.

Виж резултатите на анкетата: Какво предпочитате?

Гласували
20. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не едри, нормални по телосложение (тоест да клонят към слаби) момичета с красиви очертания и линии на лицето

18 90,00%
  • Кльощави момичета, но не съвсем красиви в лицето

2 10,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    В това, което казахте има много истина и сега разбирам какви глупости съм написала Съжалявам наистина и не искам да го приемате по този начин че обиждам слабите....Просто исках да разбера кое момиче харесватеповече и хайде ще се изразя така: Бихте преддпочели момиче с не толкова хубаво лице, но божествено тяло или такова, с прекрасно лице и малко недостатъци по размера на бюста, плоското дупе, др.

anonymous708973
    Guest
    Паласките, бричовете и отпуснатото не са никак малки недостатъци, да не говорим колко лесно могат да се оправят.

Малки недостатъци са неща, които не зависят от теб - размера на бюста, плоското дупе, лошите нокти (примерно :Д) и прочее.

Цитирай Първоначално написано от renimeni96
    Абе кво общо има това дали едно момиче е слабо или дебело с това дали е ТЪПА или дали има грозно или хубаво лице?!?! Авторке шокира ме просто По принцип едва ли някой ще сложи теглото като решаващ фактор! Ти си дала на по-едрите момичета всички възможни хубави качества, а на по-слабите че са тъпи и с грозни лица...ама че си и комплексирана Не съм от най-слабите демек съм с нормално тегло и смея да твърдя че съм доста по-ГРОЗНА от доста кльощави момичета До човек е не до теглото му или ти нарочно така си го написала за да гласуват всички за по-едрата и да си повдигнеш самочувствието? С такава тема няма да промениш нищо а въпросните момчета за които говориш ще продължат да харесват онези "кльощави" момичета
    И вярвам, че ти НЕ си грозна...Всеки просто си има вкус и вярвам че и ти имаш много хубави неща по себе си

Повече от фен Аватара на autumn666
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Паласките, бричовете и отпуснатото не са никак малки недостатъци, да не говорим колко лесно могат да се оправят.

Малки недостатъци са неща, които не зависят от теб - размера на бюста, плоското дупе, лошите нокти (примерно :Д) и прочее.
    +1

Цитирай Първоначално написано от HiGuysWhatsUp
    Бихте преддпочели момиче с не толкова хубаво лице, но божествено тяло или такова, с прекрасно лице и малко недостатъци по отношение теглото-паласки, бричове, отпуснато и т.н.
    Ами в такъв случай вече момчетата си избират кое е по-важно за тях - тялото или лицето. Въпреки, че паласките и т.н не са "малки недостатъци", а са по-скоро знак за неподдържано тяло. Едно момиче с "божествено тяло" както ти го описа, и не толкова хубаво лице, би направило по-добро впечатление, поне според мен. Иначе всеки си има вкус. А и запомни, че външния вид не е решаващ фактор. Колкото и да е красиво момичето, ако е тъпа, едва ли някой би я харесал...

Нито едното,нито другото.
    За мен е характера.
    No one can make you feel inferior without your permission.

Guest
    Момичетоа трябва да има малък стегнат гъз,силиконови гърди,дълги крака,и тен.И трябва да е 178 см. не по-малко нито повече и 49 кг. не по-малко нито повече..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си