.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 152

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Hidayet

Talking

Много странни хора сте. Толкова ли ви е срам от жената, която ви е родила? И аз преди година бях така (8ми клас в ново училище). Казах на майка ми да не идва и като отидох там на 15ти и беше пълно с майки на 8мокласници. Веднага й се обадих да дойде и тя дойде... Не виждам от какво трябва да ви е срам!

Да,и 2-мата,срам...

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Vampire23 Виж мнението
    Да,и 2-мата,срам...
    кой клас си?
    Ами според мен не е срам,даже искам да дойдат ама те ще са на представлението на сестра ми ,която да пръв път почва у-ще ,няма как да се разцепят и да дойдат и на двете места.

Мега фен Аватара на Dagichka
    никога не съм имала този проблем, защото майка ми е даскалка и тя си е в нейното училище за откриването, а аз-в мойто :Д
    но да ви кажа като малка съжалявах, особено първи/осми се нуждаеш от подкрепата на познат човек, когато попаднеш в среда с напълно непознати

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Ъхх , не естествено само в 1 клас мама дойде с мен

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Майка ми е идвала 1-ви клас и като започвах 8-ми клас в ново даскало, също така ми стана чудно, че като ходих да си подавам документи в университета-всички бяха с майките си и бащите си, дори ги държаха за ръчички

Те май са на работа и двамата.
    Тази година и китка ще взема, защото е възможно класната да се нацупи иначе.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на draid
    Мале, мале, респект към родителите -> 0 Тоя форум се напълни с келеши...

Повече от фен Аватара на autumn666
    Много сте тъпи, бе. Как може да ви е срам от родителите ви? При т'ва заради някви малки пикли и пикльовци от класа ви. То ако ще сте 8ми клас в ново даскало е най-вероятно майките на повечето да са там. Ебати поколението... к'во и по улиците ли те е срам да се разхождаш с жената, която те е родила? Дано и ти някой ден, като имаш деца и тях да ги е срам от теб, пък да видиш какво е.
    По малоумната ви тема: Не, майка ми няма да е с мен на 17-ти, както вече от няколко години. Била е с мен само в 1-ви и 8-ми клас.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Абе, хора, бе .. само 1-2ма се изказаха, че ги е срам .. другите просто не виждат смисъл. И кво, родителите си нямат друга работа ли? Боже .. Не знам какво ще изпуснат от ''тържеството'', което е скучно дори и за директорите и преподавателите..
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Абе, хора, бе .. само 1-2ма се изказаха, че ги е срам .. другите просто не виждат смисъл. И кво, родителите си нямат друга работа ли? Боже .. Не знам какво ще изпуснат от ''тържеството'', което е скучно дори и за директорите и преподавателите..
    Извинявай ама сестра ми почва за първа година и ще е предучилищна,сама ли да я оставят ОМГ какви хора има в този форум..

Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Извинявай ама сестра ми почва за първа година и ще е предучилищна,сама ли да я оставят ОМГ какви хора има в този форум..
    Айде преди да си раздвижваш пръстите, помисли малко, а? Естествено, че като е малко детето ще иде.
    Човек трябва да се научи на самостоятелност. Като ходих на изпит за университет имаше хора, които бяха дошли с родителите си. Ехо, цял живот ли до на мама полата...
    Весииии

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Айде преди да си раздвижваш пръстите, помисли малко, а? Естествено, че като е малко детето ще иде.
    Човек трябва да се научи на самостоятелност. Като ходих на изпит за университет имаше хора, които бяха дошли с родителите си. Ехо, цял живот ли до на мама полата...
    Много ясно ,че не ,просто вие викате КАК МОЖЕ ДА ВИ Е СРАМ ОТ МАЙКА ВИ и аз отговарям ,че мен не ме е срам ,обаче тя няма как да дойде.ЦЦц неразбрали хора и тъпа тема.

Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Много ясно ,че не ,просто вие викате КАК МОЖЕ ДА ВИ Е СРАМ ОТ МАЙКА ВИ и аз отговарям ,че мен не ме е срам ,обаче тя няма как да дойде.ЦЦц неразбрали хора и тъпа тема.
    Душицо, точно аз не съм от тези хора. Напротив, казах, че много малко потребители, всъщност, се изказаха, че реално ги е срам.
    Весииии

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    пхахаха .. Да не съм 1 клас. Ако тая идея я предложа на мама ще умре от смях.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Цитирай Първоначално написано от crowberry Виж мнението
    пхахаха .. Да не съм 1 клас. Ако тая идея я предложа на мама ще умре от смях.
    ТОЧНО

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ами аз освен,че съм 8-ми клас в ново даскало,съм и в друг град..Та сигурно ще са с мен.Не че ме е срам от нашите,но по-скоро се притеснявам да не ме бъзикат след това
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен Аватара на JuStElly
    Майка ми не е идвала с мен от 1ви клас.Не че ме е срам или нещо подобно,просто е ненужно.И в 8ми клас не мисля,че е чак такъв проблем с новото училище и така нататък.. просто вървиш след другите и това е.При нас почти никой не беше с родител.

Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Майка ми не е идвала с мен от 1ви клас.Не че ме е срам или нещо подобно,просто е ненужно.И в 8ми клас не мисля,че е чак такъв проблем с новото училище и така нататък.. просто вървиш след другите и това е.При нас почти никой не беше с родител.
    +

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Като влизахме зайци в гимназията, половината родители бяха дошли. Мама дойде и гледаше зад редиците, както и другите родители. От какво да ме е срам. А и да не мислите, че некой ще ви запомни на първия учебен ден DD : Майка ми толкова се радваше и толкова ми помогна с влизането, аз да и кажа, да не идва. Ето от това ме е срам мен!!
    Вече съм 11 клас, тя не е и предлагала, но за 12 ще я поканя. Да не говорим, че по принцип съм рожденичка на петнайсти. И на завършването ще я поканя. Това са моменти, които всеки родител заслужава да преживее след като ви е ходил по лигавия задник 18 години.

Мили боже..срам те от жената,която те е родила ?! .. тоя форум е пълен с гадни хора като теб .. :// ;x

Не няма да идва и не защото ме е срам, просто тя не иска, а и аз не изгарям от желание Но за сметка на това другата година и двамата ще идват, защото съм в ново училище в друг град и просто няма как, но какво от това все пак какво ще правя там сама, да не говорим че трябва да се настаня в общежитието И сега като се замисля баща ми никога не е идвал на 15, само мама (не че ми трябват и двамата ).

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Наще от доста години не идват и то не защото аз не искам, а защото те не искат пък и от няколко години ходя с големият ми брат, така или иначе сме в едно училище, радвам се че не го е срам да отиде с малката си сестричка

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Не знама дали искат, но и в 2та случая са заети и не могат да дойдат. А и аз там ще бъда с приятели, просто ще се почувстват неудобно, според мен.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    97 е,нормално. Иначе, няма да идват. Мисля, че след като съм в университета, съм достатъчно голям, за да се оправя сам. Така става ли?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си