Здравейте приятели, момче на 18г. съм и искам да ви разкажа за нещото, което ми се случи преди месец. Бях на море (Китен) за около седмица и половина и един ден забелязах едно много сладко и красиво момиче да лежи не далеко от мен на плажа. Постепенно започнахме да се гледаме един друг, да се усмихваме един друг и т.н. докато не се запознахме. Лошото беше че на същия ден, в който се запознахме тя си тръгваше, беше и последния ден в китен. Времето, което прекарахме заедно беше не повече от половин час. Успя да ми вземе номера и за жалост си тръгна към родния си град Стара загора.След като си тръгна като започнаха едни смс-си и обаждания от нейна страна.... неможех да повярвам. Пращаше ми смс-си от рода : Еййй какво направи с мен постоянно мисля за теб искам пак да се видим, неиздържам вече. Отначало си помислих, че се базика с мен. Тъй като аз съм от Велико Търново разстоянието между нас беше около 150км, но аз съм малко "откачен" и бих направил всичко за даден човек и реших да отида до Стара загора да я видя, въпреки че едвам се познаваме.Отидох аз и що да видя... всичко което ми говореше беше истина. Не ме пускаше дори за миг. И така вече месец аз и ходя на гости тя ми идва за по 2-3 дни, прекарваме си супер, допадаме си идеално. Чувствата са много силни и от двете страни. До сега не съм вярвал в лубовта от пръв поглед, но ето че ми се случи. Но възниква един проблем... колкото по често се виждаме чувстата стават все по силни и искаме все по често да се виждаме. Но това е много трудно всичко е свързано с пътувания, средства и т.н. И когато опитам да говоря с нея по реалистично над нещата, че с това разстояние как ще се виждаме за напред и в тоя момент тя се разчувства толкова много че аз сприам да говоря и едвам успявам да я успокоя... Забравих да отбележа, че тя е на 15г. но е много пекана и дори с повече ум в главата от колкото някои мои наборки... Но въпреки всичко са си 15г. Но всичко между нас е много красиво и незнам как ще продължи... и двамата не искаме това да свършва, но с това разстояние как ще я караме нз.. Благодаря на тези, които разгледат темата и ще сум радостен ако някои сподели нещо