- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За половинките ни....и техният ръст.
Tова което казаха по-нагоре,за фетиша към по високите.. ме разби![]()
Иначе и аз съм от "тапите" и не се комплексирвам от това,а и също харесвам по-високите момчета.Приятелят ми е 1.80 и съм му малко над рамото,не съм чула до сега някой да недоволства от това,даже напротив,пък и мен такива двойки много ме радват![]()
![]()
М дам. Т'ва, че някой се засяга от един хаплив коментар...мдам. Изобщо не схващате какво имам в предвид, но нямам и намерения да обяснявам. Който както иска да си го разбира. Ай живи и здрави.Първоначално написано от Violenza
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Какви са тези пе*алски подписи ?
Леле...леле. Какво нападнахте човека? 1-во Изразила е въпрос. Подчертала е разликата с два израза. Нито е определила каква височина смята за "тапа" нито нищо. 2-ро ако не бяхте комплексари, щяхте да подминете коментара. 3-то Това, че толкова злобно нападате, показва само колко сте се засегнали (и то от коментар на човек, който едва ли ви е виждал. При това говорим за форум). 4-то Да казано е леко грубо, но все пак тя казва, че има нещо друго в предвид. Не да засяга разни хорица. А и ако не сте забелязали имаше един куп такива теми. И всеки разправя как е кинта и 20 ама не може да ходи с някой, който не е поне метър и осемдесет. Това си е избиване на комплекси. Няма лошо, всеки човек има комплекси. Ама да се защитавате във форум, от човек, който не ви е виждал е просто смешно. Извинявам се на засегналите се, всеки със мнението си. Като гледам вие разказвате как трябва де се уважава чуждото мнение, ама не уважавате нейното.
thegame11 Ходи и си намери някоя хомофобска темичка, и си мрази там. Никой не е длъжен да вижда смотаните ти епитетчета. Никой не те и кара да коментираш. Еби му майката.
Не съм кой знае колко взискателна на тая тема,НО той трябва да е по-висок от мен поне с половин глава.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
1.65-1.66 съм висока .. ии да, не мисля, че бих харесала човек, който е по-нисък от мен, не че аз съм от най-ниските, но просто.. е, нямам и ограничение колко по-висок да е .. но все пак да не е и по-нисък от мен, когато съм с високи обувки ..![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
По-принцип търся момичето да е малко по-ниско от мен самия,защото иначе ако е по-висока как ще я бацкам![]()
![]()
![]()
![]()
Being surrounded by people doesn't mean you aren't lonely.
Няма толкова значението колко си висок ,ако има любов естествено
Аз лично си падам по не много по-високи от мен нормален ръст . Някъде около 1.75 но и по-малко да е едвали ще е проблем .. Зависи си от различните гледни точки на хората![]()
Или всичко или нищо .
Противоречиш сиПървоначално написано от mrazqkindergarten
.
По темата: м/у 180 и 190 предпочитам, но към 185 ми е най- добре като че ли. Въпреки че съм висока, не харесвам над 190 примерно, не обичам някой да стърчи толкова много над мен![]()
Ами харесвам по-високите, но ако е малко по-нисък и е готин човек, нищо не пречи.
Иначе почти всеки ден виждам една двойка-момичето е високо,слабо и красиво;момчето е една глава под нея, пълничък, дългокос, недотам красив, но с готино излъчване.Винаги си ходят за ръка явно, че много се обичат и никога това не ми се е струвало смешно.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
аз съм 1.65 ... значи ,да е с 5 см. по-висок и нагоре.... ако е хубаво момчето,ако е пич и да е по нисък... няма да го върна.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904
" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
Megan Fox
Ами предпочитам да е по - висок от мен,но дори и да е колкото мен или по - нисък,ако го харесвам, не ми пречи ;д![]()
Ох, с мойте 1.75 е малко комплексиращо някой път. Първоначално излизах с момче, беше колкото мен точно и беше нормално, смисъл малко се притесняваш, докато ходиш да не би от наклона да излезеш по-висока от него![]()
И сега, след около 3 години той се издърпа и стана по-висок. Ами... чувството е 100 пъти по-якоЕ, ако е някой поне около 1.90 ще е още по-добре, предполагам.
![]()
Обичам миньончета... до 165 МАКСИМУМ... към 155-160 перфектно![]()
Хихи израдвах се на коментара ти :PПървоначално написано от BloodRunsCold
И ние сме така... Малко над рамото му съмПървоначално написано от fenkaaa
И ми е супер сладко, когато момичето е на пръсти, за да целуне момчето
![]()
![]()
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Ми не ходи на токчета.Първоначално написано от tanch3t093
ми принципно не ми пука
ама винаги си падам по високи да го еба
и то понеже аз съм нисичка и някои с 1-2 глави по-висок от мен, доста странничко
преди да и отрежа краката беше 1.79 .... после стана 1.54...но почина от кръвозагуба.. постоянно се обвинявам но дълбоко в себе си знам че вината не е моя![]()
Mного е смешно момичето да е по-високо. Наскоро една приятелка (всъщност се познаваме само в нета) тръгна с някъв по-нисък и по-слаб на килограми (предполагам и сила, като го видях) от нея. Грозна картинка!
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ами за мене идеалната височина за момиче е 1.70 може и 1.75. Минимума е 1.60
Все пак съм 1.90 висок и съм по-висок от което и да е момиче което съм виждал, било то и на токчета, затова примерно ако е до рамото ми е супер![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Найс, найсПървоначално написано от TheManTheLegend
![]()
Нападат я. защото очевидно е хейтър и според мен тя е тази, която си избива комплексиПървоначално написано от Jacquou
АХаха! И как реши, че съм хейтър? И какви комплекси да избивам?![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "