- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- X Factor
Ъх, Владо имаше суперхаризма, но пеенето не му се получаваше![]()
фаворита ми е РАФИ![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
как се ходи на концертите на живооо на факторааа ,искам да ида от къде да си купя билети какво що някой да каже![]()
Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
И на мен Рафи ми е един от фаворитите, както и Богомил, Александра и Нора![]()
УаУ , от последното представление на Нора просто настръхнах.Страхотен глас .Богомил също ме впечатли .Браво на момчето.Ще има доста момичета около него . Двамката са ми фаворити.
Фаворити са ми Рафи,Александра,Маргарита, ора и Ангел и Мойсей ... Стела и Богомил също ми допадат.Абе като цяло мисля,че има много добри в предаването...А във вториник Рафи и Александра най-ми хареса.Александра пя зверски.Ама тоя Jason не го знам къв си там ми е много противен,имам чуство че са го накарали да играе няква роля , да се прави стил Гага...
Според мен на финала ще бъдат Нора, Богомил, Рафи и Александра... Нора и Александра имат яки гласове, Александра дори има много секси негърски тембър ... Абе както казват Ъпсурд има матриал у X FactorПравят шоу и мноо яко миксират, а и им подбират яки парчета...
Ужасно антипатичен ми е! Стела ми беше направила огромно впечатление, но нещо се излага, явно притеснението и се отразява доста зле на гласа и не може да го отпусне.Първоначално написано от bloodyF
Мартин е страшен пичАнгел и Моисей мн. ме радват.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Ама Стела толкова зле пя снощи, беше покъртително да я слушаш, защо изобщо хората гласуват за нея? Не знам, срамежлива ли, какво, ама? Сериозно :/
Шуга Мама този път ме впечатлиха, макар че многогласието им все още е фалшиво. Ангел и Мойсей попрекалиха с шоуто. Мишето беше страхотна, въпреки тъпата хореография. Богомил също беше много добър. А Джейсън Брад Люис ме разбива с това колко е поза и лейди гага-ish, направо е смешен.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Вчера най-много ми хареса Богомил.. А за Стела - толкова фалшиво пя .. Ужасс
![]()
..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
някой знае ли коя е песента, която току що изпяха Suga` Mama
http://xfactor.novatv.bg/video/view/...лнение/
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Uz50aj1Ofyw[/youtube]
малко сравнение, не че нещо:Д
Ъъъ..Първоначално написано от Blab
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Фаворити са ми БОГОМИЛ И РАФИ![]()
![]()
![]()
най-добрите..!!
theo <333
Богомил, Рафи, Александра на финал
След вчерашния лайф, категорично мисля, че Jeasen Brat трябва да е на финал, one man show, супер артистичен и авангарден и си владее гласа за разлика от Стела
Аз искам да спечели или Боги или Jeason Brad Lewis.И двамата са уникални по своему и според мен имат данни за световни звезди.Дано наградата не я грабне онова недоразумение Стела.Нито може да пее,само хленчи и се подмазва,и съдийте само я лансират.Адски дразнеща е.
+ 1Първоначално написано от macromicro
И мен много ме дразни тая Стела
Иначе и аз съм за Рафи
![]()
Тая Стела не мога да я трая.На следващия концерт вместо да слушам фалшивото й пеене и колко била притеснена ще превключа канала.Адски неприятна и прейграва да беше станала актриса за певица не я бива.Първоначално написано от bloodyF
Според мен Александра, Рафи, Нора, Богомил и Маргарита са хората който определено трябва да продължават колкото се може повече нагоре! От групите ме кефят Ангел и Мойсей... Шуга мама ми бяха много симпатични- жалко, че ги изгониха.
А относно Стела... еми крайно време е да си ходи. Направо вече ме дразни- нищо ново не показва и е мега скована![]()
От вчера най- ми хареса Рафи![]()
![]()
От рок концерта определено Александра... Абе те заедно с Нора са с най- добри гласови данни. Не броя Богомил, защото има още много да се развива, а и живота е пред него- ще има още такива шансове![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата