.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 106
    Мега фен Аватара на fenkaaa
    Tова което казаха по-нагоре,за фетиша към по високите.. ме разби

Иначе и аз съм от "тапите" и не се комплексирвам от това,а и също харесвам по-високите момчета.Приятелят ми е 1.80 и съм му малко над рамото,не съм чула до сега някой да недоволства от това,даже напротив,пък и мен такива двойки много ме радват

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Къф е тоя фетиш, некви тапи да си хващат гаджета с по 15 глави по-високи от тях? Комплекси ли избивате к'во?!
    Хахах, това наистина ме разсмя.
    С доста тъмни очи съм, но адски много харесвам синеоките мъже. Комплекси ли избивам?
    М дам. Т'ва, че някой се засяга от един хаплив коментар...мдам. Изобщо не схващате какво имам в предвид, но нямам и намерения да обяснявам. Който както иска да си го разбира. Ай живи и здрави.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Какви са тези пе*алски подписи ?

Леле...леле. Какво нападнахте човека? 1-во Изразила е въпрос. Подчертала е разликата с два израза. Нито е определила каква височина смята за "тапа" нито нищо. 2-ро ако не бяхте комплексари, щяхте да подминете коментара. 3-то Това, че толкова злобно нападате, показва само колко сте се засегнали (и то от коментар на човек, който едва ли ви е виждал. При това говорим за форум). 4-то Да казано е леко грубо, но все пак тя казва, че има нещо друго в предвид. Не да засяга разни хорица. А и ако не сте забелязали имаше един куп такива теми. И всеки разправя как е кинта и 20 ама не може да ходи с някой, който не е поне метър и осемдесет. Това си е избиване на комплекси. Няма лошо, всеки човек има комплекси. Ама да се защитавате във форум, от човек, който не ви е виждал е просто смешно. Извинявам се на засегналите се, всеки със мнението си. Като гледам вие разказвате как трябва де се уважава чуждото мнение, ама не уважавате нейното.

thegame11 Ходи и си намери някоя хомофобска темичка, и си мрази там. Никой не е длъжен да вижда смотаните ти епитетчета. Никой не те и кара да коментираш. Еби му майката.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Не съм кой знае колко взискателна на тая тема,НО той трябва да е по-висок от мен поне с половин глава.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Повече от фен Аватара на bloodyred
    1.65-1.66 съм висока .. ии да, не мисля, че бих харесала човек, който е по-нисък от мен, не че аз съм от най-ниските, но просто.. е, нямам и ограничение колко по-висок да е .. но все пак да не е и по-нисък от мен, когато съм с високи обувки ..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Повече от фен
    По-принцип търся момичето да е малко по-ниско от мен самия,защото иначе ако е по-висока как ще я бацкам
    Being surrounded by people doesn't mean you aren't lonely.

Голям фен
    Няма толкова значението колко си висок ,ако има любов естествено
    Аз лично си падам по не много по-високи от мен нормален ръст . Някъде около 1.75 но и по-малко да е едвали ще е проблем .. Зависи си от различните гледни точки на хората
    Или всичко или нищо .

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    нали се сещаш, че ниската има шанс и с ниски и с високи, докато високата надали ще се навие да е с нисък (а и той ще се комплексира).
    Влюбените в никакъв случай не могат да изглеждат смешни.. Ако се обичат двама души, височината ще е последното нещо, което ще има значение.
    Противоречиш си .
    По темата: м/у 180 и 190 предпочитам, но към 185 ми е най- добре като че ли. Въпреки че съм висока, не харесвам над 190 примерно, не обичам някой да стърчи толкова много над мен

Голям фен Аватара на deni979
    Град
    Пловдив
    Ами харесвам по-високите, но ако е малко по-нисък и е готин човек, нищо не пречи.
    Иначе почти всеки ден виждам една двойка-момичето е високо,слабо и красиво;момчето е една глава под нея, пълничък, дългокос, недотам красив, но с готино излъчване.Винаги си ходят за ръка явно, че много се обичат и никога това не ми се е струвало смешно.
    Не шофирай, ако си пил!Направи
    услуга на себе си и на хората
    около теб!Прибери се вкъщи жив!

аз съм 1.65 ... значи ,да е с 5 см. по-висок и нагоре.... ако е хубаво момчето,ако е пич и да е по нисък... няма да го върна.
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904

" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
    Megan Fox

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ами предпочитам да е по - висок от мен,но дори и да е колкото мен или по - нисък,ако го харесвам, не ми пречи ;д

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Ох, с мойте 1.75 е малко комплексиращо някой път. Първоначално излизах с момче, беше колкото мен точно и беше нормално, смисъл малко се притесняваш, докато ходиш да не би от наклона да излезеш по-висока от него

И сега, след около 3 години той се издърпа и стана по-висок. Ами... чувството е 100 пъти по-яко Е, ако е някой поне около 1.90 ще е още по-добре, предполагам.

Banned Фен
    Обичам миньончета... до 165 МАКСИМУМ... към 155-160 перфектно

Цитирай Първоначално написано от BloodRunsCold
    Обичам миньончета... до 165 МАКСИМУМ... към 155-160 перфектно
    Хихи израдвах се на коментара ти :P

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Tова което казаха по-нагоре,за фетиша към по високите.. ме разби

Иначе и аз съм от "тапите" и не се комплексирвам от това,а и също харесвам по-високите момчета.Приятелят ми е 1.80 и съм му малко над рамото,не съм чула до сега някой да недоволства от това,даже напротив,пък и мен такива двойки много ме радват
    И ние сме така... Малко над рамото му съм И ми е супер сладко, когато момичето е на пръсти, за да целуне момчето
    Hi haters, kiss kiss
    I see you later
    Hi haters,
    It was very very very nice to meet you

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    От 1,85 нагоре, защото и аз съм си височка, а с токчета ставам като кобила. С токчета съм по-висока от половината момчета в класа ни и направо ... Наистина се чувствам като кобила
    Ми не ходи на токчета.

Супер фен Аватара на elysunny
    ми принципно не ми пука
    ама винаги си падам по високи да го еба
    и то понеже аз съм нисичка и някои с 1-2 глави по-висок от мен, доста странничко

Град
    МайнаTown
    преди да и отрежа краката беше 1.79 .... после стана 1.54...но почина от кръвозагуба.. постоянно се обвинявам но дълбоко в себе си знам че вината не е моя

Нямам предпочетания
    Не съм перфектен но си струвам!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Mного е смешно момичето да е по-високо. Наскоро една приятелка (всъщност се познаваме само в нета) тръгна с някъв по-нисък и по-слаб на килограми (предполагам и сила, като го видях) от нея. Грозна картинка!
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Ами за мене идеалната височина за момиче е 1.70 може и 1.75. Минимума е 1.60

Все пак съм 1.90 висок и съм по-висок от което и да е момиче което съм виждал, било то и на токчета, затова примерно ако е до рамото ми е супер
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

anonymous708973
    Guest
    Все пак съм 1.90 висок и съм по-висок от което и да е момиче което съм виждал, било то и на токчета, затова примерно ако е до рамото ми е супер
    Найс, найс

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Има едно момиче от този град, където съм я виждал няколко пъти и аз и стигам до брадичката а съм 1,84-5

Цитирай Първоначално написано от Jacquou
    Леле...леле. Какво нападнахте човека? 1-во Изразила е въпрос. Подчертала е разликата с два израза. Нито е определила каква височина смята за "тапа" нито нищо. 2-ро ако не бяхте комплексари, щяхте да подминете коментара. 3-то Това, че толкова злобно нападате, показва само колко сте се засегнали (и то от коментар на човек, който едва ли ви е виждал. При това говорим за форум). 4-то Да казано е леко грубо, но все пак тя казва, че има нещо друго в предвид. Не да засяга разни хорица. А и ако не сте забелязали имаше един куп такива теми. И всеки разправя как е кинта и 20 ама не може да ходи с някой, който не е поне метър и осемдесет. Това си е избиване на комплекси. Няма лошо, всеки човек има комплекси. Ама да се защитавате във форум, от човек, който не ви е виждал е просто смешно. Извинявам се на засегналите се, всеки със мнението си. Като гледам вие разказвате как трябва де се уважава чуждото мнение, ама не уважавате нейното.

thegame11 Ходи и си намери някоя хомофобска темичка, и си мрази там. Никой не е длъжен да вижда смотаните ти епитетчета. Никой не те и кара да коментираш. е** му майката.
    Нападат я. защото очевидно е хейтър и според мен тя е тази, която си избива комплекси

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    АХаха! И как реши, че съм хейтър? И какви комплекси да избивам?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си