- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- майките ви ще идват ли с вас на 15
не
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Първоначално написано от Anichkaxxwee
мамчето дойде последно с мен в 5-и клас.. кво остава да дойде сега, когато ще съм 11?![]()
мен също не ме е срам от мама.Преди исках да дойде ,но вече не...Сега ще съм 6ти клас и май ще отида сама:Д
Е аз ще съм си сама, в смис с приятелки.Не ме е срам от майка ми ама какво ще дири тя там, пък и брат ми ще е предучилищна тая година и тя ще е с него.За бащата няма какво да се притеснявам - той за първи и последен път дойде когато бях в 1ви клас![]()
Няма нищо лошо майка ти да дойде с теб.. аз също съм 8-ми клас и майка ми ще дойде.. няма да стои с мен, просто ще е там.. А и след като си в ново училище, дори е добре, че майка ти иска да те подкрепи. : )
![]()
![]()
11 клас с майка ми
![]()
![]()
![]()
Аз съм съгласна ако дойде, няма от какво да ме е срам, а ще съм 9 клас.![]()
Спряха да идват след 3ти клас, най-вече защото и двамата са на работа, но тази година съм 8ми клас и баща ми точно тая седмица е в отпуска и той ще дойде!Но нямам проблем, той каза, че ще седи отстрани , ще направи снимки (
) и после ще си тръгне!
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
![]()
![]()
не ми трябва ,но не се и срамувам от майка си .... в началото на 8ми клас даже я помолих да остане.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904
" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
Megan Fox
true.Първоначално написано от fenasf
![]()
НЕ БЕ...цялата рода идва с мен...вие пА са![]()
![]()
![]()
:рофл:
awerw♥
отдавна не идва
хахаха не ме е срам от майка си просто тя самата не иска да идва.. от 6ти клас ходя сама на 1вия учебен ден и не се оплаквам![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Майка ми още от 2 клас ми е казала, че няма да ходи с менА и винаги на 15 септември е първа смяна xD
Майка ми още от 2 клас ми е казала, че няма да ходи с менА и винаги на 15 септември е първа смяна xD
Хаха .. на майка ми защо й и е да идва .. вече не съм в 3 клас![]()
аз се чудя как са пуснали майка ми на първият ми учебен ден,защото тя е учителка.Оттогава нито е идвала на началото на учебната година,нито края,а и няма защо да идва-да стои и да чака ли?
----------------------
Моите родители също са на работа и аз ще ходя с една братовчедка 1 година по-голяма от мен.
............(MuSiC)............
Сега ще съм 8. клас и майка ми ще дойде ..Все пак съм била в ново училищее .. Офф ..
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..