- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Споделете стила си :)
Хайде да направим една тема за вкусовете към различните стилове.
Какви дрехи носите, прическата каква ви е, обувките, носите ли ланци по врата или пък на китката гривни или дори накитници ?
Ще започна аз:
През лятото винаги съм с тениска в син/черен/сив/оранжев цвят, дънкови къси панталонки до коленете в син или син цвят и най-често с чехли, а през нощта с маратонки.Прическата ми е повдигната леко нагоре, а бритона пуснат и задната част също е вдигната.И естествено - слънчеви очила.
А зимно време съм със бодлички, блуза, кожено яке и дънки в дънково синьо.Хем не е светло, хем не е тъмно.Ии в по топлите дни със маратонки, а в снежните със зимни обувки, не ботуши, а обувки.
Нямам снимка да покажа, но ако се развие темата ще направя една.
П.П Важи и за двата пола.
Pagani Zonda
момИче
Косата ми е или изправена (без 100-километров обем), накъдрена (плитки), или хваната със щипчица отзад, ако ме хване музата си правя прически. Лятото се нося с потници, бюстиета, къси панталонки, къси гащеризончета, рокли- цветни . През по хладно време-кецове, дънки, някаква блуза и суичър :P
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
Гривни: нося кожени, а не от онези гумените или металните 'Adidas, Nike, Puma, D&G ' и т.н.
Ланци и пръстени: не
Обувки: маратонки/кецове през пролет, лято, есен. Като има сняг с обувки, не мога да ги опиша нещо.Даже и лятото си излизам с маратонки вечер, джапанки само за плаж/басейн и да сляза долу да магазина.
В даскало съм си с дънки всеки ден, тениска, някъв суичер/горнище/жилетка и зимата яке. Анзуци като цяло не нося.
Нося и ризи: и по-официални, и за ежедневието.
Косата: http://m.popstar.com/Celebrities/A/Ryan_Gosling.jpg
И като цяло предпочитани цветове: черно, бяло, тъмносиньо, светлосиньо, зелено
женско съм
дрехите :нося повечко панталони но понякога нося и поли - обичам дрехи в пънк стил
косата: леко къдрава - от лявата страна косата ми е по къса - скоро ще си направя 1 раста от ляво и 1 от дясно - само да ми порасне косата
гердани: нося гердани с любимите ми групи
гривни: пак с любимите ми групи или ако си направя сама някоя гривна
обувки: кубинки кецове или платформи
УжасПървоначално написано от nirvana13
![]()
Everybody dies, But not Everybody Lives..
nirvana13, ти сериозно ли?
По това описание ужасно много ми напомняш за една приятелка.
Ако изглеждаш като нея..![]()
И спря да се върти за миг земята..
Не ви разбирам как можете да си изберете определен стил...![]()
Аз да си призная честно крада от много субкултури.
Женско съм.
Дрехите ми варират... Мога да се обличам много женствено (токчета, рокли/къси панталонки/поли), малко по-"гръндж" (широки цветни ризи разкопачни отдолу с някое потниче, къси панталонки,гуменетки ала "Конверс"), метълът в мен няма да умре никога (войнишки кубинки, черни поли, черни потници, бюстиета), понякога ми се ще да се "накифля" (прилепнали дънки, прилепнала тенисчица/потниче, кецове)...Това през топлото време.
Когато е зима е нямам много избор - обувки на висок ток, прилепнали дънки, някое половерче или блузка и дълго палто или същото, но с кецове и якенце или същото, но с кубинки и палто.
Есента обичам кожени якенца...
Нямам си все още ясно изразен стил, защото обичам много неща...
Не мога да си избера стил, мамка му.
Косата си ми е права, така че понякога си я къдря...
Бижута почти не нося..
Аксесоари също освен чанти и чат-пат някое шалче.
![]()
"Сняг е покрил земята, но търпя. Няма как иначе. Пъхам си ръцете под шала, ама боли...Не, не съм виждала никой да плаче.Няма смисъл"
Хубави стилчета имате, особено addic7edd и AmanitaMuscaria.![]()
П.П: Аз да допълня малко, ще изчакам да понапълнея и ще си купя сребърен ланец за врата и сребърна гривна за дясната китка.Преди мислех, да си слагам сребърна обеца на лявото ухо, но сега ще си остана така.А да, и татус мисля да си правя след 2-3 години или на долната страна предмишницата, или на задната част на рамото, или пък надпис в горната част на гърба(трапеца).![]()
Pagani Zonda
Баба ми има повече стил от вас.
![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain