Здравейте! Ето и това за което ви пиша:Имам сериозен приятел от година+. Той е на 21, а аз съм на 16. Вчера бях на рожден ден на мой приятел. Както ми беше адски гадно и никой не успя да ми оправи настроението... кдй-добрата ми приятелка едва ме накара да стана да танцувам, свърши песента и си седнах. Докато седнах още и един друг приятел(с който не се познаваме много добре) дойде при мен и ме накара да стана докато никой друг не успя ...после си говорихме и така нататък. Пролича си че има някакви симпатии към мен, е и аз не мога да ги отрека. Преди да се прибера уж на базик, но всъщност напълно сериозно онази въпросната приятелка с още едно друго момиче като почнаха- ооо потанцувахме си май и тн и тн и се стигна до - нищо лично, но той е по...-симпатичен и като външност и не само,сериозен е , мил е и тн и ме накараха да се замисля. Докато ние си говорим въпросното момче говореше на някой за това колко много ме харесвал и тн и тн ... И резултата от размишляванията ми беше че той има всичко което липсва на приятеля ми - по- голям е от мен само с 2 а не с 5 години, движи се в моето обкъжение, по-амбициозен е, има по-ясно изразен стил дори...винаги ми е било много трудно именно заради различните компании примерно ... От всичко стигам до извода че той може би е по-добрия вариант за мен... а реално аз съм ева на 16 и трябва да действам да се забавлявам и тн но от друга страна имам човек до мен с когото сме изградили нещо и съм сигурна в силните му чувства...но уви не знам какво да правя...