.

Виж резултатите на анкетата: Какво предпочитате?

Гласували
20. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не едри, нормални по телосложение (тоест да клонят към слаби) момичета с красиви очертания и линии на лицето

18 90,00%
  • Кльощави момичета, но не съвсем красиви в лицето

2 10,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Момчета какво предпочитате

Вие какво бихте прдпочели-симпатично момиче с красиво лице, но не някоя кльоща,съвсем лекичко закръглена, или обратното-съвсем слабо момиче, но не толкова лицеприятно (е, не е задължително да е някаква грозница) Защото около мен все се навъртат някакви слаби ама съвсем слаби не толково красиви момичета в лицето, около които постоянно се навъртат момчета-не знам какво им е на не толкова тънките ....Аз може би не съм кльоща, но тялото ми е стегнато и подддържано-не съм дебела, клоня към слабите. E, естествено, че по средата и най-добре но аз съм виждала само 1 или 2 примера-наа тях пък природата ими беше взела едно друго кочество за сметка на красотата-бяха съвсем ощетени от ум, заради което ги изключвам Та вие сте :P

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Има подобна тема...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Като момиченце, което отвреме на време заглежда естетически други момиченца, ще ти отговоря и аз: Харесвам нормални (не кльощави, а баш си в нормата) момичета, които имат хубави лица. Зависи в твоя случай какво искаш да кажеш под "закръглена". Мен много ме кефят пищни момичета, които да си имат и цици, и дупе, но ако са хубаво оформени и стегнати.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Аз мразя момичета които са като тапицирани скелети.Нямат нито гърди нито дупе.А да не говорим че почти винаги харакера им е ужасен, понеже се стремят нарочно да отслабнат за да бъдат харесани.
    Предпочитам стегнато тяло,не дебела и в добра форма
    No one can make you feel inferior without your permission.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bladedancerr
    А да не говорим че почти винаги харакера им е ужасен, понеже се стремят нарочно да отслабнат за да бъдат харесани.
    И защото са гладни и следователно изнервени.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    А да не говорим че почти винаги харакера им е ужасен, понеже се стремят нарочно да отслабнат за да бъдат харесани.
    И защото са гладни и следователно изнервени.
    Да така е,ама кой ги е карал да не ядат?
    Ето за това казвам че характера е по-важен от тялото..

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    характера е по-важен от тялото..
    и аз така мисля.
    awerw

Повече от фен Аватара на autumn666
    Е, ти така като си го написала, много ясно че всички ще гласуват за второто. Има си и доста кльощави момичета, които имат стегнати цици и хубав задник, и доста хубави черти на лицето... ти го изкара така, че щом едно момиче е кльощава я прави грозна в лицето и в тялото - то си е до човек за бога... Такива кльощи дето се стремят да отслабнат още повече са анорексички, те си имат психически проблем, тях не ги гледай
    Даже едно от най-хубавите момичета, които познавам, изглежда по следния начин: има много хубаво лице, мнооого дълга черна коса, има си и задник и цици съвсем нормални, но пък е доста под нормата за тегло и има доста слаби крака и ръце. Кльощава, но много хубава... де да можех да пратя снимка, ама едва ли ще ми даде.
    Друга пък, която познавам, е много слаба, почти плоска, задника и си е добре обаче, лицето и е неподдържано - пъпки, ужасни вежди, и такам...
    Аз въпреки че съм момиче, изказвам мнението си - теглото не е от особено значение, стига да не е 30 кила с мокри дрехи, или пък 80 без... всеки човек си има чар, да, тези с нормално тегло обикновено имат по-хубави тела, но това че някоя е доста кльощава не я прави задължително грозна в лицето или плоска - до човек си е...

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Аз съм момиче, леко закръглена. Никога не съм страдала от липса на внимание.
    Но имам приятелка, която е ужасно слаба, ама такъв й е гена, иначе яде като разпрана. Като бяхме по-малки, никой не й обръщаше внимание, а на мен ми се лепяха яко. Та не знам, има мъже, които обичат слаби, и такива, които обичат нормални или по-закръглени...
    Но ми е интересно, колко мъже ще кажат, че обичат закръглени жени...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

ООО свети боже!!!

Съгласна съм,че си го написала много неточно ! Кой очакваш да гласува за първото , като си поставила "по-едрите" като "по-красиви, прекрасни лица, прекрасни черти на лицето" срещу по-слабите, които са били по-грозни в лицето!? Комплекс ли имаш, момиченце, защото така изглежда

Значи , спри да слагаш под общ знаменател това е първото нещо. Всеки познава по много момичета и от трите вида - едни които са под нормата за тегло, други които са със съвсем нормално тегло, и трети с надвишена норма. Аз съм със съвсем нормално тегло, но смея да твърдя, че има страхотни момичета и от трите вида, дори последния. Размера на циците си е до ген, ше ти порастнат и така и така, дори и да си кльощава или да си голямата дебелана (въпреки че на вторите ще им изглеждат по-големи поради наличие на сланини...)

Повечето фотомодели са доста слаби и хората им се възхищават .. доста момчета харесват слаби тела .. други предпочитат нормалните, трети пък доста по-закръглените, може би заради видимото наличие на гърди..

От темата ти няма никакъв смисъл.
    Виж сега ако имаше повече избори, примерно
    "кльощавo момиче, с красивo лицe ,стегнати гърди ала бала."
    "кльощаво момиче, с грозно хубаво лице, плоска блаблабла."
    "момиче с нормално тегло, с хубави черти на лицето, но грозно тяло."
    "момиче с нормално тегло, с грозни черти на лицето, но хубаво тяло."

иии подобни, знаеш ли колко момичета има на тая планета?!?

То "тялото" не опира само до теглото.Ше видиш и много плоски дето са 90 кила, и много кльощави момичета дето са с чашка С. Ся помисли пак дали не се опитваш просто да го изкараш така че всички харесват по-едрите,защото всяко момче си има вкус.

Да,ако кльощавото момиче е с грозновато лице и до него има по-едро с хубави черти на лицето и т.н,повечето най-вероятно ще предпочетат второто момиче.Но ако по-кльощавата е с хубави черти,много по-хубави от тея на по-едрата, тогава кво,а? Или според тебе такива няма?!

Ся както кифличките харесват русичките момченца с обръснати краченца, розовки тениски и муцки, така и други момичета презират подобни индивиди
    ВСЕКИ СИ ИМА ВКУС! Разясних ли се?

P.S Извинете за дългия отговор, ама понякога подобни теми много ме вбесяват!

А<3<3<3 И<3 С<3 Н<3
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    And all of the memories, so close to me, just fade away... So much for my happy ending

E, КОЙ ЩИ ХАРЕСА НЯКВА ДЕТО Е ГРОЗНА КАТ ГЪЗ В ЛИЦЕТО?!
    Така караш хората нарочно да харесат втората опция само заради тва че си описала лицето на по-едрата мацка като по-хубаво ... "хитър" план да не би според тебе да няма супер слаби които да са и супер красивите в лицето?!
    Аз пък ня ти гласувам на тъпата тема харесвам много слаби момичета, но да са хубави в лицето и да имат поне малко наличие на цици...но по принцип не ми пука мн за размера гледам по-скоро лицето ако питате мене но има и доста кльощави момичета с много красиви тела
    иначе харесвам и такива с нормално тегло също, харесвам всякви стига да ми допаднат...
    абе откога теглото е решаващ фактор щот ти така си го изкарала !

Re: ООО свети боже!!!

Цитирай Първоначално написано от tani4ka1994
    Съгласна съм,че си го написала много неточно ! Кой очакваш да гласува за първото , като си поставила "по-едрите" като "по-красиви, прекрасни лица, прекрасни черти на лицето" срещу по-слабите, които са били по-грозни в лицето!? Комплекс ли имаш, момиченце, защото така изглежда

Значи , спри да слагаш под общ знаменател това е първото нещо. Всеки познава по много момичета и от трите вида - едни които са под нормата за тегло, други които са със съвсем нормално тегло, и трети с надвишена норма. Аз съм със съвсем нормално тегло, но смея да твърдя, че има страхотни момичета и от трите вида, дори последния. Размера на циците си е до ген, ше ти порастнат и така и така, дори и да си кльощава или да си голямата дебелана (въпреки че на вторите ще им изглеждат по-големи поради наличие на сланини...)

Повечето фотомодели са доста слаби и хората им се възхищават .. доста момчета харесват слаби тела .. други предпочитат нормалните, трети пък доста по-закръглените, може би заради видимото наличие на гърди..

От темата ти няма никакъв смисъл.
    Виж сега ако имаше повече избори, примерно
    "кльощавo момиче, с красивo лицe ,стегнати гърди ала бала."
    "кльощаво момиче, с грозно хубаво лице, плоска блаблабла."
    "момиче с нормално тегло, с хубави черти на лицето, но грозно тяло."
    "момиче с нормално тегло, с грозни черти на лицето, но хубаво тяло."

иии подобни, знаеш ли колко момичета има на тая планета?!?

То "тялото" не опира само до теглото.Ше видиш и много плоски дето са 90 кила, и много кльощави момичета дето са с чашка С. Ся помисли пак дали не се опитваш просто да го изкараш така че всички харесват по-едрите,защото всяко момче си има вкус.

Да,ако кльощавото момиче е с грозновато лице и до него има по-едро с хубави черти на лицето и т.н,повечето най-вероятно ще предпочетат второто момиче.Но ако по-кльощавата е с хубави черти,много по-хубави от тея на по-едрата, тогава кво,а? Или според тебе такива няма?!

Ся както кифличките харесват русичките момченца с обръснати краченца, розовки тениски и муцки, така и други момичета презират подобни индивиди
    ВСЕКИ СИ ИМА ВКУС! Разясних ли се?

P.S Извинете за дългия отговор, ама понякога подобни теми много ме вбесяват!
    Еми вбесявай си се Като гледам май ти си единствената на която не й харесва темаата........

^ E,aз намерих поне 4 мнения,които ти казват че от темата ти няма смисъл...е*ати и обидата значи...ако за тебе тези, "кльощавите", които момчетата преследват са грозни в лицето, не означава, че тези момчета също ги мислят за грозни в лицето...сякаш избиваш комплекси миличка...не се обиждай.Ако беше написала, "кльощави, но красиви", срещу "по-едри, но красиви", тогава щеше да има надпревара и щеше да е интересна темата,защото хората щяха да изказват предпочитанията си за ТЕГЛОТО,а така както си го написала е повече от ясно че всеки ще предпочете по-красивото момиче.
    Момиче! ^_^

Цитирай Първоначално написано от desito342
    ^ E,aз намерих поне 4 мнения,които ти казват че от темата ти няма смисъл...е*ати и обидата значи...ако за тебе тези, "кльощавите", които момчетата преследват са грозни в лицето, не означава, че тези момчета също ги мислят за грозни в лицето...сякаш избиваш комплекси миличка...не се обиждай.Ако беше написала, "кльощави, но красиви", срещу "по-едри, но красиви", тогава щеше да има надпревара и щеше да е интересна темата,защото хората щяха да изказват предпочитанията си за ТЕГЛОТО,а така както си го написала е повече от ясно че всеки ще предпочете по-красивото момиче.
    Права си,но сигурно иска да си вдигне самочуствието

Град
    София

Re: Момчета какво предпочитате

Цитирай Първоначално написано от HiGuysWhatsUp
    E, естествено, че по средата и най-добре но аз съм виждала само 1 или 2 примера-наа тях пък природата ими беше взела едно друго кочество за сметка на красотата-бяха съвсем ощетени от ум, заради което ги изключвам Та вие сте :P
    Мен само това ми направи много лошо впечатление.
    Далеч не е задължително като си красива, да си тъпа.
    Двете нямат нищо общо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Права си,но сигурно иска да си вдигне самочуствието
    +1111111111111111111111111111111111111
    Е ся ако някой харесва по-слабите а ти си ги поставила като по-грозни кой ше гласува за тях? Смисъл от ТЪПАТА ти тема няма. И самочувствието си го повдигай другаде защото амaн от вас които слагате под общ знаменател. То е повече от ясно, че всички ще гласуват за по-едрото момиче защото лицето и е по-хубаво е прекрааасна. Ако направиш същата тема но им размениш местата (демек "момиче с нормално тегло, но грозно лице." с/у "кльощаво момиче, с много хубави черти на лицето") кой си мислиш, че ще има повече гласове? И съм съгласна със SisiStrange, кво общо има тва че са тъпи с тва как изглеждат?! Ей тука стана ясно че просто ЗАВИЖДАШ! Ако момчетата заглеждат някое момиче, значи им ХАРЕСВА как изглежда, не можеш да го промениш, щом завиждаш явно проблема е в теб!

anonymous708973
    Guest
    Абсолютно съм съгласна с горното.

Иначе нещото, за което съжалявам, е, че не съм миньонче. В смисъл... самите ми кости са по-едрички и... нещо не ме радва. В Пловдив е добре, но като отида в Бургас, все се събираме с едни момиченца, дето са сууупер мънички и сладки. И бам - аз! С една глава отгоре без токчета.
    Пфу. Отнесох се.

Интересно защо под 'нормално' тяло разбираш по-едри.
    Нещата стоят по следния начин - паласките ,едрите бедра ,излишният корем ,големите ръце и твърде широкия ханш ,следствие не от ген ,а от излишни килограми по задните част е равно на дебело момиче - не 'закръглено' ,'едро' или 'с нормално тяло'. Това е дебело.
    Всеки мъж ще предпочете малко стегнато задниче ,тесен шанш ,V-образно ,слабо тяло без излишни килца и хубави ,оформени гърди. Това не означава анорксик ,но нека го напиша за по-сигурно.

Пък лицето си е съвсем отделна тема - както се изказаха по-горе ,няма особена връзка между теглото на човек и чертите на лицето му.

anonymous708973
    Guest
    За ханша не съм съгласна.

При мен (а и при всички жени от рода) самият ханш е широк, костите са по-широки.

^Умишлено уточних.

Голям фен Аватара на Ankh
    Въпрос на вкус.
    Някои мъже харесват слаби, други по-закръглени и т.н.
    Най-добре е златната среда.

А коментара за широкия ханш ме уби.

Цитирай Първоначално написано от HiGuysWhatsUp
    Еми вбесявай си се Като гледам май ти си единствената на която не й харесва темаата........
    А аз като гледам половината от тук не ти харесват темата... Ти се опитваш да изкараш слабите момичета тъпи и с грозни лица, явно за да си повдигнеш самочувствието, защото момчетата заглеждали тях. Жалка работа. И не ми казвай,че не е така,защото предполагам и ти осъзнаваш че всеки ше гласува за по-красивото момиче,дори и тея дето по принцип биха предпочели по-слабите .

А<3<3<3 И<3 С<3 Н<3
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    And all of the memories, so close to me, just fade away... So much for my happy ending

Цитирай Първоначално написано от Ankh
    Въпрос на вкус.
    Някои мъже харесват слаби, други по-закръглени и т.н.
    Най-добре е златната среда.

А коментара за широкия ханш ме уби.
    Широк

Тесен

Явно е до вкус.

Абе кво общо има това дали едно момиче е слабо или дебело с това дали е ТЪПА или дали има грозно или хубаво лице?!?! Авторке шокира ме просто По принцип едва ли някой ще сложи теглото като решаващ фактор! Ти си дала на по-едрите момичета всички възможни хубави качества, а на по-слабите че са тъпи и с грозни лица...ама че си и комплексирана Не съм от най-слабите демек съм с нормално тегло и смея да твърдя че съм доста по-ГРОЗНА от доста кльощави момичета До човек е не до теглото му или ти нарочно така си го написала за да гласуват всички за по-едрата и да си повдигнеш самочувствието? С такава тема няма да промениш нищо а въпросните момчета за които говориш ще продължат да харесват онези "кльощави" момичета

Ок сори на всички сте го сменя само не ме нападайте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си