.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 132

Тема: X Factor

Супер фен Аватара на gabsit000
    още не мога да повярвам кои са тия ГЛУХИТЕ които спасяват Стела...тя не може да пее..а заради нея си тръгват много добри таланти ...винаги правят така в тия реалита ..много жалко!!!

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Град
    Shopsko
    накрая ще я шитнат и Стела споко Моите тотални фаворити са: Сани/Александра/; Рафи; Маги, Jeason и Богомил
    Нора ме кефи как пее, обаче е много статична на сцената, плюс тва тя си е взела нейното и след тази изява в XFactor, ще си намери добра работа, но според мен Фактора трябва да спечели някой, който има още много пред себе си... Мартин също пее, ама е скучен като цяло, не прави шоу, не танцува, така че дъ сейм като Нора... Voice of Boys са свежарки, обаче поотделно не всеки от тях има як глас... Ангелчо и Моисей също праат яко шоу, но нямат мноо гласови даннни според мен...
    Kolkoto poveche, tolkova poveche

Нещо сте спрели да пишете...Няма нищо Значи мен най-най ме кефят Боги и Рафи (Даже Рафи повече) ^^ И Маргарита не е зле, но някак си ми е еднообрзна, не е различна от всички други, които са били в такива предавания преди...И малко пее носово-не че е грешно, просто постоянно се пее така по такива предавания...Боги ме кефи супер, щот гласа му еее напрао...Обаче не се движи и е супер свит....А Рафи е сладурче и има глас ^^

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Най-много ми харесват Рафи и Джейсън.Маги също ме кефи.А Стела е пълен инвалид да я махат вече.

Тоз Богомил добро изпълнение направи днес
    Сподели снимка http://snimka.info

Джейсън да е огромно мазало - шоу прави, но не може да пее... Според мен и voice of boys са добри, но Рафи и Боги на финал!!!!!!

Фен
    Град
    near the water
    Стела вече е крайно време да си ходи... Грачи постоянно и супер фалшиво, не знам какво прави още там... Voice of Boys са готини, обаче само двама от тях могат да пеят, другите са за масовка... Джийсън прави якото шоу, мега мега артистичен и готин, но и той има фалшиви моменти, трябва да се стегне, желая му успех, защото е различен и може да успее много ...

Цитирай Първоначално написано от Vodnokonche
    Стела вече е крайно време да си ходи... Грачи постоянно и супер фалшиво, не знам какво прави още там... Voice of Boys са готини, обаче само двама от тях могат да пеят, другите са за масовка... Джийсън прави якото шоу, мега мега артистичен и готин, но и той има фалшиви моменти, трябва да се стегне, желая му успех, защото е различен и може да успее много ...
    Джейсън - the next lady gaga or Merilyn Menson xD Не ми харесва тоя пич...Но за хитър и умен - такъв си е, щом с това фалшиво пеене, въпреки всичко успя да влезе под кожата на съдиите и да остане толкова дълго...Което за пореден път доказва моята теория, че всичко е нагласено Тя публиката мълча, мълча, ама съм спокойна, че бллагодарение на нея най-накрая ще го изгонят Стела не е толкова ззле, но във никакъв случай не е за предаването - да въви да си рисува...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Цитирай Първоначално написано от gummybear
    Фаворити са ми БОГОМИЛ И РАФИ
    най-добрите..!!
    иии Ангел и Моисей

И аз мисля че Стела е крайно време да я изгонят вече.

Мега фен Аватара на Colouring
    За Богомил,Рафи или Ангел и Моисей съм аз!Тоя... забравих му името,леко шантавия и Стела трябва да ги изгонят.Дразнят ме.

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    За Богомил,Рафи или Ангел и Моисей съм аз!Тоя... забравих му името,леко шантавия и Стела трябва да ги изгонят.Дразнят ме.
    Същото само без Ангел и Моисей..От двамата само Моисей може да пее, но пък са големи сладури, оригинални и забавни...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Оо да,особено тая Стела!

Повече от фен
    Град
    Видин
    нямам думи .. как можаха да оставят оня изрод и да махнат Нора където пее по-добре от него, хайде не прави шоу, ама па и на това, ако му се вика шоу, да се прави на изрод всеки път ....

Мега фен Аватара на xoxi
    Прочетох няколко коментара.
    И тук, като и на много други места, никой не гледа реалността в очите, всеки съди така, както на него му изнася.
    Няма смисъл да се коментира.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Джийсън
    Стела
    Маги
    Сани
    Войс ъф бойс

Боги
    Рафи
    Ачо и Мо

тези първите както са подредени, така искам да си ходят
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ох, Ангелчо и Моисейчо Много са яки!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Shopsko
    Сани, Рафи, Боги, Маги и Джийсън... Останалите са плънка и беквокалс... Войс оф Бойс шъ мъ прощавата ама само 2 от тях пеят, другите двама само припяват и танцуват... Ангел и Моисей са готини, но не знам дали ще устискат до финала и те имат фалшиви моменти...
    Kolkoto poveche, tolkova poveche

Мега фен Аватара на Colouring
    О,Маги също ми харесва!
    Иначе за Моисей и Ангел-да.. и аз мисля,че Ангел има по-добри гласови възможности,но пък правят много хубаво шоу.Искам да се задържат до финала.
    Нечестно беше,че изгониха Нора снощи.Не ми беше любимка,но имаше хубав глас,пък и си изпя песента по-миналата вечер много по-добри от някои други,като например Джийсън.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Ии Рафи и Богомиил

Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Ии Рафи и Богомиил

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Стела може и да пропее, личи си, че е много притеснена. Според мен има много потенциал в нея, просто и трябва мниго стимулация и още повече някой да я накара да се отпусне истински пред публиката.

Иначе според мен трябва да спечели или Боги или Сани или Рафи. Това са хората, които за мен могат да пеят наистина добре. На останалите им трябва или силен натиск да се стегнат или пеят добре, но не достатъчно добре, за да станат победители.

И още нещо искам от все сърце да изгонят тоя Джийсънблабла, че ми писна от циганските му номера.
    И Ангел може да пее долу горе, но Мойсей е жива трагедия.

Тва е моето мнение. Приятен ден. ^__^
    *сън*

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe

интересно. наложи се да проверя за имената в Мрежата:Д
    //виждам, че в темата вписват само специалисти!

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe

интересно. наложи се да проверя за имената в Мрежата:Д
    //виждам, че в темата вписват само специалисти!
    Емм ся, зза другите не знам, но 2 години солфей преди Музикалното и сега още две години в Музиканлото как ти се виждат Разбирам ги аз нещата

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Мхм... Аз МНООООООГО рядко гледам подобни предавания, но така се случи, че изгледах 2 - 3 серии, и мога да кажа, че Стела ми е доста симпатична и пее хубаво. Е, има какво да се желае, но не мисля, че трябва да си ходи.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Голям фен Аватара на Spoke
    Ония олигофрена Джейсън еди къв си ме разцепва.
    Here's a little something about a nigga like me
    I never should have been let out the penitentiary
    Snoop Dogg would like to say
    That I'm a crazy motherfucker when I'm playing with my AK
    Since I was a youth I smoked weed out
    Now I'm that motherfucker y'all read about
    Smoking you and your crew, taking a life or two
    You dont like how I'm living well fuck you

от Snoop Dogg - World of A Gangsta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми