- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- майките ви ще идват ли с вас на 15
Много странни хора сте. Толкова ли ви е срам от жената, която ви е родила? И аз преди година бях така (8ми клас в ново училище). Казах на майка ми да не идва и като отидох там на 15ти и беше пълно с майки на 8мокласници. Веднага й се обадих да дойде и тя дойде... Не виждам от какво трябва да ви е срам!![]()
никога не съм имала този проблем, защото майка ми е даскалка и тя си е в нейното училище за откриването, а аз-в мойто :Д
но да ви кажа като малка съжалявах, особено първи/осми се нуждаеш от подкрепата на познат човек, когато попаднеш в среда с напълно непознати![]()
Майка ми е идвала 1-ви клас и като започвах 8-ми клас в ново даскало, също така ми стана чудно, че като ходих да си подавам документи в университета-всички бяха с майките си и бащите си, дори ги държаха за ръчички
Те май са на работа и двамата.
Тази година и китка ще взема, защото е възможно класната да се нацупи иначе.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мале, мале, респект към родителите -> 0 Тоя форум се напълни с келеши...
Много сте тъпи, бе. Как може да ви е срам от родителите ви? При т'ва заради някви малки пикли и пикльовци от класа ви. То ако ще сте 8ми клас в ново даскало е най-вероятно майките на повечето да са там. Ебати поколението... к'во и по улиците ли те е срам да се разхождаш с жената, която те е родила? Дано и ти някой ден, като имаш деца и тях да ги е срам от теб, пък да видиш какво е.
По малоумната ви тема: Не, майка ми няма да е с мен на 17-ти, както вече от няколко години. Била е с мен само в 1-ви и 8-ми клас.
Абе, хора, бе .. само 1-2ма се изказаха, че ги е срам .. другите просто не виждат смисъл. И кво, родителите си нямат друга работа ли? Боже .. Не знам какво ще изпуснат от ''тържеството'', което е скучно дори и за директорите и преподавателите..
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
пхахаха .. Да не съм 1 клас. Ако тая идея я предложа на мама ще умре от смях.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Ами аз освен,че съм 8-ми клас в ново даскало,съм и в друг град..Та сигурно ще са с мен.Не че ме е срам от нашите,но по-скоро се притеснявам да не ме бъзикат след това![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Майка ми не е идвала с мен от 1ви клас.Не че ме е срам или нещо подобно,просто е ненужно.И в 8ми клас не мисля,че е чак такъв проблем с новото училище и така нататък.. просто вървиш след другите и това е.При нас почти никой не беше с родител.
Като влизахме зайци в гимназията, половината родители бяха дошли. Мама дойде и гледаше зад редиците, както и другите родители. От какво да ме е срам. А и да не мислите, че некой ще ви запомни на първия учебен денDD
:
Майка ми толкова се радваше и толкова ми помогна с влизането, аз да и кажа, да не идва. Ето от това ме е срам мен!!
Вече съм 11 клас, тя не е и предлагала, но за 12 ще я поканя. Да не говорим, че по принцип съм рожденичка на петнайсти. И на завършването ще я поканя. Това са моменти, които всеки родител заслужава да преживее след като ви е ходил по лигавия задник 18 години.
Мили боже..срам те от жената,която те е родила ?! .. тоя форум е пълен с гадни хора като теб .. :// ;x
Не няма да идва и не защото ме е срам, просто тя не иска, а и аз не изгарям от желаниеНо за сметка на това другата година и двамата ще идват, защото съм в ново училище в друг град и просто няма как, но какво от това все пак какво ще правя там сама, да не говорим че трябва да се настаня в общежитието
И сега като се замисля баща ми никога не е идвал на 15, само мама (не че ми трябват и двамата
).
Наще от доста години не идват и то не защото аз не искам, а защото те не искатпък и от няколко години ходя с големият ми брат, така или иначе сме в едно училище, радвам се че не го е срам да отиде с малката си сестричка
![]()
Не знама дали искат, но и в 2та случая са заети и не могат да дойдат. А и аз там ще бъда с приятели, просто ще се почувстват неудобно, според мен.![]()
97 е,нормално. Иначе, няма да идват. Мисля, че след като съм в университета, съм достатъчно голям, за да се оправя сам. Така става ли?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!