- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- X Factor
Предаването започна доста да ми харесва ;D Предпочитам него пред Гласът на България..
Всъщност това, че журито е грубо е много добре. Даже и по-груби може да станат. Фънки в MI също можеше и по-грубо да го раздава.
Не знам какъв човек трябва да си и с какво самочувствие, за да излезеш пред цяла България и въпреки, че нямаш талант за две стотинки, да се правиш на певец. Разбирам, че някои искат да се покажат просто, за да говорят хората за тях. Но булшинството са такива, че наистина си вярват, че могат да постигнат нещо с пеене. Трябва им някой, който да ги свали на земята, за тяхно добро ще е.
Ако питате мен, журито дори е прекалено мило с някои. Не, че съм гледала предаването, няколко клипчета от интернет изгледах само, но ми беше достатъчно това, което видях.
И спря да се върти за миг земята..
Да, и плюс това съсипа яката песенПървоначално написано от victoriassecret1
![]()
Мернах го един-два пъти и попаднах точно на някакви бездарни същества,които просто не мога да си представя как си мислят,че имат някакъв талант,дори и малък.Просто... такива хора ме изумяват.Какъв трябва да си,че да отидеш да се изглагаш пред цяла България,като знаеш,че нямаш гласови възможности?Ама никакви гласови възможности..
Тоя говори фалшиво,пък какво остава за пеене.![]()
Както и да е..
Аз лично Поли Генова не я харесвам от Евровизия,ама..търпи се някак.
Обаче се убеждавам,че от тия предавания нямат никакъв смисъл.Добре,гледаеми са очевидно,но след финала победителят просто се забравя.Един-два месеца след това да го поканят в някое предаване или пък да издаде някоя песен и това е..Преспектива никаква.
Първоначално написано от Kopakabana
И аз да бях в журито, и аз щях да ги гавря...те са отишли там за гаврата- кво очакват?!?! И не само журито, ами цяла България така ще говори за тях и ще им се смее.... Аз много се дразня, защото нашият X-Factor няма нищо общо с тези в чужбина....само някви бездарни показват....много рядко се чува някой наистина талантлив.
Е, как да не си вярват, като са стигнали до този етап? И пак се връщам на въпроса си - кой ги е пуснал да стигнат до него?! Защо? За да има сеир?
Гледах го и съм много разочарована. Журито наистина е много грубо, особено Васко Василев. 75% от участниците са некадърни, а от тези, които могат да пеят ме грабна само едно момиче. Гласът на България е сто пъти по-добро предаване
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
Васко Василев ,единствен от журито,разбира от музика.Първоначално написано от crash19
Не ми харесва особено. Става за убиване на времето сега, докато вървят кастингите и е забавно, но като цяло мисля, че на пръсти се броят тея, които наистина пеят добре. И съм съгласна, че журито е твърде грубо. Критика и неодобрение - добре, но понякога прекрачват границата. Мария Илиева и Поли Генова според мен се държат що-годе нормално, но другите двама са отвратителни.
Имам въпрос обаче към форумците, които са от много години във форума... момичето, което пя в трети епизод, Прея (мулатка, пя American boy)... не пишеше преди много много много време в този форум??? Почти съм убедена, че пишеше.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Първоначално написано от NC
Мммм, може да се каже, но все пак... много е груб.![]()
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
За разлика от Мария Илиева, която не може да пее на живо, камо ли да бъде част от жури и да оценява млади таланти.Първоначално написано от NC
Иначе някои "таланти" къртят... с неспособността си да пеят.![]()
Гледам го,има страашни образи.Даже видях и някои познати.За сега съм за пича от Търговската в Бургас.
И аз! Толкова лъчезарно и приятно момче, а и пее много хубаво. ^^Първоначално написано от againstyou
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Има страшно големи таланти и в същото време страшно големи резили.![]()
Тъжното е, че хората не се усещат как се излагат.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Нашият X Factor е някакво бледо копие на оригинала. Нямам в предвид малката сцена и т.н., защото в The X Factor UK са вложени много повече пари, но самия факт, че всички от българското жури играят роли (всеки си е избрал един член и се опитва да го копира, както беше и с Music Idol и както е и с The Voice) е леко дразнещ. Освен това, няма защо да се лъжем, в България тези шоута се правят само за рейтинг. За сега нито един от победителите в такива формати, не е получил кариерата, за която всички говорят, докато в другите страни, почти всеки един от участниците получава шанс за реализация. Например почти всички от 7 сезон на The X Factor UK, подписаха договори, издадоха успешни сингли и се развиват по начина, по който искат. Аз лично не следя българските предавания поради гореизброените причини, единствено гледам първите епизоди с надеждата, че ще видя нещо различно и позитивно, но за сега оставам разочарована.![]()
Това е толкова тъпо предаване .. А и журито .. Каква певица е Поли Генова ?? Веднъж отишла на Евровизия ии малии голямата певица да не говорим за Мага и там оня другия ... Гласът на България е класи над това ..
Или всичко или нищо .
Оня другия по случайност е Васко Василев, един от най-големите български музиканти, мисля, че му е позволено да ги позахапва тук там, а и те си го заслужават, повечето. Мария се превзема доста, така е. Но пък Мага например също си разбира доста, като се има предвид че половината български песни от предишните 20тина години все той зад тях стои.
Вие ако бяхте на мястото на журито, съмнявам се че щяхте с китка да ги галите тея дето се резилят. Доста са си обективни хората според мен.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Това са оказа много слабо шоу. Явно повечето участици са отишли в гласа на България понеже кастинга беше преди този ли незнам.
А за журито кво да кажа .. тея според мен са супер меки видят някой че има някви некадърни данни за пеене и веднага всичките ДА. Само този Василев ли какъв е си върши работата както трябва останалите като чили са водят по мнението на публиката която пък на почти всеки ръкопляска.
Най доброто предаване някъде другаде но не и в България ;д
...
ами, точно това не са. (и монтажите с драматичните съдби, за сметка на орязаните пеещи го п/доказваПървоначално написано от Zorin
Макар че Васко Василев* има своите адекватни пориви и единствен посмява да посочи от време на време, че някой съква, след като девойките от журито кокетно са изпонаахкали изпълнението му.
колкото до разликата с британското издание - няма място за сравнение. няма значение къде е живял този и онзи и т.н., нравите явно не се променят. у нас липсват основно две неща - възпитание и толерантност. това е.
*въпреки че пее фалшиво, все пак изпълнява ролята на Саймън, минава:Д
http://www.vbox7.com/play:ddd9707667 изпотих се от смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е прекрасно чувство...