От 3 години майка ми си има приятел ,а той има дъщеря по малка е от мен 3 години... аз на 16 а тя на 13 ... винаги сме се разбирали...,но преди 2 дена стана нещо и от тогава сякаш се учуждихме... Отидохме компания в едно момче уж да гледаме филм... и след няколко часа момичетата си заминаха и останахме 2 момчета и аз и тя... казах и след 1 час да тръгваме сългаси се с мен .. Пи малко бира и се напи.. казах и да тръгваме не се съгласи с мен. Гледах я как се натиска с тях неприятно ми беше .. тя така се държеше с мен сякаш аз не присъствах..само с тях водеше разговор... Накрая и се развиках а тя каза не ме интересуваш.. След това аз я чаках докато пожела да си тръгнем и то беше към 5 сутринта... Легнах си и се разревах ..,защото сякаш я обичам... и на другия ден майка ме пита защо съм плакала и й обесних... а аз на сестра ми не говорех , а и тя не се опитваше... така и мина дена на следвашия ден имаше рожден ден .. само едно честит рожден ден и казах и след време почнах да и говоря..и вече винаги когато вляза в стаята и е на компа тя си изключва skype а преди нямаше такова нещо..Очужди се от мен.. А днес се обажда на тоз и оня да излезе щото тъпо и било , още от ставането й ,... Вече зъд гърба ми говори гаранция... Не издържам по този начин болно ми е.. Помогнете ми! Само недейте да ме упреквате по добре си замълчете ако ще го праеите.. Благодаря !