- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- майките ви ще идват ли с вас на 15
ми мойта много иска ама аз не и давам![]()
сега ще съм 8 клас в ново даскало и само тва ми тряя майка ми да е с мене после да ме бъзикат ... при вас как е
![]()
РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНА ТАКОВА НЕЩО...не че ме е срам от майчицата си, но просто не обичам с родител...
awerw♥
Тази година и аз съм 8 клас в ново училище,мама няма да може да дойде , защото е на работа.Но лично аз бих се радвала,ако можеше-не ме е срам от майка ми.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
+1 и мен не ме срам от майка ми нито от баща ми така че, ако си решат да дойдат да дойдатПървоначално написано от deni979
Ако майка ти ще идва просто се отдели от нея и така няма да те забелязват, че си с майка си, но пък се поставиш на нейно място тя как ще се чувства..?! Гадно да така че...![]()
![]()
Всички са на работа
А и на 9ти като се връщахме от родителската викам на татко "Ти, нали няма да идвааш на 15" и той "о.О Аз какво да правя там"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
е да тва е вярно ама пък после цяла година да ме бъзикат че съм мамино детенцееПървоначално написано от mimimimi123
![]()
И мен не ме е срам от майка ми, но предпочитам на 15-ти да отида сама.
сама ще хода! знам ли кво ще стане![]()
не ме е срам от майка ми.просто тя ще е на работа и няма да може да дойде![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Майка ми отдавна не идва с мене на 15 септември. Не , че имам нещо против , просто тя самата не иска: "Вече си голяма". И не я карам. Не ме е срам от майка ми.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
И аз ще съм 8 клас . Майка и татко няма да идват . От 4 години ходя сама.
Passion is Fashion ;]
Тази година -- с приятелкиМама или някой друг няма да ми се бъркат
<< не че имам против това. Не ме е срам от мама, ако можеше, да дойде, аз съм ОК
![]()
Не, ще се мъкна със Сейко натам, после ще се напушим, ще се хилим и ще пеем по улиците![]()
На работа е. ;д
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Еми майка ми и да иска трябва да отива с брат ми, защото ще е първолак.Баща ми май само ще ме закара, че то даскалото ми е в другия край на града и после вече вътре с приятелките.![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Чакайте бе,на колко сте години ..![]()
Пф,много ясно,че няма да дойде.
От 4 клас не е идвала![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Не се срамувам от майка си, всяка година виждам големи ученици 10-11 клас да са с родителите си. Даже ще ми е много приятно да е с мен.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Няма смисъл да идва, не е кой знае кво, не съм малък![]()
NOH8
Майка ми няма да дойде, но баща ми иска сега съм в процес на разубеждаванеСамо това ми липстваше, от колко години никой не е идвал сега се сетиха
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
От първи клас никой от наще не е идвал, няма да дойде и сега. Не разбирам защо да идва? Да слуша някаква дълга реч, която е една и съща всяка година? Едва ли. Пък и след ритуалите, речта, награждаванията и т.н. всеки отива в класната стая с класния ръководител и с класа си без родители.![]()
Нашите не са идвали от първи клас, но тъй като сега ще уча в друг град баща ми ще ме закара и си нямам и напредстава дали ще дойде...Но най-вероятно ако ще идва ще стои някъде отстрани, колкото да ме чака![]()
![]()
Не естествено,достатъчно голяма съм.Даже прекалено![]()
Шофирай разумно - стигни жив!