- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- майките ви ще идват ли с вас на 15
Дръжте се добре с майките си, бе, ора!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от NomNomNom
Моите не са идвали с мен от втори клас, а майка ми дойде само първи.Втори или трети клас тъпият ми баща ми върза тенекия да го ева. Д'еба олигофрените...
Не, няма да идва, обаче ме кара да купувам цвете, а другите от класа казаха, че уж няма да носят. Не искам само аз да нося и да си мислят, че се подмазвам. Вие мислите ли да носите?![]()
ПП: 9 клас съм![]()
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
От 5-ти клас не нося цветяПървоначално написано от crash19
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
He
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Не. Само веднъж е идвала в първи клас.
Мале кога порастнахСпомням си сякаш беше вчера когато ме водеха на училище...А сега ще съм в седми клас
Така, де, по темата-не, няма да идват, може би баща ми само ще ме закара
![]()
Има ли смисъл родителите ти да идват ? - не.Като бях в гимназията само на селяните им идваха родителите даже и баби,дядовци,вуйни и др.все едно в казармата ще го изпращат.
Не, няма да дойде, но тя и миналата година не дойде ;дд Сама си ходя, с една приятелка.
естествено, че не
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Не, разбира се. От години не са идвали, пък и не виждам защо им е да го правят.
Много странни хора сте. Толкова ли ви е срам от жената, която ви е родила? И аз преди година бях така (8ми клас в ново училище). Казах на майка ми да не идва и като отидох там на 15ти и беше пълно с майки на 8мокласници. Веднага й се обадих да дойде и тя дойде... Не виждам от какво трябва да ви е срам!![]()
никога не съм имала този проблем, защото майка ми е даскалка и тя си е в нейното училище за откриването, а аз-в мойто :Д
но да ви кажа като малка съжалявах, особено първи/осми се нуждаеш от подкрепата на познат човек, когато попаднеш в среда с напълно непознати![]()
Майка ми е идвала 1-ви клас и като започвах 8-ми клас в ново даскало, също така ми стана чудно, че като ходих да си подавам документи в университета-всички бяха с майките си и бащите си, дори ги държаха за ръчички
ами по принцип майка ходи винаги на 15,09, защото аз решавам, че трябва да си дам още един ден ваканция и така :Д и после естествено за това разкарване на майка и се реванширам с нещо...
Те май са на работа и двамата.
Тази година и китка ще взема, защото е възможно класната да се нацупи иначе.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en