.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Дилема...

Дилема...

Здравейте! Ето и това за което ви пиша:Имам сериозен приятел от година+. Той е на 21, а аз съм на 16. Вчера бях на рожден ден на мой приятел. Както ми беше адски гадно и никой не успя да ми оправи настроението... кдй-добрата ми приятелка едва ме накара да стана да танцувам, свърши песента и си седнах. Докато седнах още и един друг приятел(с който не се познаваме много добре) дойде при мен и ме накара да стана докато никой друг не успя ...после си говорихме и така нататък. Пролича си че има някакви симпатии към мен, е и аз не мога да ги отрека. Преди да се прибера уж на базик, но всъщност напълно сериозно онази въпросната приятелка с още едно друго момиче като почнаха- ооо потанцувахме си май и тн и тн и се стигна до - нищо лично, но той е по...-симпатичен и като външност и не само,сериозен е , мил е и тн и ме накараха да се замисля. Докато ние си говорим въпросното момче говореше на някой за това колко много ме харесвал и тн и тн ... И резултата от размишляванията ми беше че той има всичко което липсва на приятеля ми - по- голям е от мен само с 2 а не с 5 години, движи се в моето обкъжение, по-амбициозен е, има по-ясно изразен стил дори...винаги ми е било много трудно именно заради различните компании примерно ... От всичко стигам до извода че той може би е по-добрия вариант за мен... а реално аз съм ева на 16 и трябва да действам да се забавлявам и тн но от друга страна имам човек до мен с когото сме изградили нещо и съм сигурна в силните му чувства...но уви не знам какво да правя...

Супер фен Аватара на LeprikonA
    чувстваш ли нещо към този, дето е с 5 години по-голям, освен, че си свикнала с него? и как разбра какъв е тоя другия с един танц и от мнение на прителки? всеки си изгражда различно мнение, нали си наясно с това. трябва ти да го опознаеш (което в доста ситуации изисква време), че да заявяваш подобни неща. защо ти е било гадно, заради гаджето? и к'во прайм - мислим да го сменяме.... мда, не ща да коментирам повече.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    Сендария
    Аммм... пишеш доста хаотично, но горе- долу разбрах какво имаш предвид. Та моят съвет е да си останеш с твоето момче. Не мисля, че новия може да ти даде това, което ти дава приятелят ти. Мислиш ли, че е разумно да зарежеш момчето, което има силни чувства към теб, с този, с когото сте танцували просто на някакъв си купон... Мисли трезво бе, дете!

С новия ще ти е хубаво 3-4-5 месеца и после ще стане същото като с момчето, с което си сега.
    Не прелитай от цвят на цвят, а цени това, което имаш.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен
    явно момчето, с което си, не ти дава всичко, от което имаш нужда. какво по- нормално от това да започнеш да търсиш момче, което ще го прави. просто се увери, че другият наистина е по- добър. сама каза, че все още не го познаваш добре.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Първо си изясни чувствата към настоящия си приятел. Обичаш ли го или просто си свикнала да прекарваш времето си с него ? Ако е второто - няма смисъл да продължавате тази връзка , но пък веднага не се хвърляй в нова , а опознай новия.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ние тук не можем да ти помогнем!!
    Просто се изясни със себе си какви чувства имаш към всеки един от двамата .. и тогава реши кой ще е той. Ние нито ги познаваме, нито знаем как изглеждат и с каква компания се събират

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

ти си само на 16 ,пробвай различни неща , аз не бих се задълбочавала в нещо мн сериозно на твое място. Живота е пред теб и мисля че сега е времето да експериментираш. но в крайна сметка постъпи така както намериш за добре

Повече от фен Аватара на NoMore
    Естествено струва ти се интересно... и в момента в който тръгнеш с въпросното момче ще се появи друго, което ще има качествата, които липсват на гаджето. Зарязвай пича на 21 дето е да не се надява, че може да се получи нещо, защото акъла ти е на 13-годишна! Готова си с лека ръка да оставиш човека с който казваш, че сте от доста време заедно и доколкото разбрах нямате проблеми... само заради танц и приказки на приятелки мале мале горкото ти гадже...
    In a mad world , only the mad are sane...

Цитирай Първоначално написано от kyon
    С новия ще ти е хубаво 3-4-5 месеца и после ще стане същото като с момчето, с което си сега.
    Не прелитай от цвят на цвят, а цени това, което имаш.
    Напълно вярно и логично мислене.Браво!
    No one can make you feel inferior without your permission.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Естествено струва ти се интересно... и в момента в който тръгнеш с въпросното момче ще се появи друго, което ще има качествата, които липсват на гаджето. Зарязвай пича на 21 дето е да не се надява, че може да се получи нещо, защото акъла ти е на 13-годишна! Готова си с лека ръка да оставиш човека с който казваш, че сте от доста време заедно и доколкото разбрах нямате проблеми... само заради танц и приказки на приятелки мале мале горкото ти гадже...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от NoMore
    +

Но все пак авторката е само на 16, нормално е да има желание и интерес да опита нещо ново, да види различни неща и изживявания с различен човек...Да, кофти е за гаджето ти, той явно наистина е сериозен..но в крайна сметка не можеш да си заповядаш какво да чувстваш...Щом се "озърташ"значи имаш нужда от нови изживявания ..Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си