- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към дамите
Здравейте дами понеже вие разбирате повече от нас мъжете бихте ли ми обяснили защо приятелката ми носи превръзка, а не е в мензис защото ми дава да си играя с нейното коте и също носи прашки а когато й дойде тя носибоксери или бикини и винаги ми казва. Едното ми предположение е че скоро може да й дойде и затова да е със превръзка. Моля за сериозни отговори .![]()
![]()
![]()
LoVe yAaa.....!
Тая се е сбъркала нещо май ?!![]()
Питай нея .. не нас ..
![]()
Обичам те !!![]()
LoVe yAaa.....!
Може да е изчислила, че менструацията и ще дойде г/д по това време. Но може пък и да е сбъркана^.
Nobody knows![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
М това ми се струва доста реално мерси за мнениетоПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
![]()
LoVe yAaa.....!
Първоначално написано от StenTor
![]()
![]()
![]()
Носи ежедневна заради хигиената може би. Другото как мислиш се прикрепва превръзката за прашката?! Трудничко, затова се носят бикити или боксерки или тем подобни ,с по-голямо дъно!
maDamn
Да, а ако не е това, най-вероятно очаква всеки момент да й дойде и се подсигурява...Но ежедневните превръзки ми звучат най-логично.Първоначално написано от liliii
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Тънки са, нали?
Това са ежедневни.
А защо не питаш нея?
Първоначално написано от granger
ДА съгласен съм
LoVe yAaa.....!
Да тънки са еми просто за да не я стресна щото тя понякога е доста срамежливаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
LoVe yAaa.....!
Бяло течение..??
MUSIC IS MY LIFE!!!
FUCK THE REST!!!
Ежедневни са !!![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!
Ежедневни са вероятно ще и идваили както казаха преди мен..бяло течение?
Само аз ли разбрах въпроса след като прочетох коментарите?![]()
МОМИЧЕ!
Най- вероятно е с ежедневна за по - голяма хигиена , и когато е в мензис носи боксерки за по -голяма сигурностПървоначално написано от StenTor
![]()
не си самаПървоначално написано от cookie_master
![]()
обикновено една седмица преди да ми дойде имам бяло течение и аз нося ежедневни превръзки. може да е за това, а може и да очаква да и дойде всеки момент, и да си слага за всеки случай да не се оцапа![]()
Не е задължително да е в бяло течение или да има някаква болест.
Ежедневните превръзки се ползват за по голяма хигиена.. ЕЖЕДНЕВНИ.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ми да.Първоначално написано от kyon
И аз нося често дори да не съм пред менструация.
Не разбрах коментарите по-напред, за кво да е сбъркано момичето... нвм.
Първоначално написано от antifashionshit
Ако имаше бяло течение щеше да разбереш . Момичето носи за по-голяма хигиена ,защото повечето са памучни ,а това е най-препоръчваната материя . ;]
Е явно момичето си има добра лична хигиена и си ползва ежедневна превръзка ... не е толкова странно![]()
Еми като няма какво друго да се кажеПървоначално написано от Eclipsercho
![]()