.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Любов без граници...

Здравейте приятели, момче на 18г. съм и искам да ви разкажа за нещото, което ми се случи преди месец. Бях на море (Китен) за около седмица и половина и един ден забелязах едно много сладко и красиво момиче да лежи не далеко от мен на плажа. Постепенно започнахме да се гледаме един друг, да се усмихваме един друг и т.н. докато не се запознахме. Лошото беше че на същия ден, в който се запознахме тя си тръгваше, беше и последния ден в китен. Времето, което прекарахме заедно беше не повече от половин час. Успя да ми вземе номера и за жалост си тръгна към родния си град Стара загора.След като си тръгна като започнаха едни смс-си и обаждания от нейна страна.... неможех да повярвам. Пращаше ми смс-си от рода : Еййй какво направи с мен постоянно мисля за теб искам пак да се видим, неиздържам вече. Отначало си помислих, че се базика с мен. Тъй като аз съм от Велико Търново разстоянието между нас беше около 150км, но аз съм малко "откачен" и бих направил всичко за даден човек и реших да отида до Стара загора да я видя, въпреки че едвам се познаваме.Отидох аз и що да видя... всичко което ми говореше беше истина. Не ме пускаше дори за миг. И така вече месец аз и ходя на гости тя ми идва за по 2-3 дни, прекарваме си супер, допадаме си идеално. Чувствата са много силни и от двете страни. До сега не съм вярвал в лубовта от пръв поглед, но ето че ми се случи. Но възниква един проблем... колкото по често се виждаме чувстата стават все по силни и искаме все по често да се виждаме. Но това е много трудно всичко е свързано с пътувания, средства и т.н. И когато опитам да говоря с нея по реалистично над нещата, че с това разстояние как ще се виждаме за напред и в тоя момент тя се разчувства толкова много че аз сприам да говоря и едвам успявам да я успокоя... Забравих да отбележа, че тя е на 15г. но е много пекана и дори с повече ум в главата от колкото някои мои наборки... Но въпреки всичко са си 15г. Но всичко между нас е много красиво и незнам как ще продължи... и двамата не искаме това да свършва, но с това разстояние как ще я караме нз.. Благодаря на тези, които разгледат темата и ще сум радостен ако някои сподели нещо

Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Еми или ти се премести при нея да живееш, или тя при тебе .. и проблема е решен ..
    Обичам те !!

пич това е страхотно, радвам се за вас ти вече си на 18 и си завършил предполагам? ако е така защо не си потърсиш работа в Стара Загора при нея? Вече си дотатъчно голям и можеш да се издържаш сам така че..това е един вид решение ако мн държиш на връзката ви.. др не се сещам.. успех и мн щастливи моменти :P ! ^^
    Не, не ме познаваш - остава ти да се надяваш ! Искаш да ме видиш докато си буден? - Само че, тогава си загубен ! ;]

scandalousLady

Ами колкото и да ми се иска май няма как да стане тая година ще ми е последна. Ще съм дай боже абитурент и студент и ще трябва да понапъна тая година да изкарам добър бал.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от stefinkaa7
    Еми или ти се премести при нея да живееш, или тя при тебе .. и проблема е решен ..
    Но ако нямат тази възможност ? Иначе наистина би било добре , но...
    Както и да е. Връзките от разстояние са наистина трудни , но щом се обичате , може би ще се справите , поне за период от време , докато завършиш училище. Не знам , може би наистина трябва да поговориш с нея.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ами няма как да я карате! Връзките от разстояние са трудни и са един вид изпитание за любовта.. дали ще си изневерите и т.н. Просто ще се виждате по-рядко! Ще си говорите във всеки свободен момент! Няма как иначе!! колкото и да ви е тежко, ако искате да продължите така ще е!! Просто се обичайте и чакайте мига в който ще се видите

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

А колкото до това да се издържам сам не е проблем. Това лято се скъсах от бачкане и всичко отива за нас да може да се виждаме. Готов съм на всичко за да бъдем заедно. Но сега на зима няма да работя и ставам зависим от наще и няма как да им искам толкова пари просто ми е неудобно. Ние ще се виждаме няма спор, но ще е 2-3 пъти в месеца за по няколко дена, но на мен това не ми стига искам да бъда с нея постоянно.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Това, че е била искрена с теб и всичко се е получило, е много ценно.

Какво и къде искаш да кандидатстваш?
    Temet Nosce

벨야카

Тя казва, че всичко и е безразлично иска само и единствено мен. До сега чесно да ви кажа не съм имал такъв случей... такова внимание да ми обръща даден човек и да оценява всичко това което правя за него... Не искам да я изпускам

Повече от фен Аватара на NoMore
    Ами малки сте за да живеете заедно или поне тя. Ако достатъчно се обичате ще ви се наложи май да почакате докато и тя стане студент или поне на 18. В много кофти ситуация си наистина не знам какво да те посъветвам. Радва ме факта, че все пак искаш да учиш, а не се хвърляш веднага да живееш при нея. Дано да измислите решение
    In a mad world , only the mad are sane...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    То няма и какво да те посъветваме. На тази възраст няма как да вземете решение да бъдете заедно в единия или другия град.
    Но ако любовта ви е толкова силна, ще издържи на много неща.
    Във всеки случай, подготви се психически за много драма.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ами да лошото е че тя е на 15г... Ако зависи само от мен мога да направя някои по - решителна стъпка, но явно ще трябва да почакам докато и тя стане пълнолетна поне.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Може да се сондират мненията на родителите ви и да се измисли нещо, например тя да учи в твоя град.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Най - добре ще бъде да си завършиш и да кандидатстваш в Стара Загора .. ;п

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Ами няма как да я карате! Връзките от разстояние са трудни и са един вид изпитание за любовта.. дали ще си изневерите и т.н. Просто ще се виждате по-рядко! Ще си говорите във всеки свободен момент! Няма как иначе!! колкото и да ви е тежко, ако искате да продължите така ще е!! Просто се обичайте и чакайте мига в който ще се видите

Абсолютно подкрепям..а и така е по-сладко, по-интересно... има повече тръпка..гледайте позитивно и ако искате всичко да е наред, то ще е )

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Нямам какво да добавя, освен че искрено стискам палци да ви стигне търпението и да има достатъчно желание от двете страни, за да се задържите още дъъълго, дълго време.
    Много ме радват такива запознанства и такива истории като цяло, подхранват една отчайващо романтична страна от характера ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си