.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 152
    Аз какво да кажа като си нямам майка ... Ужасно бих се радвала ако тя беше там ;((

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Душицо, точно аз не съм от тези хора. Напротив, казах, че много малко потребители, всъщност, се изказаха, че реално ги е срам.
    Оки

аз ще ходя с приятели но нямам нищо против майка ми да дойде ;d

Ще ходя с майка ми, че съм в ново училище.. даже не знам как да стигна до него Пък и на мен по принцип като ми говорят влиза през едното и излиза през другото ухо, за това ще е с мен. Не ме е срам от нея, просто се надявам да не е единствената

Че защо ми е там . Не , че имам нещо против да дойде , но просто няма смисъл да си губи времето с глупости . Ако дойде само ще стои на една страна и ще гледа тъпото откриване , тук таме ще поприказва с някой друг родител и после ще си тръгне . Няма никакъв смисъл да идва , не че не я искам , просто предпочитам да и го спестя .

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Разбира се,че не,майка ми това го е правила в 1-ви и 2-ри клас.

Все ми е тая. Като бях по-малък ми беше тъпо, щото нали е готино сам да идеш, не с ваште, особено първия път. Ама сега ми е все тая дали ще идва. Аз ще ходя сам де, щото мойта е на работа, ма кво толко ви е срам от ваште не знам. Пък да не говорим за тия дето се ебават на хората дошли с техните. Тва е пълна простотия. Особено за 7-8 и нагоре клас.

Не 17 е понеделник на работа са

Голям фен
    Не .. ще идва баща ми

омг. за какво да се срамувам от майка ми .. Лол.
    амии аз съм в ново даскало (заек съм) така, че майка ми ще дойде.

моите от 2 клас не идват, не че ме е срам, просто се справям и сама. Аз ще съм 8 клас в ново даскало тая година и пак ще съм сама на 17ти. Ако не се изгубя, няма нищо

4ти клас за пръв път не ходих с мама за откриването на учебната година ... ходих с приятели и направо ми беше супер яко ... 4ти клас с моите приятелки се мотаехме с момчета 2/3 години по големи от нас, не че е голяма работа, но тогава се чувствахме много ГОЛЕМИ лапешки филми :/

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Мне. От 5-ти клас не идва мойта. Тя и не иска, защото е на работа, и аз не искам. Всички сме доволни - въпросът е решен

Не. Mоята не е идвала сигурно от 5-ти клас Не, че ме е срам от нея, даже напротив. Просто мисля, че съм твърде голяма да ходя с мама на първия учебен ден, пък и на нея не и се ходи
    Догодина може да се прежали, защото ще бъда 12-ти клас, но за сега не искам да я излагам на стрес да вижда класната
    Последно редактирано от the lil legend : 09-12-2012 на 08:59

Не. Първо, че е на работа, но дори и да можеше да дойде щях да и го спестя, защото всяка година е толкова тъпо. Аз едвам издържам.
    МОМЧЕ

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    12-и клас ще бъда… Какви майки, какви бащи…

Сега ще съм 9 клас и майка ми ще идва. Не за друго, ами понеже е репортер и ще отрази цялата сбирщина и тъпотия там.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Ще съм в ново даскало и ще ходя с приятелка..
    майка е.. на работа

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    12-и клас ще бъда… Какви майки, какви бащи…
    +1 кви индианци, кви лъвове, кви 5 леа ;D
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Град
    -----------
    От 1ви клас не е идвала майка ми с мен на 15.09, дори и накрая на годината.
    ----------------------

то аз няма да ходя пък камоли майками :Д

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Разбира са баааааааааа

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Амии аз съм зайче (8 клас) и съм в друг град, така че някой трябва да ме закара. Ще дойдат мама, тати и баба. демек цялото семейство. Досега като си учех в моя град обаче не са идвали нз откога, сама си ходех, като изключим 1-2 клас. Сега обаче няма как да не дойдат. Другите години нз, но вероятно пак ще ме карат, дори и да не дойдат с мен. Абе 1,8,12 калс е нормално да дойдат. Но дотам. Останалите години самички. Не, че ме е срам от тях, ама защо да ги карам, ще полудеят от скука, и без това учителите, директорите и особено учениците ще се отегчим, тъй че е излишно, но не виждам смисъл някой да го е срам... Ама ние наистина ще се съберем цялата рода там Аз с мама, тати и баба, една от братовчедките ми ще ми е съученичка, друга пък учи там отдавна и ще дойде с леля и брат й (т.с. моя братовчед) и такаа . Да не говорим, че има още хора от бившия ми калс там и ще се видим... т.с. многоо познати лица ще има за менв непознатото училище

Голям фен Аватара на iwwo_
    В никакъв случай.

За жалост,не.Тази година бих искала да дойде..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си