- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- X Factor
още не мога да повярвам кои са тия ГЛУХИТЕ които спасяват Стела...тя не може да пее..а заради нея си тръгват много добри таланти ...винаги правят така в тия реалита ..много жалко!!!
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
накрая ще я шитнат и Стела спокоМоите тотални фаворити са: Сани/Александра/; Рафи; Маги, Jeason и Богомил
Нора ме кефи как пее, обаче е много статична на сцената, плюс тва тя си е взела нейното и след тази изява в XFactor, ще си намери добра работа, но според мен Фактора трябва да спечели някой, който има още много пред себе си... Мартин също пее, ама е скучен като цяло, не прави шоу, не танцува, така че дъ сейм като Нора... Voice of Boys са свежарки, обаче поотделно не всеки от тях има як глас... Ангелчо и Моисей също праат яко шоу, но нямат мноо гласови даннни според мен...
Kolkoto poveche, tolkova poveche
Нещо сте спрели да пишете...Няма нищоЗначи мен най-най ме кефят Боги и Рафи (Даже Рафи повече) ^^ И Маргарита не е зле, но някак си ми е еднообрзна, не е различна от всички други, които са били в такива предавания преди...И малко пее носово-не че е грешно, просто постоянно се пее така по такива предавания...Боги ме кефи супер, щот гласа му еее напрао...Обаче не се движи и е супер свит....А Рафи е сладурче и има глас ^^
Най-много ми харесват Рафи и Джейсън.Маги също ме кефи.А Стела е пълен инвалид да я махат вече.
Тоз Богомил добро изпълнение направи днес
Сподели снимка http://snimka.info
Джейсън да е огромно мазало - шоу прави, но не може да пее...Според мен и voice of boys са добри, но Рафи и Боги на финал!!!!!!
Стела вече е крайно време да си ходи... Грачи постоянно и супер фалшиво, не знам какво прави още там... Voice of Boys са готини, обаче само двама от тях могат да пеят, другите са за масовка... Джийсън прави якото шоу, мега мега артистичен и готин, но и той има фалшиви моменти, трябва да се стегне, желая му успех, защото е различен и може да успее много ...
Джейсън - the next lady gaga or Merilyn Menson xD Не ми харесва тоя пич...Но за хитър и умен - такъв си е, щом с това фалшиво пеене, въпреки всичко успя да влезе под кожата на съдиите и да остане толкова дълго...Което за пореден път доказва моята теория, че всичко е нагласеноПървоначално написано от Vodnokonche
Тя публиката мълча, мълча, ама съм спокойна, че бллагодарение на нея най-накрая ще го изгонят
Стела не е толкова ззле, но във никакъв случай не е за предаването - да въви да си рисува...
иии Ангел и МоисейПървоначално написано от againstyou
![]()
И аз мисля че Стела е крайно време да я изгонят вече.
За Богомил,Рафи или Ангел и Моисей съм аз!Тоя... забравих му името,леко шантавия и Стела трябва да ги изгонят.Дразнят ме.
Същото само без Ангел и Моисей..От двамата само Моисей може да пее, но пък са големи сладури, оригинални и забавни...Първоначално написано от Colouring
Оо да,особено тая Стела!Първоначално написано от Colouring
![]()
нямам думи .. как можаха да оставят оня изрод и да махнат Нора където пее по-добре от него, хайде не прави шоу, ама па и на това, ако му се вика шоу, да се прави на изрод всеки път ....
Прочетох няколко коментара.
И тук, като и на много други места, никой не гледа реалността в очите, всеки съди така, както на него му изнася.
Няма смисъл да се коментира.
И спря да се върти за миг земята..
Ох, Ангелчо и Моисейчо![]()
![]()
Много са яки!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Сани, Рафи, Боги, Маги и Джийсън... Останалите са плънка и беквокалс... Войс оф Бойс шъ мъ прощавата ама само 2 от тях пеят, другите двама само припяват и танцуват... Ангел и Моисей са готини, но не знам дали ще устискат до финала и те имат фалшиви моменти...
Kolkoto poveche, tolkova poveche
О,Маги също ми харесва!
Иначе за Моисей и Ангел-да.. и аз мисля,че Ангел има по-добри гласови възможности,но пък правят много хубаво шоу.Искам да се задържат до финала.
Нечестно беше,че изгониха Нора снощи.Не ми беше любимка,но имаше хубав глас,пък и си изпя песента по-миналата вечер много по-добри от някои други,като например Джийсън.
Ии Рафи и БогомиилПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
Стела може и да пропее, личи си, че е много притеснена. Според мен има много потенциал в нея, просто и трябва мниго стимулация и още повече някой да я накара да се отпусне истински пред публиката.
Иначе според мен трябва да спечели или Боги или Сани или Рафи. Това са хората, които за мен могат да пеят наистина добре. На останалите им трябва или силен натиск да се стегнат или пеят добре, но не достатъчно добре, за да станат победители.
И още нещо искам от все сърце да изгонят тоя Джийсънблабла, че ми писна от циганските му номера.
И Ангел може да пее долу горе, но Мойсей е жива трагедия.
Тва е моето мнение. Приятен ден. ^__^
*сън*
Първоначално написано от fUcKsMiLe
![]()
интересно. наложи се да проверя за имената в Мрежата:Д
//виждам, че в темата вписват само специалисти!![]()
Емм ся, зза другите не знам, но 2 години солфей преди Музикалното и сега още две години в Музиканлото как ти се виждатПървоначално написано от Blab
Разбирам ги аз нещата
![]()
Мхм... Аз МНООООООГО рядко гледам подобни предавания, но така се случи, че изгледах 2 - 3 серии, и мога да кажа, че Стела ми е доста симпатична и пее хубаво. Е, има какво да се желае, но не мисля, че трябва да си ходи.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Ония олигофрена Джейсън еди къв си ме разцепва.![]()
Here's a little something about a nigga like me
I never should have been let out the penitentiary
Snoop Dogg would like to say
That I'm a crazy motherfucker when I'm playing with my AK
Since I was a youth I smoked weed out
Now I'm that motherfucker y'all read about
Smoking you and your crew, taking a life or two
You dont like how I'm living well fuck you
от Snoop Dogg - World of A Gangsta![]()