- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За половинките ни....и техният ръст.
..тъй като аз съм 1,78..Първоначално написано от krasiveli
От 1,85 нагоре, защото и аз съм си височка, а с токчета ставам като кобила. С токчета съм по-висока от половината момчета в класа ни и направо ... Наистина се чувствам като кобила![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
висок съм, минутка за самореклама![]()
REGGAE BOOM <3
Предпочитам да не е много по-висок от мен... все пак да е по-висок де, на токчета да не го минавам. Иначе не харесвам супер високи момчета, много мразя да се надигам на пръсти, въпреки че вече ми е навик ;д
Кви са тия грозни думи?И нали се сещаш, че ниската има шанс и с ниски и с високи, докато високата надали ще се навие да е с нисък (а и той ще се комплексира).Първоначално написано от Luidgie
По темата:Ниска съм и харесвам по-ниските момчета... 170-175 ми е идеално и пак се губя в прегръдките му. <3
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Кое им е грозното? Просто ми е много интересно какъв е този феномен? Да не говорим, че изглежда ужасно смешно отстрани. Ма всеки със мнението си.Първоначално написано от mrazqkindergarten
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Аз съм 180, приятелят ми е 196-7 и ми е перфектен.
Токчета не нося, само зимните обувки ме повдигат с още няколко см., но пак ми е идеален.
И спря да се върти за миг земята..
Влюбените в никакъв случай не могат да изглеждат смешни.. Ако се обичат двама души, височината ще е последното нещо, което ще има значение.Няма нужда да се коментира "олее тая ТАПА (деба смотаната дума, ама да се придържам към мнението ти) как може да се хване с толко висок", защото тва е най-малкото, което ще ги интересува тия хора.И не вярвам да е феномен, аз съм ниска пък съм си казвала, че в какъвто се влюбя такъв ще е (е не да е 2 метра), но не съм си налагала, че трябва да е висок.Първоначално написано от Luidgie
Първоначално написано от SmilezZz
Ох съжелявам, че се чувстваш засегната от въпросчето ми. Като съм запитала е имало защо. И след като съм използвала думата "тапа" също съм имала нещо на ум. Лично да засегна някой, не ми е било за цел. Любовното ти разказче е напълно безсмислено. Разбирай го както искаш. Т'ва че си комплексирана от ръста си, е лично твой проблем ок?Първоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
Пръски мозък се сивеят
Да, разбира се, като някой не се съгласи с теб е комплексар... Извинявай, че не съм толкова тесногърда и се възмущавам от тъпи коментари като твоите и се чувствам длъжна да ги оспорвам.Енд ъф дъ стори.
Ахаха колко си тъпа мила! Комплексарка си, защото ме нападаш злобно! А аз имах друго в предвид от това, което сама си си спретнала. Явно обичаш да извърташ думичките. Уважавам чуждото мнение, но твойте хапливи забележчици не са мнение. А избиване на комплекси. Край.Първоначално написано от mrazqkindergarten
Пръски мозък се сивеят
това, което каза mrazqkindergarten наистина е така.. ниските момичета могат да ходят и с високи и с ниски момчета.. преди когато това ми беше комплекс (сега вече не ме инт. защото знам, че има много като мен) висок човек ми го е казал, за да не си помислиш, че го казвам само и само да се защитя...а бтв. майка ми и баща ми имат разлика около 25 см. ама не мисля, че са смешни... както и да е... когато хората се обичат няма граници.. както високо момче може да ходи с ниско момиче така и обратното просто едното е малко по странно за обществото, защото другото е по прието и някак си хората са свикнали да е така.. това е от мен.. с никой не се заяждам..
![]()
Аз съм 1,75 и естествено предпочитам високи момчета. Но половинката ми е с 1-2 пръста по-нисък от мен ;d
If God had wanted people to give blow jobs, he wouldn't have given them teeth.
Ъъ, лолз. Никога не съм разбирала две неща - комплекса за ръста и хомофобията . ( както и защо жените се кефят на мъжки задници и тяло О.о , на сини очи и бла бла ) .
Иначе, приятелите ми са все 1.80 +(случайност по-скоро) , обичам да се чувствам смачкана от плът и мъничка . Аз съм 1.56.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
поне 5 см да е по-висок от менно да не е по-висок от 1.95, прекалено е
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
мм, определено да е по-висок, супер приятно е като ме обвие с ръце и едва ли не се изгубя в тях ^^ то не е трудно, 1.64 съм, той 1.80![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Хахах, това наистина ме разсмя.Първоначално написано от Luidgie
![]()
С доста тъмни очи съм, но адски много харесвам синеоките мъже. Комплекси ли избивам?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз съм високо момиче и ми трябва високо момче. 1,71 съм гаджето ми 1.70 по такива си падам![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
Up of 150, Down of 180![]()
asd
А? Сериозно ли ?Първоначално написано от Luidgie
Можеш да заповядаш на форумната и да се наслаждаваш на феномена, ще видиш как с моето ойо имаме 30см разлика , той като идва в моята стая си свива главата , защото е висока 1.80![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Понякога ми е правило проблем ,но и аз съм доста висока към 1,75 клоня.Приятелят ми е колкото мен.Не виждам какъв е смисъла да се издребнява до толкова?!...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)