- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета какво предпочитате
В това, което казахте има много истина и сега разбирам какви глупости съм написалаСъжалявам наистина и не искам да го приемате по този начин че обиждам слабите....Просто исках да разбера кое момиче харесватеповече и хайде ще се изразя така: Бихте преддпочели момиче с не толкова хубаво лице, но божествено тяло или такова, с прекрасно лице и малко недостатъци по размера на бюста, плоското дупе, др.
![]()
![]()
Паласките, бричовете и отпуснатото не са никак малки недостатъци, да не говорим колко лесно могат да се оправят.
Малки недостатъци са неща, които не зависят от теб - размера на бюста, плоското дупе, лошите нокти (примерно :Д) и прочее.
И вярвам, че ти НЕ си грозна...Всеки просто си има вкус и вярвам че и ти имаш много хубави неща по себе сиПървоначално написано от renimeni96
+1Първоначално написано от PinkPan7her
Ами в такъв случай вече момчетата си избират кое е по-важно за тях - тялото или лицето.Първоначално написано от HiGuysWhatsUp
Въпреки, че паласките и т.н не са "малки недостатъци", а са по-скоро знак за неподдържано тяло. Едно момиче с "божествено тяло" както ти го описа, и не толкова хубаво лице, би направило по-добро впечатление, поне според мен. Иначе всеки си има вкус. А и запомни, че външния вид не е решаващ фактор. Колкото и да е красиво момичето, ако е тъпа, едва ли някой би я харесал...
Нито едното,нито другото.
За мен е характера.
No one can make you feel inferior without your permission.
Момичетоа трябва да има малък стегнат гъз,силиконови гърди,дълги крака,и тен.И трябва да е 178 см. не по-малко нито повече и 49 кг. не по-малко нито повече..