- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за разяснение....
Здравейте! Новак съм форума, затова незнаех къде по-точно да напиша темата. Преди около час правихме секс с моята приятелка (анално) и беше толкова хубаво че свърших в нея, част от спермата (с извинение) излезе. Има ли някакъв проблем, застрашава ли това по някакав начин моята приятелка?
Не, но един съвет от мен. Поработете с нея относно сексуалната си информираност. Не сте готови за секс.
Първоначално написано от BuBzzz
![]()
Първоначално написано от BuBzzz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Следващият с емотиконки изхвърчава.
По темата: Няма опасност за приятелката ти. Но да, пообразовайте се малко преди пак да си легнете без гащи.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
здравей ;д
не ми здравейкай
ще те изпукам, аз ти казвам![]()
ех, дае... забрайх да се подпишаПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
А ти очакваше вътре ли да остане?![]()
![]()
Ох, деца, четенето в повечето случаи не вреди!
гномо си лошаПървоначално написано от LadyDi
![]()
по темата: девствен съм
Забелязвам,че презервативите не ги обичате.
Свърши и следващия път в дупето ѝ и се готви да си купуваш лекарства срещу някоя инфекция!Vladel , ми явно ги нямат за нищо,въпреки че могат да им спестят доста нерви и пари!
maDamn
С близнаци .. Честито ..Първоначално написано от BuBzzz
:P
![]()
Обичам те !!![]()
Да може да получи шум в ануса и да се развие до рак в гомното![]()
MagnificentPimpin, това ти е първо предупреждение от мен.
Считай го за последно изобщо.
И следващият, който се направи на особено интересен, също ще литне.
Днес съм в настроение за банове.
Доста изтече, стече се по вагината, да! И не е в овулация.Първоначално написано от Zarity
със сигорност ! след 9 месеца ще ти изака детенце..Първоначално написано от BuBzzz
Бе кво толкоз се смеете не моа разбера има минимален шанс и така да се забременее!Първоначално написано от man4ini
![]()
![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Е ако не е в овулация голяма опасност няма.. Все пак вземете един тест след 2 седмици.Първоначално написано от iloveyouma
Фън си правим. Има малък шанс ама наистина малъкПървоначално написано от Antixrist
и нали фън да е.. накарай я да се изака на теста да си 100% сигурен ако си толкова притеснен. Поздрави.
Фън фън ама ми писна от тая глупост "минимален шанс". Има ли шанс -значи всичко е фифти фифти.Първоначално написано от man4ini
В случая ако момичето не е бил дори близо до овулация, не може да се е случило нищо. Но ако е било 2 дена преди или 2 дена след, значи шанс има.