- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боя за коса
Боядисвате ли косата си? Ако да-с какъв цвят, сами или при фризьор и на колко бяхте, когато я боядизахте за първи път? Много ли се изтощи след като я боядисахте..?
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
От около две години не се боядисвам, преди това съм била каква ли не- червена, руса, черна и винаги съм се оправяла в домашни условия, само за кичури ходех на фризьор. На 14 ми беше първото боядисване с къна
Най-много ми се изтощи от изрусяването и опада страшно много, още не се е възстановила, въпреки че я мажа с какво ли не и я подстригах къса![]()
сега се боядисах за първи път-червена боядиса ме една приятелка,не мисля,че е толкова изтощена
Боря се да вървя нагоре,по стълбата която води надолу.
Да, в черноВ началото при фризьор, а после сама, на 15 ми беше първото боядисване
Преди около година се боядисах за 1ви път, преди това само с оцветители . Огромна грешка! Направих се черна, а по принцип косата ми е светла. Опитах се да я изсветля, но нямаше никакъв ефект и сега е тъмно кестенява, отново боядисана... И да, определено се изтощи, особено от изсветляването.
Боядисвам се от 17 годишна, досега съм сменяла няколко цвята - червено, лилаво, черно, шоколадово кафяво... по едно време бях и черна с червено... Имало е моменти, в които съм я оставяла да си почине и примерно една година не съм я боядисвала изобщо. Сега от около година съм ей с тоя цвят:
![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Боядисах се за първи път преди около 2 месеца и досега съм се боядисвала сама и общо 3 пъти.Не ми изглежда изтощена,но фризьорката ми каза,че е по-добре да се боядисвам с боя на Арома,защото не били толкова агресивни.
Била съм с всякакъв цвят на косата.
Сега съм тъмно шоколадова, с отблясъци на много тъмно кафяво. Боядисвам се с Garnier, L'oreal... зависи от настроението. Цветът е Hot chocolate, но на моята коса стои по тъмно.![]()
Боядисвах се 4-5 години с червено. Минала съм през всичките му нюанси. Сега съм руса с рижавеещи мотиви (остатъци от червеното) Но това няма да е крайния резултат.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Боядисвам се сама , много рядко при фризьор. Цвета е тъмно кафяво , но понякога става направо черно. Боя ползвам Garnier Natural или Echo :P
Но се замислям , дали да не се пробвам малко да я изсветля следващия път , смисъл да не е толкова тъмна :P
... Живей с мечти, а не със спомени ...
На 15 (тази зима) се боядисах черно. Така де сестра ми ме боядиса. След това се боядисах още 2 пъти. Косата ми много се изтощи и спрях.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????