- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За половинките ни....и техният ръст.
Така,май имаше такава тема.. не съм сиг.,но да е имало .. вече се е изгубила из форума..
Е въпроса е ясен.
Момчета,какво предпочитате Високите момичета , или по дребничките? И защо?
Същият въпрос важи и за момичетата.
Аз харесвам високитезащото и аз съм височка...иначе съм била и с по-нисък от мен.. е няма такъв некомфорт
![]()
ла-ла-ла
Аз обичам средните на ръст.
Важното е да е по-висок от мен.
Аз съм 1.62, тъй че не е голямо изискване.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Оправи заглавието,докато не са те скъсали от ебавки![]()
По темата:Честно казано,не мисля,че някога съм срещал момиче,което е по-високо от мен без токчета(1.85 съм)-може би само няколко колкото мен
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Естествено да е по-ниска от мен,достатъчно че щом сложи токчета да не е над мен.Което ще е малко трудно де![]()
Моят ръст е 1.95, така че доста трудно се намират момичета, които са по-високи от менИначе нямам абсолютно никакви предпочитания.
Предпочитам да са по - високи от мен. Имала съм и връзка с момче , което беше висок , колкото мене. Но трудно бих тръгнала с някой , който е по - нисък от мен , трябва супер много да ми допада , че да го направя. Просто ми е смешно как момичето е една глава по - висока от момчето , смешно ми седи.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
По принцип харесвам по-високи поне с толкова, че като се кача на токчета да сме наравно. Имах един приятел двамата бяхме с един ръст и аз като се кача на токчета и ставах по висока.![]()
Но със сегашния ми приятел трябва да се кача на кокили, че да се изравним![]()
![]()
![]()
Понеже съм 158см. харесвам момчета по-високи от мен, а и не е никак трудно да си намирам такиваОптималната височина е 180-185 см
![]()
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
Високите моми с дълги крака са ми голям фетиш, ама и да е някоя 1.60-1.65 няма да я върнем (стига да ми хареса)![]()
По принцип гледам да не е прекалено ниска,но от 1.60 всичко е ок.Все пак да не забравяме че средната височина на жените е около 1.65.
Аз съм 1.85 и съм свикнал да се надежда,така че..![]()
No one can make you feel inferior without your permission.
На четири крака най ги обичам.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Харесва ми да е по-висок от мен - около 1.80+ Ако е колкото мен - няма проблем, ама ако стърча над момчето ще бъде малко смешно...
ми малко трудничко да си намеря момче по-ниско от мене (152-153)... иначе естествено по-високи.... поне 15 см над мене да е...
Е, добре де ти даже и с токчета няма да го стигнеш.Зашто искаш толкова висок?Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
щото ми е хубаво като ме гушне да се губя.. гаджето ми е 180 сега и хич не ми пречи.. а аз токчета не носяПървоначално написано от Bladedancerr
![]()
Къф е тоя фетиш, некви тапи да си хващат гаджета с по 15 глави по-високи от тях? Комплекси ли избивате к'во?!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Първоначално написано от FuCKkK13
Когато те ''гушка'' ок,ама какво правите като исакте да се целувате и на близо няма пейка?
По-високи от мен харесвам.Аз съм 174 така,че поне 185-190
![]()
МОМИЧЕ!
е аз съм му до рамото г/д. какъв е проблема ? ...Първоначално написано от Bladedancerr
ооо има начини повярвай миПървоначално написано от Bladedancerr
![]()
And then my soul saw you and it kinda went:"Oh there you are. I've been looking for you"
Винаги има..важното е да има тръпка![]()
+1Първоначално написано от Imprevisible
Предпочитам високите момчета,но нямам особени претенции.
момичето трябва да е по дребничко от мен и да не е скелет на батерии !![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..