.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Боя за коса

Боядисвате ли косата си? Ако да-с какъв цвят, сами или при фризьор и на колко бяхте, когато я боядизахте за първи път? Много ли се изтощи след като я боядисахте..?
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    От около две години не се боядисвам, преди това съм била каква ли не- червена, руса, черна и винаги съм се оправяла в домашни условия, само за кичури ходех на фризьор. На 14 ми беше първото боядисване с къна
    Най-много ми се изтощи от изрусяването и опада страшно много, още не се е възстановила, въпреки че я мажа с какво ли не и я подстригах къса

сега се боядисах за първи път-червена боядиса ме една приятелка,не мисля,че е толкова изтощена
    Боря се да вървя нагоре,по стълбата която води надолу.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Да, в черно В началото при фризьор, а после сама, на 15 ми беше първото боядисване

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Естествената ми коса е доста тъмно русо със сиви оттенъци, но не и кестеняво.
    На 14 се боядисах черна с боя, стоях 2 месеца и се боядисах кестеняво.
    Сега лека полека ще се правя руса.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Преди около година се боядисах за 1ви път, преди това само с оцветители . Огромна грешка! Направих се черна, а по принцип косата ми е светла. Опитах се да я изсветля, но нямаше никакъв ефект и сега е тъмно кестенява, отново боядисана... И да, определено се изтощи, особено от изсветляването.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Боядисвам се от 17 годишна, досега съм сменяла няколко цвята - червено, лилаво, черно, шоколадово кафяво... по едно време бях и черна с червено... Имало е моменти, в които съм я оставяла да си почине и примерно една година не съм я боядисвала изобщо. Сега от около година съм ей с тоя цвят:

No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Боядисах се за първи път преди около 2 месеца и досега съм се боядисвала сама и общо 3 пъти.Не ми изглежда изтощена,но фризьорката ми каза,че е по-добре да се боядисвам с боя на Арома,защото не били толкова агресивни.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Била съм с всякакъв цвят на косата.
    Сега съм тъмно шоколадова, с отблясъци на много тъмно кафяво. Боядисвам се с Garnier, L'oreal... зависи от настроението. Цветът е Hot chocolate, но на моята коса стои по тъмно.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Боядисвах се 4-5 години с червено. Минала съм през всичките му нюанси. Сега съм руса с рижавеещи мотиви (остатъци от червеното ) Но това няма да е крайния резултат.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Боядисвам се сама , много рядко при фризьор. Цвета е тъмно кафяво , но понякога става направо черно. Боя ползвам Garnier Natural или Echo :P
    Но се замислям , дали да не се пробвам малко да я изсветля следващия път , смисъл да не е толкова тъмна :P
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

На 15 (тази зима) се боядисах черно. Така де сестра ми ме боядиса. След това се боядисах още 2 пъти. Косата ми много се изтощи и спрях.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си