.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Проблем с доведената ми сестра ..

От 3 години майка ми си има приятел ,а той има дъщеря по малка е от мен 3 години... аз на 16 а тя на 13 ... винаги сме се разбирали...,но преди 2 дена стана нещо и от тогава сякаш се учуждихме... Отидохме компания в едно момче уж да гледаме филм... и след няколко часа момичетата си заминаха и останахме 2 момчета и аз и тя... казах и след 1 час да тръгваме сългаси се с мен .. Пи малко бира и се напи.. казах и да тръгваме не се съгласи с мен. Гледах я как се натиска с тях неприятно ми беше .. тя така се държеше с мен сякаш аз не присъствах..само с тях водеше разговор... Накрая и се развиках а тя каза не ме интересуваш.. След това аз я чаках докато пожела да си тръгнем и то беше към 5 сутринта... Легнах си и се разревах ..,защото сякаш я обичам... и на другия ден майка ме пита защо съм плакала и й обесних... а аз на сестра ми не говорех , а и тя не се опитваше... така и мина дена на следвашия ден имаше рожден ден .. само едно честит рожден ден и казах и след време почнах да и говоря..и вече винаги когато вляза в стаята и е на компа тя си изключва skype а преди нямаше такова нещо..Очужди се от мен.. А днес се обажда на тоз и оня да излезе щото тъпо и било , още от ставането й ,... Вече зъд гърба ми говори гаранция... Не издържам по този начин болно ми е.. Помогнете ми! Само недейте да ме упреквате по добре си замълчете ако ще го праеите.. Благодаря !

Супер фен Аватара на AutomatiC
    детска история, остави я ...
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Кофти... Пък нали ги знаеш тия на по 12 13 години като започнат да ги заговарят батковци и са вече много големи и със самочувствие. Утре като се скарат и на твойто рамо ще плаче. Всичко ще се оправи.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Супер фен
    Град
    България
    Остави я да страда Каквото иска да прави,щом не разбира от дума,или пък поговори с баща й
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

дори да кажа на баща й няма никакъв шанс ...разпусната работа... разбирате ли те я наричат каква ли не с израза ,,курва,, и се обижда... искам някак си да не се държи така с мен и с баща си и да оправи малко ...щото и ,,курва я наричат... X:X:X

Супер фен Аватара на cookie_master
    Попитай я защо се държи така,ако не иска да говори я остави ще й мине
    МОМИЧЕ!

да ти кажа незнам дали ще и мине даже вече не излизам..защото се събираме заедно ..и след случката много и порасна работата някакси..

остави я

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Остави я.
    То се вижда , че с разговори няма да се оправи работата .Остави я да се нарадва на "батковците" , да страда малко и ще се оправите.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Остави я, съвсем скоро ще и дойде умът в главата.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от SunnyWinter
    Остави я, съвсем скоро ще и дойде умът в главата.
    По-точно съвсем скоро ще я наебе някой батко и ще реве после,че я е оставил...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на badsector
    Ами след като баща й и майка ти й казват, че е курва, явно има защо. Все пак и курвите от някъде тръгват. Свиквай с мисълта, гради си живота, за да можеш да се махнеш от тази среда и хич да не ти пука.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Пила 2 глътки бира,натискала се с батковците и сега е решила,че е много готина и не заслужаваш компанията и.Изчакай 1 седмица
    П.С:Мисля,че много е впрягаш.Тресат я хормоните,тя не осъзнава кво прави и е влязла в някакъв филм,ти вечер да плачеш за такива глупости...не си струва
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Пила 2 глътки бира,натискала се с батковците и сега е решила,че е много готина и не заслужаваш компанията и.Изчакай 1 седмица
    П.С:Мисля,че много е впрягаш.Тресат я хормоните,тя не осъзнава кво прави и е влязла в някакъв филм,ти вечер да плачеш за такива глупости...не си струва
    Подкрепям с 2 ръце.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си