието му..
усещаш как си станала по-силна и се гордееш със себе си до някаква степен..
няма да го забравиш, особено ако е била по-продължителна връзка..
но ще продължиш, а това е важното..![]()
Времето,времето,времето,вр мето,времето,времето.....
Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie
А ако си го обичал много ? Какво правиш, изтриваш този човек от живота си за 1 ден? И да искаш, няма да можеш... освен, ако наистина не ти е пукало за него, тогава можеш и за 10 мин да го забравиш.Първоначално написано от kyon
Не можеш да контролираш чувствата си...
още едно клише.Първоначално написано от Sintya
можеш в някаква степен, стига да познаваш себе си достатъчно.
REGGAE BOOM <3
В някаква степен.Първоначално написано от antifashionshit
Както и да е. При всеки човек е различно.
Ахахахаха! Няма значение колко обичаш някой. Разбил ти е сърцето, наранил те е по някакъв начин. ВМесто да изпадаш в самосъжаление. И да си мислиш как живота свършва след загубата му. По-добре си направи самоанализ и реши кое е най-добре за теб. Не става въпрос колко си обичал някой. А до каква степен имаш самоконтрол. Като цепиш такива клишета се излагаш. А и вече казах, че трябва да си искрен със себе си. Да знаеш каква е истината и да я признаеш и приемеш. Не да отричаш и да си въобразяваш, че живота свършва ако не си с него.Първоначално написано от Sintya
Пръски мозък се сивеят
Съвсем едно е да си мислиш, че животът ти е свършил, съвсем друго е да си дадеш малко време, за да разбереш какво си имал, какво не, както и преди да започнеш нова връзка.
Караш го много " все едно ми е ", тук не говорим за " срежи вените ", а просто за малкото време, което минава, преди да започнеш нова връзка![]()
Аха. И докато чакам да ми падне от небето любовта. Трябва постоянно да мисля, как съм загубила някой и колко ми е било добре с него и бля бля бля. Защото видиш ли, това не е самосъжаление. Не. Ти не се съжеляваш, за дето си изгубил някакъв си човек. Че той даже не е и умрял, разбираш ли. ДОкато чакаш да дойде следващата любов могат да минат години. И какво? Години да си мислиш за въпросния човек, и да съжеляваш че сега не е с теб? Разбира се, че не става въпрос, да щракнеш с пръсти и БУМ забравил си. Въпросът е да не се самосъжаляваш и да не си проваляш живота, защото ти е тъпо, че са те зарязали.
Пръски мозък се сивеят