.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Една различна гледна точка...

От няколко месеца попрочитам някои от темите тук и накрая реших да се регистрирам и да пусна тази тема.
    Всички хора и от все по-малки са станали ужасно повърхностни и цинични относно любовта, приятелството, изобщо отношенията помежду ни.
    Слушам и чета как според някои, всеки е сам за себе си, прави каквото си иска, не зачита дуругите и те не го зачитат. Как момичетата са к***и, искали само пари, мускули, не вярвали в любовта и т.н, а мъжете се страхували от обвързване, интересували се само от гореспоменатите момичета и нямало един свестен. Затова мъжете се страхуват от обвързване, защото си мислят че всички момичета са такива, а от своя страна момичетата се чудят как да ги впечатлят и така става един голям цирк и всичко се върти в омагьосан кръг. И ако не спрем да се преструваме пред другите и дори пред себе си, някой ден ще се събудим и ще осъзнаем, че цял живот сме се опитвали да бъден хора, които всъщност не сме и сме намерили не това, което сме търсим в любовта, в кариерата, все едно. Всеки човек има нужда от нежност, от приятел, от малко повече внимание. Не мислите ли че всичко би било много по-хубаво ако приятелите, хората,които харесвате или гаджето ви се съобразяват повече с вас ,а вие в замяна им отвръщате със същото. За времето в което съм живяла съм се убедила, че това е хиляди пъти по-важно от това как изглеждаш, колко пари имаш и т.н. Извинявам се ако съм обидила някого, не казвам, че няма такива хора, нито че знам всичко, но замислете се,не сте ли съгнасни..

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Амин!
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Хората, които пускат въпросните теми не представляват цялото човечество - 1-во. Другото, което е. Всеки сам си е оправя. Като постваш тая тема не променяш абсЕлютно нищо. За някои хора има причина да гледат с омраза и цинизъм на любовта и взаимоотношенията. Говоря за истинска причина. За другото няма да коментирам. Малките момченца и момиченца са тъпи и ще си останат тъпи.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Пф, пуберски изпълнения. Ще го надраснат тоя период, споко.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Guest
    На тази тема може да ви отговори най-добре Митъо Пищова

Фен Аватара на lovehorror
    Град
    Sofia
    Моля те смени си аватара,получих сърдечен удар...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не можеш да промениш хората , тяхното мислене и всичко останало. Всеки минава през такъв период , всеки отрича съществуването на любовта. И недей да слагаш всички под общ знаменател. Второто , във форума не сме събрани абсолютно целия свят, че да вадиш разни изводи само по темите , които си прочела.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Не са съзряли още, това е причината да се получава така.

За жалост някои хора не се страхуват само от любовта но и от истината.Затова,те никога няма да я приемат.

Иначе добро попадение е тази тема,браво.
    No one can make you feel inferior without your permission.

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Всеки минава през такъв период , всеки отрича съществуването на любовта. И недей да слагаш всички под общ знаменател.
    Направо ме хвърли в джаза. Ревизирай си мнението, че е супер парадоксално и абсурднозвучащо.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Всеки минава през такъв период , всеки отрича съществуването на любовта. И недей да слагаш всички под общ знаменател.
    Направо ме хвърли в джаза. Ревизирай си мнението, че е супер парадоксално и абсурднозвучащо.
    Ама верно. Викаш не слагай всички под един знаменател. Пък ти к'во направи?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    В днешно време цялото поколение е изкривено. Всичко идва в общи линии след промените в България и целия поглед на обществото към всичко, което е било забранено преди това. Казвала съм и преди, че масово грешката на родителите на тийновете идва от факта, че са гледани в различно време и по коренно различен начин и са решили, че трябва да възпитават децата си свободно, както се възпитават в развитите страни. Но както всичко българско, така и това се изкривява. Родителите не правят разлика между даване на свобода и слободия... Та, резултатът е едно изкривено поколение с изкривени морални и семейни ценности.
    Не, че смятат, че любов няма, а просто нямат идея какво означава любов, да обичаш искрено и да даваш повече, отколкото да получаваш, да уважаваш половинката си и околните.
    И всеки го вижда, но не желае да го промени...
    Това ми е мнението. Което не означава, че всички са такива. Има много деца, които все пак са получили възпитание на време и им е било предадено това, което имаме ние например. И следователно знаят какво означава приятелство, обич, уважение и раздаване.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

От няколко месеца попрочитам някои от темите тук и накрая реших да се регистрирам и да пусна тази тема.
    Всички хора и от все по-малки са станали ужасно повърхностни и цинични относно любовта, приятелството, изобщо отношенията помежду ни.
    Слушам и чета как според някои, всеки е сам за себе си, прави каквото си иска, не зачита дуругите и те не го зачитат. Как момичетата са к***и, искали само пари, мускули, не вярвали в любовта и т.н, а мъжете се страхували от обвързване, интересували се само от гореспоменатите момичета и нямало един свестен. Затова мъжете се страхуват от обвързване, защото си мислят че всички момичета са такива, а от своя страна момичетата се чудят как да ги впечатлят и така става един голям цирк и всичко се върти в омагьосан кръг
    това са просто филмчетата, които са до време и са изключително нужни за хората, защото запълват празното ежедневие и уж придават цвят на личността, и емоционална тъпота. отношенията между хората трябва да градират към по-просто, не към филми и сложнотии. много хора сами си правят живота сложен. с две ръце съм за нов предмет в училище - емоционална култура
    И ако не спрем да се преструваме пред другите и дори пред себе си, някой ден ще се събудим и ще осъзнаем, че цял живот сме се опитвали да бъден хора, които всъщност не сме и сме намерили не това, което сме търсим в любовта, в кариерата, все едно. Всеки човек има нужда от нежност, от приятел, от малко повече внимание. Не мислите ли че всичко би било много по-хубаво ако приятелите, хората,които харесвате или гаджето ви се съобразяват повече с вас ,а вие в замяна им отвръщате със същото. За времето в което съм живяла съм се убедила, че това е хиляди пъти по-важно от това как изглеждаш, колко пари имаш и т.н. Извинявам се ако съм обидила някого, не казвам, че няма такива хора, нито че знам всичко, но замислете се,не сте ли съгнасни..
    и аз съм на мнение, че щеше да е много прекрасно, ако всички уважаваха повече чуждите чувства. ама не е така. но все пак има хора, които разбират колко местят нещата малко благи думи или съчувствие и прочие.

някой спомена морал и ценности/тролвам се епично/. ма'нете ги тия глупости. човешкото поведение си е много повече подражение, отколкото осъзнаване. възпитанието е преди всичко адекватен пример.

бай дъ уей, и аз не вярвам в любовта, но пък вярвам в други нещица, които ми пълнят душата два пъти повечко. има ли нещо лошо в това?

ей на, нахвърлях яко рандъм булшит
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Аз пък не мисля, че трябва да се коментира мисленето или гледната точка на някой.. всеки си има право на мнение, начин на виждане и разбиране на нещата... Всичко щеше да е по-хубаво, ако всеки осъзнаваше това и не се бъркаше непрекъснато в чуждите неща, а гледаше себе си. Всяко едно мнение е провокирано от определени случки/спомени/възраст и ред други неща, така че..всеки е прав сам за себе си

На повечето хора им е трудно да продължат след провал и отново да направят грешка. Е, евала им на тези хора!

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    пф..
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми